Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2020

ΤΙ ΚΟΛΟΣ - ΤΙ ΒΟΛΟΣ


 HOOLIGANS...ΡΟΠΑΛΑ!!!


Στο τελευταίο μου άρθρο απλά σκίσαμε! Κάναμε 2/3 στις επιλογές του άρθρου με το σημείο του ΠΑΟΚ  να χάνεται για λίγο, ενώ βγάλαμε αρκετά Bonus Bets και στο παιχνίδι του Ολυμπιακού, αλλά και στο παιχνίδι της ΑΕΚ! Συγκεκριμένα στο δεύτερο βγάλαμε 5 από τα 6 Bonus Bet, ενώ και στα δύο αυτά ματς πιάσαμε και το Ακριβές Σκορ!

Δείραμε τους Μπούκ για τα καλά λοιπόν!


Εάν απολαμβάνετε κι εσείς τα κέρδη από τις καθημερινές μάχες του SuperBetman, μπορείτε να στηρίξετε την προσπάθεια της ομάδας του superbetman.gr με μία Δωρεά μόλις από 1€, στο παρακάτω link:

https://paypal.me/pools/c/8skSPw0Nz1


Αφήνουμε όμως τα χθεσινά ταμεία και πάμε στα σημερινά παιχνίδια της Super League, όπου έχουν ενδιαφέρον, αλλά και παγίδες. Λαμία - ΟΦΗ και ΝΠΣ Βόλος - Άρης, όπου μεταξύ αυτών των δύο είμαι πιο ζεστός για το δεύτερο παιχνίδι, όπου μοιάζει πιο τραβηχτικό στοιχηματικά για πολλούς λόγους. Ο ένας μάλιστα μαρτυριέται εμμέσως και από τον τίτλο του άρθρου...«Τι Κόλος Τι Βόλος»!

Πάμε λοιπόν να πιάσουμε τα σημερινά ματς, οπότε πάρτε τα Ρόπαλα σας και πάμε να κάνουμε ΝΤΟΥ στα Ελληνικά γήπεδα:


Λαμία - ΟΦΗ
Super League: (Αθανάσιος Διάκος, 18:15)

Η Λαμία υποδέχεται τον απογοητευμένο ΟΦΗ, ο οποίος έρχεται από Ευρωπαϊκό αποκλεισμό και ισοπαλία στην έδρα του για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Οι γηπεδούχοι θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν την κακή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση των αντιπάλων τους και να πάρουν μία σημαντική νίκη στην έδρα τους. Δεν ξέρω όμως αν θα τα καταφέρουν. Κάτι μου λέει ότι τον ΟΦΗ δεν πρέπει να τον ξεγράφεις. Ίσως αύριο να βγάλει αντίδραση και να φύγει με ένα σημαντικό διπλό. Θα πήγαινα πάσο, αλλά μετά δεν θα είχαμε άρθρο, οπότε πάω σε μία τυπική με ρίσκο επιλογή που ελπίζω να επιβεβαιωθεί!


Εκτίμηση: 2/3 Γκολ (2.10)



ΝΠΣ Βόλος - Άρης
Super League: (Πανθεσσαλικό, 20:30)

Η ομάδα του Αχιλλέα Μπέου αντιμετωπίζει τον Άρη στο γήπεδο της και θέλει να πάρει το ματς, απέναντι στους φιλοξενούμενους που μοιάζουν να τα έχουν χαμένα. Ο αποκλεισμός από την Κόλος Κοβαλίβκα αποτέλεσε σοκ για τους Θεσσαλονικείς, οι οποίοι απομάκρυναν τον Ένινγκ από τον πάγκο και σήμερα θα παρουσιαστούν με υπηρεσιακό τεχνικό θέλοντας να διώξουν τα όσα σύννεφα υπάρχουν πάνω από την ομάδα. Αναμένεται να βγάλουν αντίδραση και να πάρουν ψυχολογία, αλλά θα πρέπει να παλέψουν για αυτό, καθώς ο Βόλος έδειξε καλά στοιχεία στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος. Δεν πρόκειται να χαριστεί και πρόκειται να χτυπήσει από τη στιγμή που παίζει στην έδρα του. Εξάλλου όλοι είδαμε τα κενά στην άμυνα του Άρη...«Τι Κόλος Τι Βόλος»!


Εκτίμηση: G/G (1.95)



Special Bets:

Λαμία - ΟΦΗ: Καταλογισμός Πέναλτι (2.75)

Λαμία - ΟΦΗ: Νίκη Σε Οποιαδήποτε Ημίχρονο Ο ΟΦΗ (2.05) 

Λαμία - ΟΦΗ: Σκορ Πολλαπλών Επιλογών 0-1, 0-2, 0-3 (3.80)

* Για αυτούς που προτιμάνε το ρίσκο Λαμία - ΟΦΗ: 0-2 (12.75)


ΝΠΣ Βόλος - Άρης: Άρης Γκολ Με Πέναλτι (4.90)

ΝΠΣ Βόλος - Άρης: Άρης Over 1.5 Γκολ (2.52)

* Για αυτούς που προτιμάνε το ρίσκο ΝΠΣ Βόλος - Άρης: 1-2 (9.50)