Σάββατο 27 Ιουνίου 2020

ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ Η ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ


Στο προηγούμενο μου άρθρο δεν πήγαμε όπως θέλαμε. Κάναμε 2/4 και στην τελευταία φάση, στο ματς της Γαλατασαράι, χάσαμε το 3/4!

Δεν πειράζει όμως. Πληρώσαμε καλά στις "Εμπνεύσεις" με διάφορες επιλογές, αλλά και με Ακριβές Σκορ! Όλα αυτά μπορείτε να τα δείτε και στη σελίδα μας στο Facebook (https://www.facebook.com/SuperBetmanOfficial/) με ένα μόνο Like!

Σήμερα το Κουπόνι ξετυλίγεται και πάλι μπροστά μας, αλλά αυτή τη φορά έχει πονηρά παιχνίδια. Η Ιταλία κρύβει παγίδες, όπως και η τελευταία αγωνιστική της Bundesliga, όπου εκεί θα γίνει η χαρά της Μαλαισίας! Δεν θα τα ακουμπήσω. Δεν θέλω να σπάσω καμία τηλεόραση!

Έτσι, λέω να πάρω 3 παιχνίδια από το σημερινό υπόλοιπο Στοιχηματικό Κουπόνι, όπου μέσα σε αυτά είναι και το παιχνίδι του FA Cup! "Το Καθαρίζει Η Μάντσεστερ"!

Πάμε λοιπόν να δούμε τι θα κρατήσουμε από το Στοιχηματικό Κουπόνι του Σαββάτου:


Σπαρτάκ Μόσχας - Ούφα
Premier Liga (Otkrytiye Arena, 16:30)

Η Σπαρτάκ Μόσχας αντιμετωπίζει την Ούφα και φαίνεται να έχει τον πρώτο λόγο. Οι γηπεδούχοι έδειξαν ότι πατάνε πολύ καλά με την επιστροφή τους από τη δίμηνη διακοπή και σήμερα παίζουν με μία ομάδα που εκτός έδρας δυσκολεύεται. Επιπλέον το κίνητρο της Σπαρτάκ είναι δυνατό, καθώς θέλει να μειώσει την απόσταση από την 5αδα και σήμερα είναι η ευκαιρία της. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι οι φιλοξενούμενοι δεν θα παλέψουν το σημερινό ματς, αλλά πιστεύω ότι τον πρώτο και τελευταίο λόγο τον έχει η Σπαρτάκ!


Εκτίμηση: 1 (1.60)




Νόργουιτς - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
FA Cup (Carrow Road, 19:30)

Νόργουιτς και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ρίχνονται στη μάχη για τα Προημιτελικά του Κυπέλλου. Οι δύο ομάδες έχουν μεγάλη διαφορά δυναμικότητας, με τους φιλοξενούμενους να δείχνουν σε πιο καλή κατάσταση και πιο έτοιμοι για μία τέτοια αναμέτρηση. Η Μάντσεστερ έδειξε καλά σημάδια στην επιστροφή της από τη δίμηνη απουσία και σήμερα θα πάει για να πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση του κυπέλλου. Είναι ένας από τους στόχους της και μπορεί να κάνει το επόμενο βήμα απέναντι σε μία Νόργουιτς (Νόριτς) που χωλαίνει. Οι γηπεδούχοι δεν είναι σε καθόλου καλή κατάσταση, έχουν απουσίες και τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή ο θεσμός του Κυπέλλου φαντάζει πολυτέλεια. Βέβαια και η Γιουνάιτεντ αναμένεται να έχει κάποιες ρεζέρβες στο αρχικό της σχήμα, γιαυτό λέμε να παίξουμε και με τα όρια που ανεβάζουν την απόδοση!


Εκτίμηση: 2+Under4.5 (1.65)



Τραμπζονσπόρ - Ανκαραγκουτσού
Super Lig (Medical Park, 21:00)

Η Τραμπζονσπόρ υποδέχεται την Ανκαραγκουτσού και έχει την ευκαιρία για κάτι καλό. Οι γηπεδούχοι θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες μετά το 2-2 που έφεραν στο προηγούμενο ματς και τώρα έχουν την ευκαιρία τους απέναντι στην Ανκαραγκουτσού, η οποία βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας! Δηλαδή, αν δεν νικήσεις την Ανκαραγκουτσού όταν πας για Πρωτάθλημα, ποια θα νικήσεις; Και ειδικά όταν η συγκεκριμένη αντίπαλος αντιμετωπίζει κρίσεις σε τομείς αγωνιστικούς και εξωαγωνιστικούς. Θα στηρίξω λοιπόν την Τραμπζονσπόρ από την οποία περιμένω νίκη με ξέσπασμα!


Εκτίμηση: 1+Over1.5 (1.53)



Οι "Εμπνεύσεις" για τα παιχνίδια του Σαββάτου: