Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2020

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ


 Ώρα να βάλουμε την Μπέρτα και μιλήσουμε για Στοίχημα!


Στο χθεσινό μου άρθρο βγάλαμε ότι σπασμένα είχαμε από την Ευρώπη! Όχι μόνο κάναμε 4/5, χάνοντας μόνο τους Κόκκινους Διαβόλους (οι οποίοι αντί να έρθουν και να επιβεβαιώσουν τον τίτλο του άρθρου μας διαολέστειλαν) αλλά και βγάλαμε και 4 Special Bets μαζί!

Πληρώθηκε λοιπόν πολύ καλά όποιος/α ακολούθησε!


Εάν απολαμβάνετε κι εσείς τα κέρδη από τις καθημερινές μάχες του SuperBetman, μπορείτε να στηρίξετε την προσπάθεια της ομάδας του superbetman.gr με μία Δωρεά μόλις από 1€, στο παρακάτω link:

https://paypal.me/pools/c/8skSPw0Nz1


Το σημερινό Κουπόνι του Στοιχήματος έχει αρκετά παιχνίδια, αλλά δεν είναι όλα για Στοιχηματισμό. Σήμερα λέω να ασχοληθώ με δύο παιχνίδια από την Serie A και με το Ντέρμπι ανάμεσα σε Τσέλσι και Λίβερπουλ, όπου είναι «Το Πρώτο Ντέρμπι Της Χρονιάς»!

Πάμε λοιπόν να δούμε τι θα κρατήσουμε από το Στοιχηματικό Κουπόνι του Σαββάτου:


Τσέλσι - Λίβερπουλ
Premier League: (Stamford Bridge, 18:30)

«Το Πρώτο Ντέρμπι Της Χρονιάς»
διεξάγεται σήμερα στο Stamford Brigde με την Τσέλσι να περιμένει την πρωταθλήτρια Λίβερπουλ. Οι γηπεδούχοι έκαναν ηχηρές μεταγραφές και θέλουν να μπουν στο κόλπο για τον φετινό τίτλο ξεκινώντας από σήμερα, όπου το τρίποντο θα ήταν το ιδανικό. Η ομάδα του Λάμπαρντ, αν και έδειχνε να ψάχνει τα πατήματα της στο πρώτο ματς του πρωταθλήματος, καθάρισε την Μπράιτον με 1-3 και έδειξε ότι μπορεί να ανταπεξέλθει κατευθείαν σε δύσκολες καταστάσεις. Σήμερα θα παλέψει απέναντι σε μία Λίβερπουλ που δέχθηκε 3 Γκολ από την Λιντς και χρειάστηκε πέναλτι στο τέλος για να γλιτώσει το κάζο. Από την πλευρά τους, οι κόκκινοι, θα πάνε να δείξουν ποιος είναι το αφεντικό και ότι και φέτος είναι το φαβορί για τον τίτλο. Περιμένω λοιπόν ένα δυνατό ματς με γκολ εκατέρωθεν και ελπίζω να μην ξεφύγει κατά πολύ!


Εκτίμηση: G/G+Under5.5 (1.78)



Σασσουόλο - Κάλιαρι
Serie A: (Mapei Stadium, 19:00)


Η Serie A ξεκίνησε και με το καλημέρα μας δίνει στο πιάτο ένα παιχνίδι, το οποίο θεωρητικά υπόσχεται γκολ. Σασσουόλο και Κάλιαρι ρίχνονται στη μάχη για να ξεκινήσουν με το δεξί με τον πρώτο λόγο να ανήκει στους γηπεδούχους. Η Σασσουόλο πέρσι έπαιξε ωραίο επιθετικό ποδόσφαιρο και είχε το γκολ αρκετά εύκολα και σήμερα παίζει στο γήπεδο της απέναντι σε μία ομάδα που αν και πέρσι ήταν καλή στο γκολ, φέτος και ειδικά στα πρώτα παιχνίδια μοιάζει ερωτηματικό. Η πρόσληψη του Ντι Φραντσέσκο, της δίνει μία επιθετική αίγλη στον τρόπο ανάπτυξης της, αλλά ο συγκεκριμένος έχει αφήσει την καρδιά του στην αντίπαλη ομάδα και δεν μπορώ να τον ψυχολογήσω για το πόσο μπορεί εν τέλει να την πληγώσει για να βγει το Διπλό. Δεν θα μπλέξω με σημείο, αλλά θα πάω σε μία επιλογή των Γκολ λόγω των καλών διοικητικών και προπονητηκών σχέσεων!


Εκτίμηση:G/G+Under5.5 (1.85)



Γιουβέντους - Σαμπντόρια
Serie A: (Allianz Stadium, 21:45)

Η Γιουβέντους κάνει ποδαρικό στην φετινή Serie A και έρχεται αντιμέτωπη με την Σαμπντόρια. Η "Γηραιά Κυριά" έχει πλέον στον πάγκο της τον Αντρέα Πίρλο, ο οποίος θα κάνει σήμερα ντεμπούτο απέναντι σε μία ομάδα που είναι θεωρητικά υποδεέστερη και θέλει να ξεκινήσει με το δεξί! Δεν τον φοβίζει η Σαμπντόρια, που και εκείνη γνωρίζει εμμέσως ότι έχει πολύ δύσκολο έργο απόψε. Δεν νομίζω να καταφέρει να σηκώσει κεφάλι απέναντι στη Γιουβέντους, αναμένω όμως να τη δυσκολέψει έως ένα βαθμό. Λέω λοιπόν να στηριχτώ στην μαχητικότητα της φιλοξενούμενης και στην προπονητική ακόμα απειρία του Πίρλο.


Εκτίμηση: 1+Under4.5 (1.80)




Special Bets:

Νιουκάστλ - Μπράιτον: Over 0.5 Κόκκινες Κάρτες (5.50)

Λειψία - Μάιντς: Σκορ Πολλαπλών Επιλογών 2-1, 3-1, 4-1 (3.70)

Τσέλσι - Λίβερπουλ: Anytime Τ. Βέρνερ (2.50)

Τσέλσι -Λίβερπουλ: Anytime Μ. Σαλάχ (2.20)

Τσέλσι - Λίβερπουλ: Over 10.5 Κόρνερ (2.15)

Σασσουόλο - Κάλιαρι: Anytime Σκορ 2-1 (3.25)

Λέστερ - Μπέρνλι: 1+Over2.5 (2.62)

Γιουβέντους - Σαμπντόρια: Γιουβέντους Γκολ Με Πέναλτι (4.05)

Ρεαλ Σοσιεδάδ - Ρεάλ Μαδρίτης: Anytime Σκορ 1-1 (2.55)







Κάντε Like στη σελίδας μας στο Facebook για να βλέπετε πρώτοι τα Προγνωστικά της ομάδας του SuperBetman!


Κάντε Follow στο ολοκαίνουριο προφίλ μας στο Instagram για να βλέπετε τα Live & Bonus Bet που θα δίνονται μόνο εκεί, αλλά και για να προλάβετε τις πολλές εκπλήξεις που σας περιμένουν!







Betman