Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2020

ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ Η ΧΑΛΜΣΤΑΝΤ



Στο χθεσινό μου άρθρο κάναμε 2/3, καθώς το ματς που φοβόμασταν δεν βγήκε!


Είχαμε πει εξάλλου ότι το ματς αναμενόταν αμφίρροπο, όπως και έγινε και μας χάλασε το απόλυτο. Δεν πειράζει όμως, γιατί κάπως αναπληρώθηκε η χασούρα με το Special Bet που βγάλαμε στο ματς της Έργκριτε!

Σήμερα το κουπόνι έχει διάφορα ματς από τα πολλές χώρες, αλλά η αλήθεια είναι ότι κρύβουν κινδύνους. Γιαυτό άλλωστε και δεν διάλεξα τα ματς που παίζουν νωρίς, λόγω των παγίδων που μπορούν να προκύψουν. Βρήκα όμως σημείo από Superettan (Δεύτερη Κατηγορία Σουηδίας) όπου «Θέλει Να Βγάλει Αντίδραση Η Χάλμσταντ», Eliteserien (1η Νορβηγίας) και Premier Liga (1η Ρωσίας)

Πάμε λοιπόν να δούμε τις επιλογές μου από το σημερινό Σκανδιναβικό Στοιχηματικό Κουπόνι και όχι μόνο:


AFC Εσκιλστούνα - Χάλμσταντ
Superettan:(Tunavallen, 18:30)

Η Χάλμσταντ πηγαίνει στην έδρα της Εσκιλστούνα, μετά από μία βαριά ήττα εντός έδρα και "Θέλει Να Βγάλει Αντίδραση". Η άνοδος είναι κοντά και οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στις υψηλές θέσεις τις βαθμολογίας και εκεί θέλουν και να παραμείνουν μετά το σημερινό παιχνίδι με την τελευταία Εσκιλστούνα. Δεν ξέρω αν θα είναι όμως τόσο εύκολο για την Χάλμσταντ, αλλά πιστεύω ότι θα βγάλει την αντίδραση που πρέπει απέναντι σε μία ομάδα που παλεύει όλα τα παιχνίδια και προσπαθεί όταν παίζει εντός έδρας. Θα νικήσει; Πιθανό! Σίγουρο; Όχι και τόσο! Θα σκοράρει; Ναι!


Εκτίμηση: Χάλμσταντ Over 1.5 Γκολ (1.75)



Κρίστιανσουντ - Βίκινγκ
Eliteserien: (Kristiansund Stadion,19:00)

Κρίστιανσουντ και Βίκινγκ κοντράρονται σήμερα και αναμένεται ένα παιχνίδι με θέαμα. Οι γηπεδούχοι είναι αρκετά καλοί και σταθεροί σαν ομάδα και έχουν το εύκολο γκολ σε όλα τους τα ματς περίπου. Το θέμα τους όμως είναι η άμυνα, η οποία δεν πείθει και με την Βίκινγκ που θέλει τους 3 βαθμούς μπορούν να αντιμετωπίσουν θέμα. Λέω λοιπόν να ποντάρω στα παραπάνω και να περιμένω ένα απόγευμα με γκολ!


Εκτίμηση: G/G+Over2.5 (1.57)



Αχμάτ Γκρόζνι - PFC Σότσι
Premier Liga: (Stadium Akhmat-Arena, 19:00)

Δύο πολύ επιθετικές ομάδες παίζουν σήμερα στη Ρωσία! Αχμάτ Γκρόζνι και PFC Σότσι ρίχνονται στη μάχη για τους 3 βαθμούς, και αναμένεται να μας χαρίσουν γκολ σύμφωνα με την εικόνα τους και σύμφωνα με όσα μαρτυρούν τα στατιστικά τους. Οι γηπεδούχοι μετράνε 4 σερί Over, ενώ οι φιλοξενούμενοι 2 στα τελευταία 3 εκτός έδρας. Με βάση τα στατιστικά και χωρίς περαιτέρω ανάλυση θα πάρω το αμφίσκορο που σε απόδοση με ικανοποιεί!


Εκτίμηση: G/G (1.83)