Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2020

ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΙ


 
Ώρα να βάλουμε την Μπέρτα και μιλήσουμε για Στοίχημα!

Στο χθεσινό μου άρθρο κάναμε 2/3 χάνοντας την Γουέστ Χαμ σε ένα απίστευτο ματς! Αν και οι γηπεδούχοι είχαν τις ευκαιρίες και τα 2 δοκάρια, η Νιουκάστλ από το πουθενά με 2 σουτ στην εστία, έγραψε το 0-2! Ήταν από αυτά τα ματς που δεν σε θέλουν στοιχηματικά. Τουλάχιστον μας πλήρωσαν στο Χ Ημίχρονο ως Special Bet. Όπως μας πλήρωσαν και τα 3 γκολ της Λίβερπουλ, η οποία έκαμψε εν τέλει την αντίσταση της Leeds που μας δικαίωσε για τον ρομαντισμό μας!

Το σημερινό Κουπόνι του Στοιχήματος, έχει πολλά ενδιαφέροντα παιχνίδια από πολλά πρωταθλήματα, στα οποία φυσικά ξεχωρίζει το Ντέρμπι στη Γαλλία ανάμεσα σε Παρί και Μαρσέιγ, όπου για να πω την αλήθεια μου περιμένω «Δύσκολο Ντέρμπι Για Την Παρι»!

Πάμε λοιπόν να δούμε τι θα κρατήσουμε από το Στοιχηματικό Κουπόνι της Κυριακής:


Γκρόνινγκεν - PSV Αϊντχόφεν
Eredivisie: (Hitachi Capital Mobility Stadium, 17:45)

Ένα πολύ ωραίο παιχνίδι θα διεξαχθεί το απόγευμα ανάμεσα σε Γκρόνινγκεν και Αϊντχόφεν. Οι γηπεδούχοι έχουν στο ρόστερ τους τον Ρόμπεν, ο οποίος ήρθε στην ομάδα που ξεκίνησε και αυτόματα τράβηξε τα βλέμματα προς την Γκρόνινγκεν, αλλά ταυτόχρονα ανέβασε και τις απαιτήσεις από τους άλλους γύρω του. Η προσθήκη του σίγουρα ανεβάζει την ποιότητα της ομάδας, η οποία έχει κάνει και πολλές καλές μεταγραφικές κινήσεις και αναμένεται να φανεί σκληρό καρύδι. Από την άλλη η Αϊντχόφεν έχει κρατήσει τον κορμό της και σήμερα έχει και την επιστροφή του γκολτζή της Μάλεν. Την περιμένω καλή, αλλά κάτι με κρατάει στο να ρισκάρω στο διπλό. Λέω να ασχοληθώ με τα Γκολ!


Εκτίμηση: G/G (1.73)



Τότεναμ - Έβερτον
Premier League: (Tottenham Hotspur Stadium, 18:30)

Ενδιαφέρον ματς ανάμεσα σε Τότεναμ και Έβερτον το απόγευμα της Κυριακής, με μία σημαντική παράδοση να αιωρείται πάνω από τις 2 ομάδες. Η Έβερτον δεν έχει κερδίσει την Τότεναμ από το 2012 σε όποια έδρα και να έχουν παίξει και σήμερα θα προσπαθήσει να σπάσει αυτήν την παράδοση, καθώς φέτος έχει στόχο μία καλή πορεία. Δεν θα έχει όμως εύκολο έργο, γιατί η Τότεναμ είναι ομάδα του Μουρίνιο και έχει και την ποιότητα, αλλά και το προπονητικό κύρος για να διαχειριστεί το ματς. Θα πήγαινα στον 1, αλλά επειδή είναι πρεμιέρα και ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται, λέω να στηριχτώ στην ποιότητα των δύο ομάδων και στην κάψα να σπάσει η παράδοση!


Εκτίμηση: G/G (1.83)



Παρί Σεν Ζερμέν - Μαρσέιγ
Ligue 1: (Parc des Princes, 22:00)

Η Παρί κοντράρεται με τη Μαρσέιγ στο Ντέρμπι της Γαλλίας. Αναμένεται «Δύσκολο Ντέρμπι Για Την Παρι», καθώς η ομάδα δεν είναι τελείως έτοιμη μετά τις απουσίες που είχε στο προηγούμενο ματς με τη Λανς, τις οποίες πλήρωσε μάλιστα και με οδυνηρή ήττα. Από τους 7 παίχτες που έλειπαν, σήμερα επιστρέφουν οι 4, αλλά έχουν προπονηθεί μόλις 1 ημέρα και σίγουρα δεν θα είναι στο 100% των δυνατοτήτων τους. Η αλήθεια είναι ότι αναμένεται πολύ περίεργο παιχνίδι. Η Παρί μπορεί είτε να ξεσπάσει είτε να την πληρώσει πάλι και με κάνει να απέχω από σημείο. Όχι ότι μου πάει το χέρι να την κοντράρω, γιατί η Μαρσέιγ δεν έχει καλή παράδοση μέσα στο γήπεδο της αντιπάλου της. Θα ρισκάρω όμως στο αμφίσκορο, διότι Ντέρμπι είναι και μάλιστα χωρίς βασικό τερματοφύλακα κάτω από τα δοκάρια της Παρί Σεν Ζερμέν!


Εκτίμηση: G/G (1.65)



Special Bets:

Γκρόνινγκεν - PSV Αϊντχόφεν: Anytime Σκόρερ Ντ. Μάλεν (2.42)

Γκρόνινγκεν - PSV Αϊντχόφεν: Anytime Σκορ 1-2 (4.15)

Τότεναμ - Έβερτον: Καταλογισμός Πέναλτι (3.00)

Τότεναμ - Έβερτον: Anytime Χ. Κέιν (2.40)

Κορτράϊκ - Μουσκρόν: Καταλογισμός Πέναλτι (2.85)

Παρί Σεν Ζερμέν - Μαρσέιγ: Over 0.5 Κόκκινες Κάρτες (5.00)





Κάντε Like στη σελίδας μας στο Facebook για να βλέπετε πρώτοι τα Προγνωστικά της ομάδας του SuperBetman!

Κάντε Follow στο ολοκαίνουριο προφίλ μας στο Instagram για να βλέπετε τα Live & Bonus Bet που θα δίνονται μόνο εκεί, αλλά και για να προλάβετε τις πολλές εκπλήξεις που σας περιμένουν!







Betman