Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2020

ΝΤΕΡΜΠΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ



Καλησπέρα αναγνώστες του superbetman.gr!


Είμαι ο Northerner και σας καλωσορίζω στο πρώτο μου άρθρο και στο Στοιχηματικό Κουπόνι του Σκανδιναβικών Πρωταθλημάτων! Από σήμερα ανήκω και εγώ στην ομάδα του superbetman.gr, το οποίο επέστρεψε πιο δυνατό από ποτέ και με ένα κλικ σας δίνει την δυνατότητα για Αναλύσεις, Προγνωστικά, Live Στοιχηματικές Προτάσεις, Αφιερώματα και πολλές Εκπλήξεις!

Μαζί του έφερε και το ολοκαίνουριο προφίλ στο Instagram, στο οποίο μπορείτε να μας κάνετε Follow για να βλέπετε πρώτοι τα Προγνωστικά μας, να συμμετέχετε σε διάφορες Ψηφοφορίες, αλλά και να παίρνετε τα Live & Bonus Bet που θα δίνονται μόνο εκεί!!!

Εμείς λοιπόν θα κινούμαστε αποκλειστικά στις Βόρειες χώρες με τη Νορβηγία, τη Σουηδία και τη Φινλανδία να είναι τα κύρια μας Πρωταθλήματα, αλλά οι επιλογές μας μπορούν να κινηθούν και στις γειτονικές χώρες, όταν υπάρχει κάποιο σημείο που αξίζει το ποντάρισμα μας!

Σήμερα, το Κουπόνι του Στοιχήματος έχει παιχνίδια από την Superettan (Δεύτερη Κατηγορία Σουηδίας), όπου ανάμεσα σε αυτά είναι και το «Ντέρμπι Στην Ακρόπολις»!

Πάμε λοιπόν να δούμε τις επιλογές μου από το σημερινό Σκανδιναβικό Στοιχηματικό Κουπόνι:


Ακρόπολις - Έστερ
Superettan: (Grimsta IP, 20:00)


Η Ακρόπολις παίζει στο Grimsta IP με την Έστερ και θα μπορούσε άνετα να χαρακτηριστεί και ως Ντέρμπι βάσει της βαθμολογικής πορείας των ομάδων. Βρίσκονται και οι δύο ισόβαθμες με 26 βαθμούς και με νίκη σήμερα θα αναπτερώσουν τις ελπίδες τους στη μάχη που δίνουν για την άνοδο στην πρώτη κατηγορία, με τους γηπεδούχους μάλιστα να θέλουν να επιστρέψουν και στα θετικά αποτελέσματα μετά την σφαλιάρα που δέχθηκαν την προηγούμενη αγωνιστική. Θα στηριχθούν λοιπόν στην έδρα τους, που μέχρι στιγμής είναι αήττητοι, και θα προσπαθήσουν να πάρουν ότι καλύτερο μπορούν απέναντι σε μία Έστερ που έχει χτίσει ένα σερί νικών στους τελευταίους 4 αγώνες. Το ματς δεν θα είναι εύκολο για καμία από τις δύο ομάδες, αλλά πιστεύω το πάθος για το τρίποντο θα μας δώσει από 1 γκολ στην καθεμία!


Εκτίμηση: G/G (1.77)



Ντάλκουρντ - Ούμεα
Superettan: (Studenternas IP, 20:00)

Το συγκεκριμένο παιχνίδι θα μπορούσα να πω ότι είναι από τα πιο αμφίρροπα που συναντάμε στο σημερινό κουπόνι. Αυτό συμβαίνει γιατί η Νταλκουρντ είναι μία ομάδα η οποία έχει πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της και δεν ξέρεις που μπορεί να πάει το παιχνίδι. Αυτό που ξέρουμε όμως είναι ότι συνήθως παλεύει τα παιχνίδια της και τώρα που σφίγγουν τα λουριά πρέπει να κάνει καλό παιχνίδι, αν θέλει να αποφύγει τις επικίνδυνες θέσεις του υποβιβασμού. Απέναντι της έχει την Ούμεα, με την οποία είναι ισόβαθμη και σίγουρα δεν θα αφήσει το σημερινό ματς. Βασικά, η Ούμεα παλεύει όλα τα ματς και ένα γκολ συνήθως το βάζει. Περιμένω λοιπόν να το κάνει και σήμερα, απέναντι σε μία Ντάλκουρντ, η οποία δεν φημίζεται τόσο πολύ για την άμυνα της!


Εκτίμηση: G/G (1.77)



Έργκριτε - Λιούνγκσκιλε
Superettan: (Gamla Ullevi, 20:00)


Οι γηπεδούχοι έδειξαν καλή εικόνα στο τελευταίο τους παιχνίδι με αντίπαλο τη Νόρμπι και θέλουν να πάρουν ακόμα 3 βαθμούς που θα τους βοηθήσουν για τη συνέχεια. Απόψε αντιμετωπίζουν την Λιούνγκσκιλε, η οποία έκανε την έκπληξη την προηγούμενη αγωνιστική και νίκησε την Ακρόπολις παίρνοντας έτσι ένα τρίποντο που θεωρητικά ήταν εκτός προγράμματος. Βέβαια, βρίσκεται ακόμα στην επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού και δεν παύει να είναι μία ομάδα ουραγός στη δεύτερη κατηγορία της Σουηδίας. Θεωρητικά, η Έργκριτε μπορεί να την κερδίσει, καθώς στην έδρα της μεταμορφώνεται και με νίκη μπορεί να κοιτάξει δειλά και το χτίσιμο της ανόδου. Λέω να τη στηρίξω λοιπόν!


Εκτίμηση: 1 (2.12)



Special Bets:

Ντάλκουρντ - Ούμεα: Ημίχρονο Με Τα Περισσότερα Γκολ Το 2ο (2.05)

Έργκριτε - Λιούνγκσκιλε: Έργκριτε Over 1.5 Γκολ (2.10)