Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2020

A, THIS? LAST YEAR!


 

HOOLIGANS...ΡΟΠΑΛΑ!!!


Στο χθεσινό μου άρθρο δείραμε τους Book για τα καλά, γιατί εκτός από το 2/2 που κάναμε στις επιλογές του άρθρου, βγάλαμε 3 επιπλέον Special Bets, 1 Bonus Bet, το Match Combo Bet στο παιχνίδι ΠΑΟΚ - ΑΕΛ, αλλά και την ανατροπή του Άρη στο Ημίχρονο με 6.00 απόδοση (Καρυπίδεια Σχολή #MalaysianAirlines)!

Τα 3 τελευταία δόθηκαν στο προφίλ μου στο Τwitter, όπου μπορείτε να με ακολουθήσετε (αν δεν το έχετε κάνει ήδη) ώστε να τσιμπάτε και εσείς αυτά τα έξτρα σημεία!

Σήμερα το πρόγραμμα έχει πάλι δύο παιχνίδια, αλλά δεν από αυτά μόνο το 1 είναι της Super League, καθώς το άλλο έρχεται από τον πολυαναμενόμενο Τελικό Κυπέλλου Ελλάδος! Και είναι όντως πολυαναμενόμενος με όλα αυτά που έχουν γίνει για το συγκεκριμένο παιχνίδι...ΕΛΛΑΔΑΡΑ!!! Πιστεύω ο τίτλος του άρθρου «A, This Last Year» τον αντικατοπτρίζει απόλυτα!

Πάμε λοιπόν να πιάσουμε τα σημερινά ματς, οπότε πάρτε τα Ρόπαλα σας και πάμε να κάνουμε ΝΤΟΥ στα Ελληνικά γήπεδα:


ΟΦΗ - Παναιτωλικός
Super League: (Θεόδωρος Βαρδινογιάννης, 18:00)

ΟΦΗ και Παναιτωλικός κοντράρονται στο πρώτο φετινό τους παιχνίδι με το σετ αποδόσεων να δίνει τους Κρητικούς ως φαβορί. Η αλήθεια είναι ότι έχουν πιο καλό ρόστερ και παίζουν στην έδρα τους, η οποία μπορεί να μην έχει κόσμο, αλλά είναι ο παράγοντας που ποντάρουν αρκετά οι άνθρωποι του ΟΦΗ, πράγμα που το είδαμε και πέρσι. Το κακό είναι ότι είναι ακόμα πρώτο ματς και δεν έχουν πλήρη δείγματα για καμία από τις δύο ομάδες και για να πω την αμαρτία μου, αν σήμερα είχε και άλλα παιχνίδια το κουπόνι αυτό μπορεί να το άφηνα. Θα δώσω όμως μία τυπική πρόταση, η οποία βασίζεται στην ποιότητα των παιχτών του ΟΦΗ και στην έδρα που ακόμα και τώρα που δεν έχει κόσμο, θυμίζει κλουβί!


Εκτίμηση: 1 (1.80)



ΑΕΚ - Ολυμπιακός
Τελικός Κυπέλλου: (Πανθεσσαλικό Στάδιο, 21:00)

Ένας τελικός που είχαμε χρόνια να δούμε, έρχεται και πάλι στις οθόνες μας! Ένας τελικός
«A, This Last Year», που επιτέλους έγινε μετά τα γυρωλόγια από την πλευρά του Ολυμπιακού! Οι δύο ομάδες λοιπόν θα ριχτούν στη μάχη για το πολυπόθητο τρόπαιο με τα ρόστερ τους όμως να έχουν ελλείψεις. Έχουν φύγει αρκετοί παίχτες και ειδικά από την πλευρά του Ολυμπιακού, πράγμα που μπορεί να δημιουργήσει θέματα στις δύο ομάδες. Πιστεύω όμως το θέμα που θα αντιμετωπίσουν θα είναι στο αμυντικό κομμάτι και όχι στο επιθετικό. Λίγο το πάθος, λίγο η κόντρα, λίγο οι καλοί παίχτες μπορούν να βρουν δίχτυα, με κάνουν να βλέπω το αμφίσκορο! Αυτό λέω να πάρω λοιπόν με ένα boost!


Εκτίμηση: G/G+Under5.5 (1.97)



Special Bets:

ΟΦΗ - Παναιτωλικός: Σκορ Πολλαπλής Επιλογής 1-0, 2-0, 3-0 (2.12)

ΟΦΗ - Παιναιτωλικός: Anytime Χ. Νέιρα (5.45)

* Για αυτούς που προτιμάνε το ρίσκο ΟΦΗ - Παναιτωλικός: 2-0 (8.00)


ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Anytime Ελ Αραμπί (2.50)

ΑΕΚ - Ολυμπιακός: ΑΕΚ Over 4.5 Κόρνερ (2.27)

ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Κόκκινη Κάρτα Over 0.5 (2.80)

* Για αυτούς που προτιμάνε το ρίσκο ΑΕΚ - Ολυμπιακός: 1-1 (5.75)