Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2020

ΚΑΒΑΛΑ ΣΤΟ ΑΛΟΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΕΤΟΜΑΧΙΑ



HOOLIGANS...ΡΟΠΑΛΑ!!!


Ο SuperBetman επέστρεψε πιο δυνατός από ποτέ και με ένα κλικ στο superbetman.gr σας δίνει την δυνατότητα για Αναλύσεις, Προγνωστικά, Live Στοιχηματικές Προτάσεις, Αφιερώματα και πολλές Εκπλήξεις! Μαζί του έφερε και το ολοκαίνουριο προφίλ στο Instagram, στο οποίο μπορείτε να μας κάνετε Follow για να βλέπετε πρώτοι τα Προγνωστικά μας, να συμμετέχετε σε διάφορες Ψηφοφορίες, αλλά και να παίρνετε τα Live & Bonus Bet που θα δίνονται μόνο εκεί!!!

Στην επιστροφή του SuperBetman έχουμε και την επιστροφή της Super League και μαζί της επέστρεψα και εγώ για να κάνω ποδαρικό στην 1η αγωνιστική του Ελληνικού Πρωταθλήματος, το οποίο ξεκινάει σήμερα! Ημέρα Παρασκευή λοιπόν, και η αυλαία ανοίγει με δύο παιχνίδια στη Θεσσαλονίκη. Το πρώτο ματς διεξάγεται στο Κλεάνθης Βικελίδης με τον Άρη να υποδέχεται στις 18:15 τη Λαμία, ενώ στις 20:30 πηγαίνουμε προς την Τούμπα όπου ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τη Λάρισα και θέλει να είναι «Καβάλα Στο Άλογο Πριν Την Αετομαχία!»

Πάμε λοιπόν να πιάσουμε τα σημερινά ματς της 1ης αγωνιστικής της Super League, οπότε πάρτε τα Ρόπαλα σας και πάμε να κάνουμε ΝΤΟΥ στα Ελληνικά γήπεδα:


Άρης - Λαμία
(Κλεάνθης Βικελίδης, 18:15)

Ο Άρης κάνει ποδαρικό στο φετινό πρωτάθλημα της Super League αντιμετωπίζοντας τη Λαμία στο Κλεάνθης Βικελίδης και οι κιτρινόμαυροι θέλουν να ξεκινήσουν με το δεξί τις εγχώριες υποχρεώσεις τους. Το σύνολο του Ένινγκ αν και δεν είχε και τόσο καλή εικόνα στο φιλικό παιχνίδι με το Βόλο, δεν μπορεί ακόμα να μας δώσει ξεκάθαρα συμπεράσματα, διότι η κατάσταση με τον κορωνοϊό και η πραγματοποίηση των ελάχιστων φιλικών που πραγματοποιήθηκαν στο μικρό διάστημα της διακοπής δεν μπορεί να αποτελέσει κριτήριο για τους κιτρινόμαυρους. Όπως και να έχει όμως, η ομάδα της Θεσσαλονίκης αναμένεται να έχει τον πρώτο λόγο στο σημερινό ματς απέναντι στη Λαμία, η οποία σίγουρα δεν θα είναι εύκολη αντίπαλος. Η φιλοξενούμενη ομάδα είναι γενικά σκληροτράχηλη και θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη για να παίξει κλειστά, να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις και αν καταφέρει να χαλάσει την πρεμιέρα για τον Άρη. Η αλήθεια είναι ότι το ματς έχει ρίσκο και περιμένω ένα σκληρό και κλειστό παιχνίδι που δεν θα ξεφύγει κατά πολύ στο σκορ. Τώρα ποιος θα είναι ο νικητής; Η λογική λέει Άρης!


Εκτίμηση: 1+Under4.5 (1.70)



ΠΑΟΚ - ΑΕΛ
(Τούμπα, 20:30)

Ο ΠΑΟΚ κοντράρεται με την ΑΕΛ στο γήπεδο της Τούμπας με τον Δικέφαλο του Βορρά να έχει ως μοναδικό στόχο τη νίκη! Η ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα θέλει να ξεκινήσει ιδανικά το πρωτάθλημα και το τρίποντο απέναντι στην ομάδα του Αλέξη Κούγια μοιάζει σημαντικό τόσο για την συγκομιδή των βαθμών στο πρωτάθλημα, όσο και για τον παράγοντα ψυχολογία που θα παίξει μεγάλο ρόλο στα επόμενα ματς και ειδικά στο ματς της Τρίτης με αντίπαλο την Μπενφίκα. Ο ΠΑΟΚ δεν θέλει να πάει εκεί με ριγμένη ψυχολογία, διότι είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για την προσπάθεια που κάνει για να μπει στο Champions League και έτσι αναμένεται να προσπαθήσει να φύγει ψυχικά ικανοποιημένος από το σημερινό ματς. Βέβαια δεν είναι τόσο εύκολο όσο μαρτυρούν οι αποδόσεις! Η ΑΕΛ πάντα δυσκολεύει τον ΠΑΟΚ και αυτό θα προσπαθήσει να κάνει και αύριο παίζοντας κλειστά. Φυσικά, θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί και το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ σκέφτεται ήδη το παιχνίδι της Τρίτης, ενώ η έλλειψη του δεξιού μπακ από το την άμυνα των ασπρόμαυρων ίσως ευνοήσει τους βυσσινί που θα ψάξουν το γκολ σε κάποια αντεπίθεση. Όσο δύσκολα και να του βαλουν όμως, πιστεύω ότι στο τέλος ο ΠΑΟΚ θα είναι αυτός που θα χαμογελάσει!


Εκτίμηση: 1+Under3.5 (1.90)



Special Bets:

Άρης - Λαμία: Χ Ημίχρονο (2.15)

Άρης - Λαμία: Χ/1 (3.85)

Άρης - Λαμία: Ημίχρονο Με Τα Περισσότερα Γκολ Το 2ο (2.12)

Άρης - Λαμία: Καταλογισμός Πέναλτι (2.75)

Άρης - Λαμία: Σκορ Πολλαπλής Επιλογής 1-0, 2-0, 3-0 (2.12)

* Για αυτούς που προτιμάνε το ρίσκο Άρης - Λαμία: 2-0 (5.85)


ΠΑΟΚ - ΑΕΛ: Ημίχρονο Με Τα Περισσότερα Γκολ Το 2ο (2.02)

ΠΑΟΚ - ΑΕΛ: Σκορ Πολλαπλών Επιλογών 1-0, 2-0, 3-0 (2.17)

* Για αυτούς που προτιμάνε το ρίσκο ΠΑΟΚ - ΑΕΛ: 2-0 (5.70)











Hooligan