Σάββατο 20 Ιουνίου 2020

ΝΤΕΡΜΠΙ ΓΙΑ ΤΟ ΓΟΗΤΡΟ


HOOLIGANS...ΡΟΠΑΛΑ!!!

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε ρίξαμε τις Ροπαλίες μας για τα καλά! Βγήκαν όλες οι Επιλογές που είχαμε στο άρθρο, ενώ πληρωθήκαμε στις "Εμπνεύσεις" όπου δώσαμε το Ατρόμητος - Λαμία Anytime Σκορ 1-1 σε απόδοση 2.82, το ΑΕΚ Over 1.5 Γκολ σε απόδοση 2.22 και το Ολυμπιακός - Άρης 3-1 σε απόδοση 11.75!!!

Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να πω ότι τους τα πήραμε χοντρά, αλλά και να ευχαριστήσω τον Ολυμπιακό και τον Άρη που σε κάθε παιχνίδι τους μας πληρώνουν με πολλές επιλογές αλλά και με Ακριβές Σκορ! Γιαυτό όσο εσείς δεν κρατάτε τα προσχήματα, εμείς θα πληρωνόμαστε!!!

Αυτή το Σαββατοκύριακο, η Super League επιστρέφει και το πρόγραμμα έχει ένα mini Ντέρμπι, αλλά και το Ντέρμπι των Αιωνίων, το οποίο μετά από αυτές τις πρώτες αγωνιστικές και με την βαθμολογική κατάσταση που επικρατεί, αποτελεί "Ντέρμπι Για Το Γόητρο"!

Πάμε λοιπόν να πιάσουμε την 3η αγωνιστική των play-off, οπότε πάρτε τα Ρόπαλα σας και πάμε να κάνουμε ΝΤΟΥ στα Ελληνικά γήπεδα:


ΠΑΟΚ - ΟΦΗ

Ο ΠΑΟΚ έφερε ακόμα μία ισοπαλία στα play-off και σήμερα ψάχνει την πρώτη του νίκη απέναντι στον ΟΦΗ. Οι Κρητικοί ανεβαίνουν στην Τούμπα χωρίς κάποιο κίνητρο, καθώς βαθμολογικά δεν έχουν να κυνηγήσουν κάτι. Έτσι, θα παραταχθούν χωρίς άγχος απέναντι σε έναν ΠΑΟΚ, ο οποίος ψάχνει κάπου να ξεσπάσει. Θέλει να ξεμπουκώσει από την αστοχία που είχε στις δύο πρώτες αγωνιστικές και μπορεί να το κάνει απόψε. Εξάλλου μία καλή εμφάνιση με γκολ θα δώσει στον Δικέφαλο ψυχολογία για το παιχνίδι Κυπέλλου που ακολουθεί μεσοβδόμαδα με αντίπαλο τον Ολυμπιακό!


Εκτίμηση: 1+Over2.5 (1.60)



ΑΕΚ - ΑΡΗΣ

Το mini Ντέρμπι της αγωνιστικής είναι αυτό ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Άρη. Οι δύο ομάδες παίζουν απόψε το βράδυ το πρώτο παιχνίδι από τα δύο που θα δώσουν μεταξύ τους μέσα σε λίγες ημέρες και το κίνητρο είναι μονόπλευρο για το σημερινό ματς. Η ΑΕΚ προσπέρασε τον ΠΑΟΚ στην βαθμολογία την προηγούμενη αγωνιστική και τώρα θέλει να κρατήσει αυτή τη διαφορά παίρνοντας το παιχνίδι με τον Άρη. Δεν θα είναι εύκολο απέναντι στο σύνολο του Ένινγκ, αλλά πιστεύω ότι κάπως θα τα καταφέρει.


Εκτίμηση: 1+Under4.5 (1.67)



Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός

Ντέρμπι Αιωνίων χωρίς ιδιαίτερο ενδιαφέρον διεξάγεται την Κυριακή το βράδυ στον Πειραιά. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό έχοντας ουσιαστικά κλειδώσει τον τίτλο, ενώ από την πλευρά τους οι Πράσινοι δεν έχουν κάποιο βαθμολογικό ενδιαφέρον στα φετινά play-off. Το Ντέρμπι όμως παραμένει "Ντέρμπι Για Το Γόητρο" γιατί ένα Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός είναι ένα Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός! Στην παρούσα φάση  πάντως η πλάστιγγα γέρνει προς τους γηπεδούχους, οι οποίοι θέλουν να πάρουν το ματς και για ψυχολογικούς λόγους, καθώς ακολουθεί και η ρεβάνς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, αλλά θεωρώ ότι δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι για τους Ερυθρόλευκους. Ο Παναθηναϊκός συνήθως δυσκολεύει τον Ολυμπιακό και περιμένω να το κάνει και στο αυριανό παιχνίδι. Λέω να μην μπλέξω με αποτέλεσμα, αλλά να πάω με την πίεση που θα ασκήσουν οι γηπεδούχοι που επιθυμούν να καθαρίσουν το ματς.


Εκτίμηση: Ολυμπιακός Over 5.5 Κορνερ (1.78)



Οι "Εμπνεύσεις" για τα ματς της Super League: