Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2020

Η ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΧΤΥΠΑΕΙ ΚΟΚΚΙΝΟ



Καλησπέρα αναγνώστες του superbetman.gr!

Είμαι o Steverson και σας καλωσορίζω στο πρώτο μου άρθρο όντας πλέον και εγώ μέλος της ομάδας του superbetman.gr! Φορέστε τα μπασκετικά σας παπούτσια λοιπόν και ελάτε να μπούμε μαζί στον κόσμο του Μπάσκετ και πιο συγκεκριμένα στο Στοιχηματικό Κουπόνι του Μπάσκετ!

Με ένα κλικ στο superbetman.gr θα μπορείτε να δείτε Αναλύσεις, Προγνωστικά, Live Στοιχηματικές Προτάσεις, Αφιερώματα και πολλές Εκπλήξεις! Επίσης, στο προφίλ μας στο Instagram, στο οποίο μπορείτε να μας κάνετε Follow, θα έχετε τη δυνατότητα να βλέπετε πρώτοι τα Προγνωστικά μας, να συμμετέχετε σε διάφορες Ψηφοφορίες, αλλά και να παίρνετε τα Live & Bonus Bet που θα δίνονται μόνο εκεί!!!

Ο κόσμος του Μπάσκετ λοιπόν μας περιμένει, καθώς μαζί θα κινηθούμε σε NBA, Euroleague, Ελληνικό και Ξένο Πρωτάθλημα! Την αρχή την κάνει το NBA και πιο συγκεκριμένα τα Playoffs τα οποία βρίσκονται λίγο πριν τους τελικούς, με τα αποψινά παιχνίδια να είναι σε αριθμό 2 και καλά! Νωρίς έχουμε Los Angeles Clippers - Denver Nuggets, ενώ στις 4:00 οι Toronto Raptors αντιμετωπίζουν στο 7ο παιχνίδι της σειράς τους Boston Celtics και «Η Πρόκριση Χτυπάει Κόκκινο»!

Βάλτε λοιπόν τα μπασκετικά σας και πάμε να δούμε τις επιλογές μας από το σημερινό Μπασκετικό Κουπόνι του Στοιχήματος:


Los Angeles Clippers - Denver Nuggets
(1:30)

Οι Clippers υποδέχονται τους Nuggets και με βάση το μπάσκετ των δύο ομάδων και με βάση τις αποδόσεις οι Clippers χρίζονται ως φαβορί και δικαίως. Η ομάδα από το Los Angeles παίζει πολύ καλά και τώρα που αποκλείστηκαν και οι Bucks, μπορεί να αποτελέσει ένα από τα φαβορί για τον φετινό τίτλο! Στη σειρά αυτή δείχνει πολύ σοβαρή ως ομάδα και νικάει σχετικά εύκολα την αντίπαλο της (απορώ πως έχασε το 1 παιχνίδι) κάνοντας έτσι σχετικά ξεκούραστα το μεγάλο βήμα για την επόμενη φάση. Περιμένω λοιπόν να το κάνουν και σήμερα με τους Nuggets να μην με έχουν πείσει από τις εμφανίσεις τους ούτε απέναντι στους Clippers, αλλά ούτε και στα παιχνίδια της προηγούμενης σειράς! Στήριγμα στο Los Angeles λοιπόν!


Εκτίμηση: Los Angeles Clippers -6.5 (1.67)



Toronto Raptors - Boston Celtics
(4:00)

Οι Toronto Raptors κοντράρονται με τους Celtics έχοντας πλέον φέρει στα ίσια την σειρά και με μία νίκη κάνουν το μεγάλο άλμα για την επόμενη φάση των Playoffs. Στα τελευταία παιχνίδια έδειξαν ότι έχουν σφυγμό και ότι δεν πρέπει να τους ξεγράφουμε τόσο εύκολα, γιατί έχουν ατσάλι σαν ομάδα, αλλά και παίχτες οι οποίοι μπορούν να τραβήξουν την ομάδα στα δύσκολα. Στο σημερινό παιχνίδι με βάσεις τις αποδόσεις δεν θεωρούνται φαβορί, αλλά δεν διαφέρουν τόσο από τους Celtics, οι οποίοι φαίνεται μετά το 3-3 και με τον τρόπο που ήρθε αναμένεται να έχουν επηρεαστεί κάπως ψυχολογικά. Η αλήθεια είναι ότι η μπάλα καίει και το ματς είναι δύσκολο και πιστεύω ότι δεν θα ξεφύγει πολύ το παιχνίδι, όποιος και να νικήσει! Λέω λοιπόν να διαλέξω τους δεινόσαυρους ως κάλυψη με βάση το σετ αποδόσεων!


Εκτίμηση: Toronto Raptors +6.5 (1.53)










Steverson