Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2020

ΠΡΟΒΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ


 HOOLIGANS...ΡΟΠΑΛΑ!!!


Στο τελευταίο μου άρθρο δεν τα καταφέραμε, αλλά δεν τα κάναμε και κώλος σαν τον χθεσινό Άρη που αποκλείστηκε από μία ομάδα χωριό! Στο τσακ να πιάσουμε την ανατροπή πάλι, αλλά...#ARISKOLOS!

Καλός ο χουλιαμάς, αλλά σοβαρά τώρα ήταν αποκλεισμός σοκ και για εμένα δεν έφταιγε ο Ένινγκ που διώχθηκε. Αν και από αυτά που πιάνω στον αέρα κάτι ύποπτο συμβαίνει. Και φυσικά λύση δεν είναι ο Δέλλας που ακούγεται! Τελοσπάντων!

Αφήνουμε τα χθεσινά και πάμε στα σημερινά παιχνίδια της Super League, όπου έχουν ενδιαφέρον. ΠΑΟΚ - Ατρόμητος και Ολυμπιακός - Αστέρας Τρίπολης, όπου στο δεύτερο παιχνίδι περιμένω «Πρόβα Για Τον Ολυμπιακό Πριν Την Ευρώπη»  για ευνόητους λόγους! Στο σημερινό μου άρθρο θα βάλω και το αυριανό της ΑΕΚ που είναι μόνο του και έτσι θα επιστρέψω με άρθρο την Κυριακή!

Πάμε λοιπόν να πιάσουμε τα σημερινά, αλλά και για το αυριανό ματς, οπότε πάρτε τα Ρόπαλα σας και πάμε να κάνουμε ΝΤΟΥ στα Ελληνικά γήπεδα:


ΠΑΟΚ - Ατρόμητος
Super League: (Τούμπα, 18:30)

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Ατρόμητο σήμερα το απόγευμα και έρχεται με φόρα μετά την τεράστια πρόκριση επί της Μπενφίκα. Ο Δικέφαλος του Βορρά έχει την ψυχολογία στα ύψη και θέλει να την κρατήσει πριν το μεγάλο πρώτο ραντεβού με την Κράσνονταρ. Περιμένω να μπει δυνατά και να κάνει μία επαγγελματική νίκη απέναντι στον Ατρόμητο, ο οποίος ταξιδεύει με απουσίες και στην πρεμιέρα δεν κατάφερε να πάρει το τρίποντο μετά την κόκκινη του Ρισβάνη! Σε αυτήν την κατάσταση, δεν περιμένω να καταφέρει να κλέψει αποτέλεσμα και αναμένω να χάσει με ένα σχετικά χαμηλό σκορ! Εξάλλου υπάρχει και το ματς της Κράσνονταρ την Τρίτη και δεν χρειάζεται να ξοδευτούν πολλές δυνάμεις σήμερα.


Εκτίμηση: 1+Under3.5 (2.00)




Ολυμπιακός - Αστέρας Τρίπολης 
Super League: (Γεώργιος Καραϊσκάκης, 20:30)

Πρεμιέρα για τον Ολυμπιακό στο φετινό Πρωτάθλημα, με τους ερυθρόλευκους να ρίχνονται στη μάχη απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης που έρχεται από νίκη επί του Παναθηναϊκού. Οι Αρκάδες κατάφεραν να πάρουν το τρίποντο, σε ένα παιχνίδι που ο Παναθηναϊκός έχασε σημαντικές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο για το προβάδισμα, και τώρα πάνε να αγωνιστούν όπως μπορούν στο Γεώργιος Καραϊσκάκης. Δεν περιμένω όμως να καταφέρουν κάτι απέναντι στον Ολυμπιακό, ο οποίος θέλει να ξεκινήσει με εμφατική νίκη το Πρωτάθλημα και να πάρει ψυχολογία για το επερχόμενο ματς με την Ομόνοια! Πιστεύω σε νίκη του Ολυμπιακού με Γκολ! Μία «Πρόβα Για Τον Ολυμπιακό Πριν Την Ευρώπη»!


Εκτίμηση: 1+Over2.5 (1.95)




Παναιτωλικός - ΑΕΚ
Super League: (Γήπεδο Παναιτωλικού, 20:30)

Η ΑΕΚ μπαίνει στο Πρωτάθλημα με ένα αρκετά δύσκολο παιχνίδι, καθώς παίζει στην έδρα του Παναιτωλικού. Οι κιτρινόμαυροι δεν βρίσκονται σε καλή κατάσταση ψυχολογικά, μετά την 4η συνεχόμενη ήττα σε Τελικό Κυπέλλου και ο μόνος ενθουσιασμός που επικρατεί στην ομάδα είναι αυτός των μεταγραφών με τις τελευταίες προσθήκες που έγιναν και αναμένεται να γίνουν. Στο αυριανό παιχνίδι, αναμένω να παίξουν καλά αν και μοιάζει να αποτελέσει δύσκολο ματς για την Ένωση! Ο Παναιτωλικός ήταν καλός μέσα στον ΟΦΗ και θα προσπαθήσει αύριο να εκμεταλλευτεί την έδρα του μήπως πάρει ακόμα ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο. Δεν ξέρω αν θα δούμε νικητή. Λέω να πάω σε μία θεωρητικά πιο safe επιλογή!


Εκτίμηση: 2-3 Γκολ (2.00)




Special Bets:

ΠΑΟΚ - Ατρόμητος: Σκορ Πολλαπλών Επιλογών 1-0, 2-0, 3-0 (2.37)

ΠΑΟΚ - Ατρόμητος: Anytime Κ. Σβιντέρσκι (2.20)

ΠΑΟΚ - Ατρόμητος: Anytime Δ. Πέλκας (2.60)

ΠΑΟΚ - Ατρόμητος: ΠΑΟΚ Γκολ Με Πέναλτι (3.75)

* Για αυτούς που προτιμάνε το ρίσκο ΠΑΟΚ - Ατρόμητος: 2-0 (6.30)


Ολυμπιακός - Αστέρας Τρίπολης: Ολυμπιακός Γκολ Με Πέναλτι (3.65)

Ολυμπιακός - Αστέρας Τρίπολης: Σκορ Πολλαπλών Επιλογών 1-0, 2-0, 3-0 (2.22)

Ολυμπιακός - Αστέρας Τρίπολης: Ασίστ Μ. Βαλμπουενά (3.00)

* Για αυτούς που προτιμάνε το ρίσκο Ολυμπιακός - Αστέρας Τρίπολης: 3-0 (7.35)

 

Παναιτωλικός - ΑΕΚ: Anytime Μ. Λιβάγια (2.75)

Παναιτωλικός - ΑΕΚ: ΑΕΚ Over 5.5 Κόρνερ (2.37)

Παναιτωλικός - ΑΕΚ: Κίτρινη Κάρτα Α. Καρασαλίδης (2.40)

Παναιτωλικός - ΑΕΚ: Χ/2 (4.10)

Παναιτωλικός - ΑΕΚ: ΑΕΚ Γκολ Με Πέναλτι (4.60)

* Για αυτούς που προτιμάνε το ρίσκο Παναιτωλικός - ΑΕΚ: 0-2 (7.15)