Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020

Ο ΓΥΡΟΣ ΤΗΣ ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΑΣ


Χθες δεν έγραψα άρθρο, γιατί δεν με ικανοποίησε κάτι Στοιχηματικά με βάση τις αποδόσεις!


Επιπλέον, ήθελα σήμερα να δώσω παραπάνω σημεία από τα 3 που έδωσα τις προηγούμενες ημέρες στα οποία έγινε και τις δύο φορές το 2/3 και έτσι αποφάσισα να κάνω το εξής! Αποφάσισα να δώσω ένα "Δελτίο-Σεντόνι"! Στο "Δελτίο Σεντόνι" λοιπόν θα αναλύσουμε επιγραμματικά αρκετά παιχνίδια από το Κουπόνι, ανεβάζοντας την απόδοση και προσπαθώντας να πιάσουμε όσα πιο πολλά μπορούμε!

Φυσικά σας έχω και Special Bets από την 2η κατηγορία της Νορβηγίας για όποιους θέλουν αποδόσεις πάνω από 2.00!

Διαλέγετε λοιπόν όσα θέλετε και με τους σωστούς συνδυασμούς ελπίζω να πάτε Ταμείο! Όχι ότι δεν θα βρεθεί ένας που θα το ρίξει ως Fun Bet...Εγώ π.χ! Ο «Γύρος Της Σκανδιναβίας» ξεκινάει λοιπόν!

Πάμε λοιπόν να δούμε τις επιλογές μου από το σημερινό Σκανδιναβικό Στοιχηματικό Κουπόνι και όχι μόνο:


Ζενίτ - Άρσεναλ Τούλα
Premier Liga: (Saint-Petersburg Stadium, 18:30)

Η Ζενίτ αντιμετωπίζει την Άρσεναλ Τούλα και τρίτη συνεχόμενη γκέλα για την ομάδα της Ζενίτ πάει πολύ! Σήμερα έχει την ευκαιρία να πάρει το αποτέλεσμα που θέλει απέναντι στους φιλοξενούμενους που βρίσκονται στην 14η θέση και θα εμφανιστούν χωρίς τον γκολτζή τους!



Εκτίμηση: 1+Over1.5 (1.55)



Λάχτι - Κουόπιο
Veikkausliiga: (Lahden Kisapuisto,18:30)

Οι δύο ομάδες βρίσκουν εύκολα δίχτυα τελευταία και φαίνεται να έχουν το Γκολ. Περιμένω να το επιβεβαιώσουν και στο σημερινό παιχνίδι τα πολλά Γκολ και ειδικά από την πλευρά της Κουόπιο, η οποία βρίσκεται σε τροχιά κυνηγιού της Ελσίνκι και θέλει σήμερα να εκμεταλλευτεί την αμυντική αφέλεια της Λάχτι! εμφανίζεται αμυντικά αφελής και η Κουόπιο βρίσκεται σε τροχιά κυνηγιού


Εκτίμηση: Κουόπιο Γκολ Over 1.5 (1.66)



Γιερβ - Σόνγκνταλ
Obos-Ligaen: (J. J. Ugland Stadion Levermyr, 19:00)


Η Γιερβ δείχνει να μην μπορεί να ανταπεξέλθει στα τελευταία παιχνίδια και σήμερα παίζει με τη Σόνγκνταλ που βρίσκεται στις υψηλές θέσεις τις βαθμολογίας και έχει τη διάθεση, τη φόρμα, αλλά και την ευχέρεια στο σκοράρισμα. Αναμένεται να περάσει δύσκολο απόγευμα, εκτός και αν ξυπνήσει που δεν θα μου φανεί απίθανο, γιατί σε αυτή την κατηγορία όλα γίνονται. Έλεγαν πάω με το διπλό, αλλά λέω να πάρω τα Γκολ!


Εκτίμηση: Σόνγκνταλ Over 1.5 Γκολ (1.51)



Άγιαξ Β΄ - PSV Αϊντχόφεν Β'
Eerste Divisie: (Sportpark De Toekomst, 19:45)


Εδώ μιλάμε για ένα Ντέρμπι Β' ομάδων με αρκετούς νέους παίχτες, όπου οι Μπούκ δίνουν φαβορί τους γηπεδούχους. Πιστεύω ότι δεν θα είναι τόσο εύκολα τα πράγματα όσο φαίνονται και ότι θα πληρώσουν τα λάθη της άμυνας οι νέοι του Άγιαξ. Αναμένω όμως να έχουμε και γκολ από την πλευρά τους. Θα πάω στο αμφίσκορο και over για να ανεβάσω την απόδοση του "Σεντονιού"!


Εκτίμηση: G/G+Over2.5 (1.47)



Κάλμαρ - Νόρκεπινγκ
Allsvenskan: (Guldfågeln Arena, 20:00)


Δύο ομάδες που ακόμα ψάχνονται. Δύο ομάδες που βρίσκονται υπό μεγάλη πίεση τον τελευταίο καιρό και χωρίς άλλα περιθώρια. Θέλουν την νίκη για τους βαθμούς, για την ψυχολογία και για να διώξουν τα σύννεφα. Πιστεύω θα το παλέψουν και οι δύο!


Εκτίμηση: Over 2.5 (1.60)



Μπέερσοτ - Γκενκ
Jupiler League: (Olympisch Stadion, 21:45)


Η Γκενκ πάει στην έδρα της Μπέερσχοτ, η οποία βγάζει πολύ ενθουσιασμό φέτος! Οι γηπεδούχοι χτυπάνε όλα τα παιχνίδια και συνήθως σκοράρουν και ειδικά όταν παίζουν στην έδρα τους. Το ίδιο φυσικά κάνει και η Γκενκ, η οποία έχει παραπάνω ποιότητα και το εύκολο Γκολ! Δεν ξέρω αν θα μπορέσουν να συμβάλλουν και οι δύο, γιατί απέναντι βρίσκεται η Γκενκ, αλλά πιστεύω ότι θα δούμε Γκολ!


Εκτίμηση: Over 2.5 (1.65)




Special Bets:

Στρόμμεν - Χαμ Καμ: 2 (2.90)

Ράουφους - Γκρόρουντ: Χ (3.50)

Οϊγκάρντεν - ΚΦΟΥΜ Όσλο: 2+Over1.5 (2.07)






Κάντε Like στη σελίδας μας στο Facebook για να βλέπετε πρώτοι τα Προγνωστικά της ομάδας του SuperBetman!

Κάντε Follow στο ολοκαίνουριο προφίλ μας στο Instagram για να βλέπετε τα Live & Bonus Bet που θα δίνονται μόνο εκεί, αλλά και για να προλάβετε τις πολλές εκπλήξεις που σας περιμένουν!







Northerner