Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2020

ΓΙΑ ΤΟ(Ν) ΤΖΟΚΕΡ ΟΙ DENVER NUGGETS



Βάλτε Μπασκετικά...Ήρθε η ώρα για Προγνωστικά!

Στο προηγούμενο μου άρθρο δεν τα καταφέραμε, ενώ σε κάποια Bonus Bet που δόθηκαν παραλίγο να πάμε ταμείο. Ειδικά στο Double-Double του Jokic και του Leonard που χάθηκε για 2 μόλις Ριμπάουντ του Leonard, ήμασταν έτοιμοι να πηδήξουμε από το μπαλκόνι!

Τα Bonus Bet μου μπορείτε να τα βρείτε είτε στο προσωπικό μου προφίλ στο Twitter είτε στο προφίλ του SuperBetman σε Twitter και Instagram!

Μετά από μία mini διακοπή τα Playoffs του NBA επιστρέφουν και τα μεσάνυχτα ξεκινάει η σειρά ανάμεσα σε Boston Celtics και Miami Heat, ενώ τα ξημερώματα έχουμε το 7 έβδομο παιχνίδι των Los Angeles Clippers με τους Denver Nuggets. Εκεί θα παίξουν "Για Το(ν) Τζόκερ οι Denver Nuggets", διότι όχι μόνο κυνηγάνε την πλήρη ανατροπή, αλλά επιβάλλεται να παίξουν και για τον Τζόκερ-Jokic, ο οποίος ήταν απλά μαγευτικός στο προηγούμενο παιχνίδι και το πήρε μόνος του!

Βάλτε λοιπόν τα μπασκετικά σας και πάμε να δούμε τις επιλογές μας από το σημερινό Μπασκετικό Κουπόνι του Στοιχήματος:


Boston Celtics - Miami Heat
(1:30)

Οι Celtics υποδέχονται τους Heat στο πρώτο ματς της σειράς, αφού απέκλεισαν τους Raptors σε μία σειρά αρκετά δύσκολη από ότι φάνηκε! Η ομάδα της Βοστώνης θεωρείται το φαβορί με βάση τις αποδόσεις, αν και θα έλεγα ότι οι Heat φάνηκαν πολύ καλύτεροι από όσο τους περιμέναμε μέχρι τώρα. Ο Butler και η παρέα του, απέκλεισαν του Bucks του Γιάννη (κάτι που δεν περίμενε σχεδόν κανείς μας) και τώρα πάει με φόρα στη μάχη με τη Βοστώνη. Πάει να δείξει ότι ο αποκλεισμός των Bucks δεν ήταν απλά μία καλή εμφάνιση σε μία σειρά. Βέβαια, οι Celtics δεν αστειεύονται και δείχνουν να είναι σχετικά πιο σοβαροί από τους Bucks. Είναι πρώτο ματς και θέλω τους δω λίγο μεταξύ τους πριν πάω καρφί σε κάποιον νικητή. Περιμένω όμως να δω ένα σφιχτό ματς, όπως έγινε και στα περισσότερα που έγιναν μέχρι στιγμής στο NBA! Κάπου σε 105-95 το κόβω...

Εκτίμηση: Under 214.5 (1.53)



Los Angeles Clippers - Denver Nuggets
(4:00)

Οι Clippers τα έκαναν μούσκεμα απέναντι στους Nuggets στο τελευταίο μεταξύ τους παιχνίδι και πλέον πάνε για έναν μεγάλο τελικό. Ενώ πάλι προηγούνταν με αρκετούς πόντους, έχασαν το προβάδισμα και έκαναν πάλι έξαλλο τον προπονητή τους, ο οποίος τους κατσάδιασε! Βέβαια, απέναντι τους είχαν τους μεταμορφωμένους Denver Nuggets και συγκεκριμένα έναν Jokic που δεν μπορούσε να τον σταματήσει κανείς. Θα έλεγα ότι πήρε μόνος του το ματς και αυτός και η ομάδα τους μας διέψευσαν όλους, διότι τους είχαμε τελειωμένους και ειδικά με την χλιαρή εικόνα που παρουσιάσαν στη σειρά με τους Jazz. Σήμερα λοιπόν λέω να τους στηρίξω. Έχουν ψυχολογία, έχουν μομέντουμ και πιστεύω ότι πλεον ο παράγοντας πίεση και άγχος βρίσκεται στην άλλη πλευρά του παρκέ μετά το 3-3! Nuggets λοιπόν!

Εκτίμηση: Denver Nuggets +9.5 (1.65)





 

 





Steverson