Κυριακή 21 Ιουνίου 2020

Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ


Χθες οι Γερμανοί μας κρέμασαν σαν τις άσπρες κάλτσες που φοράνε με τα σανδάλια!

Δεν βγάλαμε τις επιλογές του άρθρου, εκτός από το σημείο στην Ισπανία, και πήγαμε Κουβά. Ευτυχώς ο Κουβάς εξισορρόπησε λίγο από τις "Εμπνεύσεις" που πλήρωσαν με το Γουότφορντ - Λέστερ Χ Ημίχρονο σε απόδοση 2.10, με το Μπάγερν Μονάχου - Φράιμπουργκ 2-1, 3-1, 4-1 σε απόδοση 3.75 και με το Ατλέτικο Μαδρίτης - Βαγιαδολίδ 1-0, 2-0, 3-0 σε απόδοση 2.07!!!

Τις μπουνίτσες μας λοιπόν στον διαβολικό Κουβά τις ρίξαμε παρά τις επιλογές του άρθρου!

Σήμερα το Κουπόνι του Στοιχήματος έχει αρκετά παιχνίδια από διάφορα Πρωταθλήματα που αξίζουν το Στοιχηματισμό μας. Ανάμεσα σε αυτά είναι το ματς στην έδρα της Γαλατά, το ενδιαφέρον παιχνίδι της Ίντερ, η δύσκολη αποστολή της Ρεαλ στην έδρα της Σοσιεδάδ, αλλά και "Η Επιστροφή Της Λίβερπουλ"!

Πάμε λοιπόν να δούμε τι θα κρατήσουμε από το Στοιχηματικό Κουπόνι της Κυριακής:


Έβερτον - Λίβερπουλ
Premier League (Goodison Park, 21:00)

Έβερτον και Λίβερπουλ ρίχνονται στη μάχη μετά τη διακοπή λόγω Κορωνοϊού. Το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι ένα παιχνίδι τραβάει τα βλέμματα και συνήθως δυσκολεύει τη Λίβερπουλ, η οποία σήμερα θέλει να νικήσει. Το Πρωτάθλημα ξέρει ότι είναι δικό της, αλλά θέλει να το αποδεικνύει και κάθε φορά εντός του αγωνιστικού χώρου και έτσι θα πάει για τους 3 βαθμούς. Απέναντι της βέβαια έχει μία Έβερτον που πρέπει να την υπολογίζει, διότι με τον Αντσελότι στον πάγκο έχει δείξει καλά στοιχεία και τώρα είχε και τον χρόνο να δουλέψει καλύτερα. Άσε που οι γηπεδούχοι έχουν μαθηματικές ελπίδες για Ευρώπη και θα προσπαθήσουν να πάρουν ότι μπορούν από το σημερινό τοπικό Ντέρμπι. Λέω να μην μπλέξω με σημείο, αλλά με τα γκολ.


Εκτίμηση: G/G (1.75)



Γαλατασαράι - Γκαζιαντέπ
Super Lig (Türk Telekom Stadyumu, 21:00)

Η Γαλατασαράι υποδέχεται τη Γκαζιαντέπ σε ένα παιχνίδι που δεν χωράει βαθμολογικές απώλειες! Οι γηπεδούχοι καίγονται για τους 3 βαθμούς τόσο για το εισιτήριο της Ευρώπης, όσο και για το κυνήγι που έχουν προς την κορυφή, αν και έχουν μείνει λίγο πίσω σε αυτό το κομμάτι. Βέβαια σήμερα έχουν κάποιες απουσίες, αλλά η Γκαζιαντέπ εκτός έδρας δεν είναι φόβητρο. Οι φιλοξενούμενοι δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν μακριά από την έδρα τους και έτσι απόψε είναι ευκαιρία για τη Γαλατασαράι να πάρει ένα τρίποντο. Θεωρώ λοιπόν ότι είναι ευκαιρία για αντίδραση και λέω να τη στηρίξω!


Εκτίμηση: 1+Over1.5 (1.73)



Ίντερ - Σαμπντόρια
Serie A (Giuseppe Meazza, 22:45)

Η Ίντερ αντιμετωπίζει τη Σαμπντόρια και θέλει να πάρει το τρίποντο μετά τον αποκλεισμό που είχε στα ημιτελικά του Κυπέλλου. Σε εκείνο το παιχνίδι έδειξε κάποια θετικά στοιχεία και φάνηκε ότι σχετικά έτοιμη για τη συνέχεια του Πρωταθλήματος παρά τον αποκλεισμό, ο οποίος βέβαια ήρθε με ισοπαλία. Απόψε παίζει με τη Σαμπντόρια, η οποία ναι μεν είναι υπολογίσιμη δύναμη, αλλά δεν έχει στη διάθεση της τον Κουαλιαρέλα, ο οποίος είναι αυτός αποτελεί μεγάλη δυναμική για την ομάδα. Έτσι, αναμένεται να παίξει κλειστά και να αντέξει όσο μπορεί απέναντι στην Ίντερ που θα πιέσει για τη νίκη. Νίκη που εν τέλει θεωρώ ότι θα έρθει!


Εκτίμηση: 1+Under5.5 (1.53)



Ρεάλ Σοσιεδάδ - Ρεάλ Μαδρίτης
LaLiga (Estadio Municipal de Anoeta, 23:00)

Ωραίο παιχνίδι έχει απόψε το βράδυ για το Πρωτάθλημα Ισπανίας. Εκεί η Σοσιεδάδα περιμένει τη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία πάει μόνο για τη νίκη. Οι φιλοξενούμενοι θέλουν να εκμεταλλευτούν τη γκέλα της Μπαρτσελόνα και να πάρουν τους 3 βαθμούς που θα τους στείλουν στην κορυφή του Βαθμολογικού Πίνακα! Βέβαια, παίζουν με τη Σοσιεδάδ και το παιχνίδι μόνο εύκολο δεν θα είναι. Οι γηπεδούχοι έχουν δείξει καλά στοιχεία και μπορούν να κάνουν τη ζημιά στη Βασίλισσα. Θεωρώ ότι ένα γκολ θα το πετύχουν και αν η Ρεαλ εν τέλει πάρει το τρίποντο δεν θα το πάρει χωρίς να λαβωθεί!


Εκτίμηση: G/G (1.63)



Οι "Εμπνεύσεις" για τα παιχνίδια της Κυριακής: