Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2020

ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ Ο ΠΑΟΚ



 Ώρα να βάλουμε την Μπέρτα και μιλήσουμε για Στοίχημα!

Το Σαββατοκύριακοπου μας πέρασε είχαμε ανάμεικτα συναισθήματα για τα σημεία μας! Αν και το Σάββατο κάναμε 2/3 (με το παιχνίδι της Γουέστ Χαμ να χάνεται με απίστευτο τρόπο), την Κυριακή καταφέραμε να βγάλουμε μόλις 1 επιλογή, καθώς χάσαμε τα υπόλοιπα για λίγο. Ευτυχώς όμως πληρώσαμε πολλά Special Bets, τα οποία μπορείτε να τα βρείτε στην Σελίδα μας στο Facebook κάνοντας Like!

Σήμερα έχουμε Προκριματικά Champions League με το Κουπόνι να μας δίνει 3 παιχνίδια, φτιάχνοντας έτσι μία ενδιαφέρουσα και με λίγο ρίσκο Τριάδα! Ανάμεσα σε αυτά φυσικά είναι και το πολυαναμενόμενο ΠΑΟΚ - Μπενφίκα, στο οποίο πάει «Για Την Υπέρβαση Ο ΠΑΟΚ»!

Πάμε λοιπόν να δούμε τι θα κρατήσουμε από το Ευρωπαϊκό Στοιχηματικό Κουπόνι της Τρίτης:


Ντιναμό Κιέβου - Άλκμααρ
Προκριματικά Champions League: (NSK Olimpijs'kyj, 20:00)

Ένα αμφίρροπο παιχνίδι θα ανοίξει την αυλαία για τα Προκριματικά του Champions League. Η Ντιναμό Κιέβου υποδέχεται την Άλκμααρ με καμία από τις δύο ομάδες να μην είναι τελείως έτοιμη. Οι γηπεδούχοι αν και έχουν δώσει τρία παιχνίδια, φαίνεται να μην τα πάνε πολύ καλά και να δυσκολεύονται στην ανάπτυξη, ενώ προέρχονται και από γκέλα στο πρωτάθλημα. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι αν και κράτησαν τον περσινό κορμό έχουν δώσει μόλις ένα παιχνίδι στο οποίο δεν έπεισαν με την εμφάνιση τους και σήμερα αναμένεται να φυλαχθούν πριν κάνουν το οτιδήποτε. Η αλήθεια είναι ότι αποτελεί ένα δύσκολο ματς όσον αφορά τον στοιχηματισμό και η εκτίμηση μου είναι απλά τυπική. Αλλιώς No Bet!


Εκτίμηση: Ημίχρονο Με Τα Περισσότερα Γκολ Το 2ο (1.83)



ΠΑΟΚ - Μπενφίκα
Προκριματικά Champions League: (Τούμπα, 21:00)

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Τούμπα τη Μπενφίκα για τα Προκριματικά του Champions League και αναμένεται δύσκολο βράδυ για τον Δικέφαλο του Βορρά. Απέναντι του έχει μία ομάδα που έχει ρίξει πολλά λεφτά στο μεταγραφικό παζάρι και θέλει να εξασφαλίσει τα εκατομμύρια του Champions League. Θεωρητικά αυτή έχει την πίεση, γιατί ο ΠΑΟΚ εν τέλει δεν έχει να γκρινιάξει και για κάτι αν δεν πάρει απόψε την πρόκριση. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι θα αφήσει το ματς, διότι αν και διαφορά ποιότητας είναι εμφανής, παίζει στην έδρα του, σε μονό αγώνα και θα πάει «Για Την Υπέρβαση Ο ΠΑΟΚ»! Αναμένω λοιπόν να δω ένα παιχνίδι με πάθος και γκολ εκατέρωθεν, κάτι που εμφανίζεται συχνά πυκνά στα μεγάλα Ευρωπαϊκά ματς των ασπρόμαυρων!


Εκτίμηση: G/G (1.85)



Γάνδη - Ραπίντ Βιέννης
Προκριματικά Champions League: (Ghelamco Arena, 21:30)

Η Γάνδη υποδέχεται την Ραπίντ Βιέννης με τους γηπεδούχους να έχουν στον πάγκο υπηρεσιακό τεχνικό. Ο Μπόλονι αποτελεί παρελθόν μετά τα αρνητικά αποτελέσματα και η ομάδα πάει απόψε να πάρει την πρόκριση απέναντι σε μία ομάδα που είναι σε φόρμα. Όπως σε φόρμα είναι και ο εξαιρετικός Φούντας που σκοράρει κατά ριπάς για την ομάδα της Ραπίντ. Δεν μπορώ να καταλάβω πως δίνουν φαβορί την Γάνδη. Ίσως λόγω έδρας. Εγώ πάντως περιμένω καλύτερο παιχνίδι από τους φιλοξενούμενους και γκολ στο ματς.


Εκτίμηση: 2Χ+Over1.5 (2.12)




Special Bets:

Ντιναμό Κιέβου - Άλκμααρ: Anytime Σκορ 1-1 (2.27)

Ντιναμό Κιέβου - Άλκμααρ: Καταλογισμός Πέναλτι (2.85)

ΠΑΟΚ - Μπενφίκα: 2+Over 1.5 Γκολ (2.12)

ΠΑΟΚ - Μπενφίκα: Over 0.5 Κόκκινες Κάρτες (4.25)

ΠΑΟΚ - Μπενφίκα: Σκορ Πολλαπλών Επιλογών 1-2, 1-3, 1-4 (4.65)

ΠΑΟΚ - Μπενφίκα: Anytime Τσ. Άκπομ: (3.95)

ΠΑΟΚ - Μπενφίκα: Anytime Πίζι (2.85)

Γάνδη - Ραπίντ Βιέννης: G/G+Over2.5 (2.02)

Γάνδη - Ραπίντ Βιέννης: Anytime Τ. Φούντας (2.82)







Κάντε Like στη σελίδας μας στο Facebook για να βλέπετε πρώτοι τα Προγνωστικά της ομάδας του SuperBetman!

Κάντε Follow στο ολοκαίνουριο προφίλ μας στο Instagram για να βλέπετε τα Live & Bonus Bet που θα δίνονται μόνο εκεί, αλλά και για να προλάβετε τις πολλές εκπλήξεις που σας περιμένουν!







Betman