Τετάρτη 24 Ιουνίου 2020

ΕΝΑΣ ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ


HOOLIGANS...ΡΟΠΑΛΑ!!!

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε δεν καταφέραμε να βγάλουμε τα σημεία του άρθρου, αλλά δεν στεναχωρηθήκαμε και πολύ γιατί ρίξαμε τις Ροπαλιές μας αλλού!

Παίρνοντας το Ρόπαλο μας στις "Εμπνεύσεις" βγάλαμε 8/12, πληρώνοντας με πολλές αγορές στα Ειδικά Στοιχήματα! Αναλυτικά θα τα βρείτε στην επίσημη σελίδα του SuperBetman στο Facebook: https://www.facebook.com/SuperBetmanOfficial/!

ΚΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑ LIKE ΡΕ ΑΡΚΟΥΔΕΗΔΕΣ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ!!!

Σήμερα έχει Κύπελλο! Σήμερα έχει ημιτελικούς Κυπέλλου όπου Άρης, Άεκ, Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ διεκδικούν ένα εισιτήριο στον Τελικό Κυπέλλου Ελλάδας. Για κάθε ομάδα είναι "Ένας Μικρός Τελικός"! Να σας ενημερώσω, ότι δεν θα ασχοληθώ με το παιχνίδι της Super League που έχει καταντήσει Μαλαισία League στις αγωνιστικές αυτές, οπότε θα έχουμε δύο επιλογές στο σημερινό μας άρθρο συν τις "Εμπνεύσεις".

Σε αυτό το άρθρο λοιπόν, θα πιάσουμε τους Ημιτελικούς του Κυπέλλου Ελλάδας, οπότε πάρτε τα Ρόπαλα σας και πάμε να κάνουμε ΝΤΟΥ στα Ελληνικά γήπεδα:


Άρης - ΑΕΚ

Ο Άρης υποδέχεται την ΑΕΚ στο πρώτο από τα δύο παιχνίδια που διεξάγονται απόψε για τους Ημιτελικούς Κυπέλλου Ελλάδας. Οι γηπεδούχοι έχουν ως βασικό στόχο την κατάκτηση του φετινού Κυπέλλου και διψάνε σίγουρα για μία θέση στον Τελικό. Απέναντι τους έχουν την ΑΕΚ, την οποία αντιμετώπισαν και πριν από λίγες ημέρες χωρίς να ηττηθούν. Σε εκείνο το παιχνίδι είδαμε τον Άρη να παίρνει προβάδισμα δις, αλλά εν τέλει η ΑΕΚ να ισοφαρίζει και τις δύο φορές διαμορφώνοντας έτσι το τελικό 2-2. Η αλήθεια είναι ότι το αποψινό αποτελεί δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Η ΑΕΚ αν πετύχει 1 γκολ βάζει πολύ δύσκολα στον Άρη, ενώ ο "Θεός Του Πολέμου" ξέρει ότι πρέπει να είναι προετοιμασμένος για όλα τα πιθανά σενάρια. Σίγουρα θέλει και αυτός 1 γκολ και στην καλύτερη περίπτωση 2 και μπορεί να τα πετύχει αν παίξει έξυπνα και δυνατά από την αρχή. Οι περισσότεροι πάντως περιμένουν ένα παιχνίδι που θα έχει γκολ εκατέρωθεν και ρυθμό που μπορεί να οδηγήσει στο Over, όπως είδαμε και στα υπόλοιπα μεταξύ τους ματς. Είναι πιθανό σενάριο, αλλά μιλάμε για Ημιτελικό που σημαίνει άγχος και πίεση στα πόδια των ποδοσφαιριστών. Δεν θα μπλέξω τόσο με τα Γκολ όσο με σημείο. Με τα όσα έχω δει στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο, θα στηρίξω τους γηπεδούχους με κάλυψη. Τώρα αν κάποιος είναι πιο ρισκαδόρος, μπορεί να πάει και στον ξερό 1 από τη στιγμή που τον συναντάμε πάνω από τις 3 μονάδες!


Εκτίμηση: 1Χ+Under4.5 (1.77)



Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ

Το μεγάλο Ντέρμπι των Ημιτελικών Κυπέλλου Ελλάδας διεξάγεται απόψε το βράδυ και είναι αυτό ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ. Οι δύο ομάδες θα μπουν στον αγωνιστικό χώρο γνωρίζοντας ήδη τον αντίπαλο τους στο Τελικό και θα πάνε και οι δύο για να πάρουν το δεύτερο εισιτήριο που απομένει. Η αλήθεια είναι ότι το πλεονέκτημα το έχει ο Ολυμπιακός. Οι Ερυθρόλευκοι είναι σε καλύτερο μομέντουμ, παίζουν πιο σοβαρή μπάλα και δείχνουν τι θέλουν στον αγωνιστικό χώρο. Από την άλλη πλευρά, ο ΠΑΟΚ σε όσα ματς έχει δώσει μέχρι στιγμής δείχνει να ψάχνεται, ενώ όσα έδωσε με τον Ολυμπιακό μέσα στην Τούμπα δεν ευτύχησε όχι μόνο να κερδίσει, αλλά και να κάνει αξιόλογη τελική! Σήμερα βέβαια θα είναι φιλοξενούμενος και θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί το μικρό προβάδισμα που έχει στις αντεπιθέσεις, αλλά θεωρώ αρκετά δύσκολο να φύγει τόσο με τη νίκη, όσο και με το εισιτήριο του τελικού! Από αυτά που έχω δει θα πάω στον Ολυμπιακό, ο οποίος δεν θα ψάξει μόνο το 1-0. Θέλει νίκη και σίγουρα με μεγάλο σκορ. Τόσο για να είναι καλυμμένος, όσο και για να ταπεινώσει τον μεγάλο του αντίπαλο!


Εκτίμηση: 1+Over1.5 (1.95)



Οι "Εμπνεύσεις" για τους Ημιτελικούς του Κυπέλλου Ελλάδας: