Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2020

Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΛΙΝΤΣ


Ώρα να βάλουμε την Μπέρτα και μιλήσουμε για Στοίχημα!


Ο SuperBetman επέστρεψε πιο δυνατός από ποτέ και με ένα κλικ στο superbetman.gr σας δίνει την δυνατότητα για Αναλύσεις, Προγνωστικά, Live Στοιχηματικές Προτάσεις, Αφιερώματα και πολλές Εκπλήξεις! Μαζί του έφερε και το ολοκαίνουριο προφίλ στο Instagram, στο οποίο μπορείτε να μας κάνετε Follow για να βλέπετε πρώτοι τα Προγνωστικά μας, να συμμετέχετε σε διάφορες Ψηφοφορίες, αλλά και να παίρνετε τα Live & Bonus Bet που θα δίνονται μόνο εκεί!!!

Στην επιστροφή του SuperBetman έχουμε και την επιστροφή των περισσότερων πρωταθλημάτων και μαζί τους επέστρεψα και εγώ! Σήμερα κοίταξα το Κουπόνι και βρήκα κάποια σημεία, τα οποία αν και είναι στην 1η αγωνιστική του Πρωταθλήματος, αξίζουν το ποντάρισμα μας! Ολλανδία και Premier League με την κύρια είδηση να είναι «Η Επιστροφή Της Λίντς»!

Πάμε λοιπόν να δούμε τι θα κρατήσουμε από τα Στοιχηματικό Κουπόνι του Σαββάτου:


Λίβερπουλ - Λίντς
Premier League: (Anfield, 19:30)

Το παιχνίδι που θα τραβήξει τα περισσότερα βλέμματα σήμερα, είναι αυτό ανάμεσα στη Λίβερπουλ και τη Λιντς. Οι λόγοι είναι δύο! Θα δούμε πλέον την Λίβερπουλ να επιστρέφει ως Πρωταθλήτρια, αλλά θα δούμε και στην Premier League να γίνεται "Η Επιστροφή Της Λιντς". Η αλήθεια είναι ότι μέσα σε όλο αυτό, η Λίβερπουλ έχει το πάνω χέρι, αλλά επειδή είμαστε και λίγο ρομαντικοί, λέω να στηρίξουμε την παλιά νεοφώτιστη. Πιστεύω λίγο το πάθος, λίγο η έπαρση της στιγμής, λίγο οι κακές εμφανίσεις της Λίβερπουλ στα φιλικά, θα μας δώσουν ένα γκολ από την πλευρά των φιλοξενούμενων! Θα το ποντάρω και ας το χάσω!


Εκτίμηση: G/G (1.80)




Τσβόλε - Φέγενορντ
Eredivisie: (MAC³PARK Stadion, 21:00)

Το πρωτάθλημα της Ολλανδίας είναι εδώ και από αυτή την αγωνιστική θα διαλέξουμε ένα ματς. Τσβόλε - Φέγενορντ λοιπόν, με το ρίσκο να βρίσκεται στην ατμόσφαιρα. Όχι τόσο από τις δύο ομάδες, αλλά από την πρεμιέρα που μπορεί να κρύβει εκπλήξεις. Εκπλήξεις όμως περιμένω και από την φετινή Φέγενορντ, η οποία φαίνεται δυνατή και λέω να τη στηρίξω στο πρώτο της παιχνίδι. Πιστεύω ότι εύκολα ή δύσκολα το ματς θα το πάρει!


Εκτίμηση: 2 (1.70)



Γουέστ Χαμ - Νιουκάστλ
Premier League: (London Stadium, 22:00)

Η βραδιά στην Premier League κλείνει με το Γουέστ Χαμ - Νιουκάστλ. Δύο ομάδες που πέρσι δεν εντυπωσίασαν και πολύ, δύο ομάδες που αναμένεται να ψάχνονται, δύο ομάδες που πιστεύω ότι δεν θα προσφέρουν θέαμα. Και ελπίζω να βγω σωστός καθώς για 1η αγωνιστική έχω βρει ένα σημείο που θεωρώ ότι αξίζει να το ποντάρουμε, όχι τόσο για την δυναμική των γηπεδούχων, αλλά πιο πολύ για την τακτική των φιλοξενούμενων και για την ξενέρα που έφαγαν με την παραμονή της ίδιας διοίκησης!


Εκτίμηση: 1Χ+Under3.5 (1.78)



Special Bets:

Λίβερπουλ - Λιντς: Λίβερπουλ Over 2.5 Γκολ (2.15)

Λίβερπουλ - Λιντς: Anytime Ρ. Φιρμίνο (2.52)

Τσβόλε - Φέγενορντ: Σκορ Πολλαπλών Επιλογών 1-2, 1-3, 1-4 (4.25)

Γουέστ Χαμ - Νιουκάστλ: Χ Ημίχρονο (2.12)

Κάντιθ - Οσασούνα: Over 0.5 Κόκκινες Κάρτες (3.85)





Κάντε Like στη σελίδας μας στο Facebook για να βλέπετε πρώτοι τα Προγνωστικά της ομάδας του SuperBetman!

Κάντε Follow στο ολοκαίνουριο προφίλ μας στο Instagram για να βλέπετε τα Live & Bonus Bet που θα δίνονται μόνο εκεί, αλλά και για να προλάβετε τις πολλές εκπλήξεις που σας περιμένουν!