Σάββατο 20 Ιουνίου 2020

ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ


Στο άρθρο που έγραψα μεσοβδόμαδα τα πήγαμε αρκετά καλά!

Εκτός από το 2/3 που έγινε στις επιλογές του άρθρου (ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΙΞΕΤΕ ΑΡΣΕΝΑΛ), βγάλαμε και 3 "Εμπνεύσεις" πληρώνοντας με το Χ Ημίχρονο στο Άστον Βίλα - Σέφιλντ Γιουνάιτεντ σε απόδοση 2.02, με το Κοπεγχάγη - Άαλμποργκ 2-0 σε απόδοση 10.00 και με το Λεβερκούζεν - Κολωνία Anytime Σκορ 2-0 σε απόδοση 2.42!!!

Νικήσαμε λοιπόν τον Κουβά!!!

Να σας πω όμως την αλήθεια μου στεναχωρήθηκα, γιατί σε ένα μήνυμα που έλαβα από έναν αναγνώστη χάθηκαν λεφτά σε ένα δελτίο που είχε ρίξει. Ο φίλος μας, έριξε ένα δελτίο από τις προτάσεις του https://super-betman.blogspot.com επιλέγοντας το 2-0 της Κοπεγχάγης, το Χ στο Νάπολι - Γιουβέντους και το 0-1, 0-2, 0-3 στο παιχνίδι της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ όπου το κοράκι του στέρησε μπαμπάτσικο ποσό, καθώς δεν μέτρησε πεντακάθαρο γκολ για να γίνει το 0-1! Αφού ζει πάντως ακόμα η τηλεόραση του πάλι καλά να λέτε!

Στα σημερινά, το Στοιχηματικό Κουπόνι όλο και γεμίζει, με τα Πρωταθλήματα να αυξάνονται και με την Premier League να επιστρέφει για τα καλά, ενώ εμφανίζονται σιγά σιγά και τα πρώτα παιχνίδια της Serie A! Οι Επιλογές μου όμως δεν θα είναι από εκεί, γιατί είναι ακόμα 1η αγωνιστική μετά το παγκόσμιο lockdown και δεν ξέρω τι θα αντιμετωπίσω. Θα κινηθούμε λοιπόν σε Ισπανία και στην Bundesliga, όπου εκεί είμαστε "Λίγο Πριν Το Τέλος"!

Πάμε λοιπόν να δούμε τι θα κρατήσουμε από τα Στοιχηματικό Κουπόνι του Σαββάτου:


Χέρτα Βερολίνου - Μπάγερν Λεβερκούζεν
Bundesliga (Olympiastadion, 16:30)

Η Λεβερκούζεν πηγαίνει να παίξει στην έδρα της Χέρτα με τους φιλοξενούμενους να αποτελούν τη μοναδική ομάδα που έχει κίνητρο για αυτό το ματς! Η ομάδα της Μπάγερ Λεβερκούζεν δίνει μάχη για ένα καλό Ευρωπαϊκό εισιτήριο και σήμερα θέλει να πάρει τους 3 βαθμούς για να σκαρφαλώσει όσο πιο ψηλά μπορεί στον βαθμολογικό πίνακα, εκμεταλλευόμενη παράλληλα ένα κακό αποτέλεσμα στο Ντέρμπι Λειψία - Ντόρτμουντ. Θεωρητικά μπορεί να πάρει το παιχνίδι. Θα έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων, θα ασκήσει την πίεση που χρειάζεται και εν τέλει πιστεύω ότι θα φύγει με το Διπλό λόγω της καλής επιθετικής λειτουργίας που έχει. Όχι ότι η Χέρτα δεν έχει καλή ομάδα τελευταία, αλλά είναι τελευταίες στροφές της Bundesliga και εκεί παίζουν πολλά!


Εκτίμηση: 2+Over1.5 (1.75)



Κολωνία - Άιντραχτ Φρανκφούρτης
Bundesliga (RheinEnergieStadion, 16:30)

Δύο αλλοπρόσαλλες ομάδες κοντράρονται σήμερα στην έδρα της πρώτης και τα στατιστικά δείχνουν γκολ. Από τη μία η Κολωνία δέχεται αρκετά γκολ μετά την επιστροφή από το lockdown, ενώ η Άιντραχτ είναι ομάδα που μπροστά βρίσκει δίχτυα και δεν σε αφήνει συνήθως στο 1 γκολ. Οι περισσότεροι περιμένουν αρκετά γκολ σε αυτό το παιχνίδι, αλλά οι αποδόσεις είναι διαβασμένες και δεν πληρώνουν καλά στο Over. Λέω λοιπόν να πάω με τα γκολ της φιλοξενούμενης που ανεβάζουν την απόδοση και δεν μπλέκουν και με αποτέλεσμα. Φαίνεται ότι να το έχουν!


Εκτίμηση: Άιντραχτ Φρανκφούρτης Over 1.5 Γκολ (1.75)



Ατλέτικο Μαδρίτης - Ρεαλ Βαγιαδολίδ
LaLiga (Estadio Wanda Metropolitano, 23:00)

Η Ατλέτικο υποδέχεται Βαγιαδολίδ μετά την 5αρα που πέταξε μεσοβδόμαδα! Σε εκείνο το ματς για να πω την αλήθεια μου, φαίνεται να έγιναν "πραγματάκια"! Όχι ότι η Ατλέτικο δεν έπαιξε καλά, αλλά ένα παιχνίδι που μέχρι το 78 είναι 0-2 και ξαφνικά γίνεται 0-5 δεν το λες και πολύ φυσιολογικό. Σήμερα πάντως δεν περιμένω ένα ανάλογο παιχνίδι από την ομάδα του Σιμεόνε. Μπορεί η Ατλέτικο να αντιμετωπίζει τη Βαγιαδολίδ, η οποία είναι υποδυέστερη, αλλά θεωρώ ότι το κοντέρ δεν θα ξεφύγει. Τουλάχιστον όχι πάνω από το 4! Η νίκη λογικά θα έρθει και θα έρθει και με ένα τυπικό σκορ. Εκεί λέω να κινηθώ λοιπόν!


Εκτίμηση: 1+Under4.5 (1.57)



Οι "Εμπνεύσεις" για τα παιχνίδια του Σαββάτου: