Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2020

ΜΠΟΡΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ Ο ΑΡΗΣ



Ώρα να βάλουμε την Μπέρτα και μιλήσουμε για Στοίχημα!


Χθες δεν πήγε καλά η μέρα!

Βγάλαμε μόνο ένα σημείο από το άρθρο, καθώς δεν μπόρεσαν οι φιλοξενούμενοι να κοντράρουν τα φαβορί. Μόνο η Φερεντσβάρος κατάφερε να κάνει την έκπληξη και να επιβεβαιώσει τον τίτλο του χθεσινού μας άρθρου «Με Φόρα Η Φερεντσβάρος». Το είχαμε πει εξάλλου, το πρόγραμμα είναι δύσκολο ακόμα στοιχηματικά για το Europa League, όπως δύσκολο είναι και σήμερα με τις τόσες ομάδες που υπάρχουν!

Πραγματικά χάνεσαι με τόσα ματς και δεν ξέρεις τι να πρωτοδιαλέξεις, ενώ υπάρχουν και οι ομάδες που είναι ακόμα άγνωστες στον στοιχηματικό κόσμο. Από όλα αυτά εγώ θα διαλέξω 4 ματς, μέσα στα οποία είναι και τα παιχνίδια των δύο Ελληνικών ομάδων. ΟΦΗ και Άρης ρίχνονται σήμερα στη μάχη για ένα εισιτήριο για την επόμενη φάση του Europa League. Από αυτές τις δύο ομάδες, τις περισσότερες πιθανότητες τις μαζεύουν οι κιτρινόμαυροι, όπου «Μπορεί Την Πρόκριση Ο Άρης»!

Πάμε λοιπόν να δούμε τι θα κρατήσουμε από το Ευρωπαϊκό Στοιχηματικό Κουπόνι της Πέμπτης:


Νέφτσι Μπακού - Γαλατασαράι
Προκριματικά Europa League: (Baku Olympic Stadium, 19:00)

Η Γαλατασαράι πηγαίνει να παίξει με την Νέφτσι Μπακού σε ένα παιχνίδι που θεωρητικά είναι το φαβορί. Η Τουρκική ομάδα είναι ανώτερη σε ποιότητα, ενώ θέλει να μπει σίγουρα στους ομίλους ελπίζοντας σε κάποια ευρωπαϊκή διάκριση. Όσα και να έκανε πέρσι, φέτος είναι μία καινούρια χρονιά και θεωρητικά ομάδες όπως η Νέφτσι Μπακού αποτελούν αδύναμο αντίπαλο. Πιστεύω ότι το έχει και εύκολα ή δύσκολα!


Εκτίμηση: 2+Over1.5 (1.73)



ΟΦΗ - Απόλλων Λεμεσού
Προκριματικά Europa League: (Θεόδωρος Βαρδινογιάννης, 20:00)

Ελληνοκυπριακή μάχη γίνεται στο γήπεδο του ΟΦΗ με τους γηπεδούχους να υποδέχονται τον Απόλλων Λεμεσού. Οι δύο ομάδες θέλουν να προχωρήσουν στην Ευρώπη και αναμένεται να παλέψουν απόψε στηριζόμενες στην επίθεση τους. Ειδικά ο Απόλλων, ο οποίος έχει πολύ καλή επιθετική γραμμή και μένει δύσκολα στο γκολ. Θα έλεγα ότι μάλιστα έχει το πρώτο χέρι, καθώς ο ΟΦΗ δεν έπεισε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, αλλά εδώ μιλάμε για τελείως διαφορετικό ματς. Ένα ματς τελικός, ένα ματς μονό που όλα κερδίζονται και όλα χάνονται. Έτσι, πιστεύω ότι θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες και θα πάρω το αμφίσκορο που πληρώνει καλά!

Εκτίμηση: G/G (1.95)



Άρης - Κόλος Κοβαλίβκα
Προκριματικά Europa League: (Κλεάνθης Βικελίδης, 21:00)

Ο Άρης πάει να πάρει το σημερινό ευρωπαϊκό εισιτήριο απέναντι στην Κόλος Κοβαλίβκα, η οποία είναι πρωτάρα στην Ευρώπη, αλλά θέλει να τραβήξει τις εντυπώσεις. Οι φιλοξενούμενοι είναι αρκετά καλοί επιθετικά και μπορούν να χτυπήσουν στις αντεπιθέσεις του κιτρινόμαυρους, οι οποίοι έδειξαν αμυντικά κενά απέναντι στη Λαμία, πάρα την ανατροπή. Πάντως η ομάδα του Άρη έχει τον πρώτο λόγο. Πιστεύω ότι θα προκριθεί με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο. Έλεγα για 1, αλλά όταν η απόδοση ανεβαίνει 0,40 μονάδες από χθες το βράδυ και από 1.70 γίνεται 2.10, τότε κάτι δεν πάει καλά.

Εκτίμηση: Πρόκριση Άρη (1.53)



Βίκινγκ - Αμπερντίν
Προκριματικά Europa League: (SR-Bank Arena, 20:00)

Η Βίκινγκ αντιμετωπίζει την Αμπερντίν σε ένα παιχνίδι που για λίγο δίνεται φαβορί η γηπεδούχος ομάδα. Η αλήθεια είναι ότι βρίσκεται σε φόρμα, αλλά η άμυνα της έχει θέμα και θεωρώ ότι η Αμπερντίν ένα γκολ μπορεί να το πετύχει. Οι Νορβηγοί όμως έχουν τον πρώτο λόγο απέναντι στην σχετική εμπειρία της Αμπερντίν. Τώρα αν θα ξεφύγει το σκορ...Πιθανό! Συνήθως αυτό γίνεται στα παιχνίδια της Βίκινγκ και η Αμπερντίν μπορεί να συμβάλλει!


Εκτίμηση: Over 2.5 (1.78)




Special Bets:

Κούπιο - Σλόβαν Μπρατισλάβας: G/G+Over3.5 (3.10)

Μπόντο Γκλιμτ - Ζαλγκίρις Βίλνιους: Σκορ Πολλαπλών Επιλογών 2-1, 3-1, 4-1 (4.10)

Νέφτσι Μπακού - Γαλατασαράι: Σκορ Πολλαπλών Επιλογών 1-2, 1-3, 1-4 (4.15)

ΟΦΗ - Απόλλων Λεμεσού: Anytime Μ. Νταμπό (2.60)

Σάμπροκ Ρόβερς - Μίλαν: Σκορ Πολλαπλών Επιλογών: 1-2, 1-3, 1-4 (4.60)

Άρης - Κόλος Κοβαλίβκα: Χ/1 (4.85)






Κάντε Like στη σελίδας μας στο Facebook για να βλέπετε πρώτοι τα Προγνωστικά της ομάδας του SuperBetman!


Κάντε Follow στο ολοκαίνουριο προφίλ μας στο Instagram για να βλέπετε τα Live & Bonus Bet που θα δίνονται μόνο εκεί, αλλά και για να προλάβετε τις πολλές εκπλήξεις που σας περιμένουν!







Betman