Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2020

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΔΙΑΒΟΛΟΙ


 Ώρα να βάλουμε την Μπέρτα και μιλήσουμε για Στοίχημα!


Η Ευρώπη δεν μας έκανε τα χατίρια την εβδομάδα που μας πέρασε και δεν τα πήγαμε καθόλου καλά. Βέβαια, από όσα δελτία παρατήρησα, όλοι είχαν τα θεματάκια τους. Η αλήθεια είναι ότι έσπασαν πολλά σημεία που θεωρούταν φαβορί στα γκολ (σε αντίθεση με τα καθαρά φαβορί του 1.10 και 1.20) και έτσι πήγε πολύς κόσμος κουβά. Δεν πειράζει όμως...Έτσι είναι το Στοίχημα!

Το σημερινό Κουπόνι του Στοιχήματος έχει αρκετά παιχνίδια και πλέον όλα τα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα είναι στις οθόνες μας. Χθες το βράδυ επέστρεψε η Bundesliga, ενώ σήμερα κάνει πρεμιέρα και η Serie A με ένα όμως λειψό και επικίνδυνο στοιχηματικά πρόγραμμα! Εμείς θα πιάσουμε  διάφορα παιχνίδια ανά τον Ευρωπαϊκό Χάρτη με το στήριγμα μας να είναι η Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ που δίνει το πρώτο της παιχνίδι για την φετινή Premier League. «Έρχονται Οι Κόκκινοι Διάβολοι» λοιπόν!

Πάμε λοιπόν να δούμε τι θα κρατήσουμε από το Στοιχηματικό Κουπόνι του Σαββάτου:


Βιγιαρεάλ - Έιμπαρ
La Liga: (Estadio de la Cerámica, 17:00)

Η Βιγιαρεάλ υποδέχεται την Έιμπαρ μετά την γκέλα της πρεμιέρας και καλείται σήμερα να βγάλει αντίδραση σε μία θεωρητικά υποδεέστερη ομάδα. Οι φιλοξενούμενοι εμφάνισαν πολλά αγωνιστικά κενά στην πρεμιέρα τους και έμειναν στο 0-0 με τη Θέλτα δείχνοντας έτσι ότι χρειάζονται ακόμα πολύ δουλειά, αλλά και προσθήκες για να φτιάξουν καλή ομάδα. Σήμερα θα αντιμετωπίσουν τη Βιγιαρεάλ στην έδρα της και η αποστολή τους θα είναι δύσκολη. Η ομάδα του Έμερι δεν θέλει να κάνει δεύτερη σερί γκέλα στο γήπεδο της και αναμένεται να μπει με το πόδι στο γκάζι για να πάρει τους 3 βαθμούς. Πιστεύω ότι θα τα καταφέρει, διότι αν δεν το κάνει, θα αρχίσουν να μαζεύονται σύννεφα πάνω από την ομάδα και ας είναι ακόμα στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος.


Εκτίμηση: 1 (1.63)



Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Κρίσταλ Πάλας
Premier League: (Old Trafford, 19:30)

«Έρχονται Οι Κόκκινοι Διάβολοι»
και θέλουν να μπουν με το δεξί στην φετινή Premier League, καθώς έχουν θέσει υψηλούς στόχους για φέτος. Οι μεταγραφές του καλοκαιριού ήταν ηχηρές για τους κόκκινους και έχουν σκοπό να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα μέχρι τέλους πιστεύοντας στο project που έχει φαίνεται να έχει δημιουργηθεί. Σήμερα αναμένεται να δούμε αυτή τη δίψα και στο χορτάρι και να πάρει τους 3 βαθμούς απέναντι σε μία Κρίσταλ Πάλας, που αν και πήρε τους 3 βαθμούς στη δική της πρεμιέρα, κατάφερε να αποκλειστεί στο κύπελλο από την Μπόρνμουθ. Οι φιλοξενούμενοι από τη μεριά τους περιμένω σήμερα να μπουν σε παθητικό ρόλο, όπως έκαναν και μετά το 1-0 επί της Σαουθάμπτον για την 1η αγωνιστική. Δεν περιμένω όμως και να τα καταφέρουν με αυτή την τακτική. Θα στηρίξω την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ λοιπόν που θα πάρει το πολυπόθητο τρίποντο εύκολα ή δύσκολα!


Εκτίμηση: 1+Over1.5 (1.59)



Ντόρτμουντ - Γκλάντμπαχ
Bundesliga: (Signal Iduna Park, 19:30)

Ντέρμπι με το καλημέρα για τις δύο ομάδες, όπου σήμερα θεωρητικά αναμένεται να δώσουν θέαμα. Ουσιαστικά, αυτό είναι το παιχνίδι που τραβάει όλα τα βλέμματα στην 1η αγωνιστική της Bundesliga (εντάξει είχαμε και χθες το 8-0 της Μπάγερν). Δεν ξέρω αν θα δώσουν βέβαια το θέαμα που περιμένουμε. Μακάρι να δούμε γκολ, αλλά είναι 1η αγωνιστική και παρά τις επιθετικές αρετές των δύο ομάδων μπορεί και να περάσουμε ένα χλιαρό απόγευμα. Εξάλλου στα τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έχει επικρατήσει το 2-3 Γκολ. Λέω να μην πάω με τα γκολ, αλλά με καθαρό σημείο. Εμπιστεύομαι την Ντόρτμουντ και τον Χάαλαντ και αναμένω να διατηρήσουν την παράδοση που έχουν απέναντι στην Γκλάντμπαχ, όπου μετράνε στην έδρα τους 17/19 με την τελευταία ήττα να έρχεται πριν από 6 χρόνια!


Εκτίμηση: 1 (1.66)



Θέλτα - Βαλένθια
La Liga: (Abanca-Balaídos, 22:00)

Θέλτα και Βαλένθια παίζουν σήμερα το βράδυ, με τις δύο ομάδες να εμφανίζουν ιδιαιτερότητες. Από τη μία οι γηπεδούχοι έδειξαν λίγα πράγματα στην πρεμιέρα και σήμερα (που προσφέρονται σε τιμές φαβορί) θα προσπαθήσουν να χτυπήσουν τα μεγάλα κενά της Βαλένθια, η οποία δέχθηκε 2 γκολ στη νίκη της επί της Λεβάντε (Τελικό Σκορ 4-2). Πιστεύω ότι ένα γκολ θα το βρουν οι γηπεδούχοι, οι οποίοι θα αναζητήσουν τους 3 βαθμούς από τη στιγμή που παίζουν στο γήπεδο τους. Από την άλλη πλευρά όμως, έχουμε μία Βαλένθια που φαίνεται ότι παρά τα κενά της σκοράρει και αναμένω να το κάνει και σήμερα. Λέω λοιπόν να πάρω το αμφίσκορο!
 

Εκτίμηση: G/G (1.80)
 


Ρεν - Μονακό
Ligue 1: (Roazhon Park, 22:00)

Δύο πολύ καλές ομάδες που παίζουν ανοιχτά κοντράρονται σήμερα στην έδρα της πρώτης. Η Ρεν που έδειξε πολύ καλά στοιχεία, αντιμετωπίζει τη Μονακό, η οποία δείχνει ότι έχει ποιότητα. Αναμένεται να δούμε ένα ωραίο παιχνίδι συνοδευόμενο από τις επιθετικές αρετές των δύο ομάδων και ελπίζουμε να ξεφύγει λόγω της δίψας που παρουσιάζουν οι δύο ομάδες, αλλά και λόγω ότι έχουν το εύκολο γκολ!


Εκτίμηση: Over 2.5 (1.78)





Special Bets:


Βιγιαρεάλ - Έιμπαρ: Anytime Ζ. Μορένο (2.45) 

Λιντς - Φούλαμ: Anytime Μ. Κλιχ (4.90)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Κρίσταλ Πάλας: Anytime Μ. Φερνάντες (2.12)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Κρίσταλ Πάλας: Να Σκοράρει Με Πέναλτι Η Μάντσεστερ Γ. (4.85)

Ντόρτμουντ - Γκλάντμπαχ: Σκορ Πολλαπλών Επιλογών 2-1, 3-1, 4-1 (4.05)

Χετάφε - Οσασούνα: Ακριβες Σκορ 1ου Ημιχρονου 0-0 (2.27)

Θέλτα - Βαλένθια: Anytime Ι. Άσπας (2.20)

Ρεν - Μονακό: Over 0.5 Κόκκινες Κάρτες (3.70)







Κάντε Like στη σελίδας μας στο Facebook για να βλέπετε πρώτοι τα Προγνωστικά της ομάδας του SuperBetman!


Κάντε Follow στο ολοκαίνουριο προφίλ μας στο Instagram για να βλέπετε τα Live & Bonus Bet που θα δίνονται μόνο εκεί, αλλά και για να προλάβετε τις πολλές εκπλήξεις που σας περιμένουν!







Betman