Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2020

ΨΑΧΝΕΤΑΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ



HOOLIGANS...ΡΟΠΑΛΑ!!!


Στο χθεσινό μου άρθρο δεν τα καταφέραμε, γιατί και ο ΟΦΗ, αλλά και η ΑΕΚ (ειδικά η ΑΕΚ) ήταν χειρότερα από όσο περιμέναμε. Στο ματς του ΟΦΗ είχα μία επιφύλαξη όπως είχα γράψει, αλλά για την ΑΕΚ όχι! Ομάδα που δεν μπορεί να σκοράρει απέναντι σε Τοροσίδη και 17χρονο τερματοφύλακα (Μπράβο στο παιδί για τις επεμβάσεις του), τότε δεν αξίζει να το πάρει! Τουλάχιστον πληρώσαμε ένα 5ευρω στο γκολ του Νέιρα!

Αφήνουμε όμως τα χθεσινά και πάμε στα σημερινά παιχνίδια της Super League, όπου έχουν ένα ενδιαφέρον. Ατρόμητος - Βόλος και Αστέρας Τρίπολης - Παναθηναϊκός, όπου «Ψάχνεται Ο Παναθηναϊκός Στην Τρίπολη»!


Πάμε λοιπόν να πιάσουμε τα σημερινά ματς, οπότε πάρτε τα Ρόπαλα σας και πάμε να κάνουμε ΝΤΟΥ στα Ελληνικά γήπεδα:


Ατρόμητος - ΝΠΣ Βόλος
Super League:
(Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου, 18:30)

Ο Ατρόμητος υποδέχεται τον Βόλο σε ένα παιχνίδι που θεωρητικά έχει φαβορί. Ο Ατρόμητος έδειξε σχετικά καλά σημάδια σε όσα φιλικά μπόρεσε να δώσει, όχι μόνο ως προς τα αποτελέσματα, αλλά και στην εικόνα του μέσα στο χορτάρι. Εξάλλου, ο Κάναντι που επέστρεψε είναι γνώστης του συλλόγου και να πω την αλήθεια μου πιστεύω φέτος ότι θα παρουσιάσει καλή δουλειά! Και αναμένω κιόλας να την παρουσιάσει και από την πρώτη αγωνιστική με αντίπαλο τον Βόλο, ο οποίος δεν με πείθει για να τον στηρίξω από την αρχή. Θα ήθελα να τον δω σε περισσότερα παιχνίδια, καθώς έχει νέο προπονητή στον πάγκο και δεν ξέρω αν μπορεί να ανταπεξέλθει με το καλημέρα. Έτσι λέω να εμπιστευτώ τον Κάναντι και να πάω με την ομάδα του, η οποία μοιάζει να έχει περισσότερη συνοχή!



Εκτίμηση: 1 (1.67)



Αστέρας Τρίπολης - Παναθηναϊκός
Super League: (Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, 20:30)


Η 1η αγωνιστική της Super League έφερε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι για τους θεατές, αλλά και συνάμα ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για τον Παναθηναϊκό! Οι πράσινοι ταξιδεύουν στην Τρίπολη για να αντιμετωπίσουν τον Αστέρα και αναμένεται να δυσκολευτούν απέναντι στους Αρκάδες, οι οποίοι άφησαν καλές εντυπώσεις στα ελάχιστα φιλικά που έδωσαν. Αυτές τις καλές εντυπώσεις μάλιστα θα προσπαθήσουν να συνεχίσουν και σήμερα, κλειδώνοντας τον Παναθηναϊκό και κρατώντας τον σε χαμηλό τέμπο. Βλέπω πάντως να μην έχει εύκολο έργο καμία ομάδα, γιαυτό και θεωρώ ότι θα δούμε ένα σχετικά κλειστό ματς κέντρου, το οποίο δεν θα ξεφύγει πολύ. Σύμφωνα με τα παραπάνω λοιπόν και με τον παράγοντα αποφυγής γκρίνιας για τους φιλοξενούμενους που δίνουν σε δύο εβδομάδες το επόμενο τους παιχνίδι, βγαίνει σημείο!


Εκτίμηση: 2Χ+Under3.5 (1.80)




Special Bets:

Ατρόμητος - ΝΠΣ Βόλος: Σκορ Πολλαπλής Επιλογής 1-0, 2-0, 3-0 (2.75)

Ατρόμητος - ΝΠΣ Βόλος: Χ/1 (4.40)

Ατρόμητος - ΝΠΣ  Βόλος: Over 9.5 Κόρνερ (2.17) 

Ατρόμητος - ΝΠΣ Βόλος: Ημίχρονο Με Τα Περισσότερα Γκολ Το 2ο (2.10)


Αστέρας Τρίπολης - Παναθηναϊκός: Παναθηναϊκός Γκολ Με Πέναλτι (5.65)

Αστέρας Τρίπολης - Παναθηναϊκός: Anytime Φ. Μακέντα (2.80)

Αστέρας Τρίπολης - Παναθηναϊκός: 1ο Γκολ Ο Παναθηναϊκός (2.07)

Αστέρας Τρίπολης - Παναθηναϊκός: Ημίχρονο Με Τα Περισσότερα Γκολ Το 2ο (2.12)

* Για αυτούς που προτιμάνε το ρίσκο Αστέρας Τρίπολης - Παναθηναϊκός: Να Χάσει Πέναλτι Ο Αστέρας Τρίπολης (15.50)