Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2020

ΜΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ ΤΗΣ ΣΟΓΚΝΤΑΛBrace Yourselves...Northerner Is Coming!

Μετά το "Δελτίο Σεντόνι" που χάσαμε τη Δευτέρα για 1 μόνο ματς, το οποίο το είχαμε Over 2.5 και ήταν 0-2 από το 38', σας άφησα λίγο να ηρεμήσετε και να ηρεμήσω και εγώ με την καινούρια μου τηλεόραση, καθώς η προηγούμενη έφυγε από το μπαλκόνι! Ελπίζω πάντως εσείς να μην το ρίξατε καρφί και να διαλέξατε όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια που πλήρωσαν!


Εάν απολαμβάνετε κι εσείς τα κέρδη από τις καθημερινές μάχες του SuperBetman, μπορείτε να στηρίξετε την προσπάθεια της ομάδας του superbetman.gr με μία Δωρεά μόλις από 1€, στο παρακάτω link:


Με καινούρια τηλεόραση πλέον και μετά από κάποια μεσοβδόμαδα Bonus Bets που δόθηκαν στο επίσημο Profile του SuperBetman στο Twitter, όπου μπορείτε να μας βρείτε με ένα απλό follow, ήρθε η ώρα να πιάσουμε το Στοιχηματικό Κουπόνι της Δευτέρας! Εδώ ξεχώρισα λίγα παιχνίδια, όπου θα ρίξω κάτι ψιλά σε Α' Σουηδίας και Β' Νορβηγίας, όπου εκεί θα πάμε «Με Τη Φόρμα Της Σόνγκνταλ»!

Πάμε λοιπόν να δούμε τις επιλογές μου από το σημερινό Σκανδιναβικό Στοιχηματικό Κουπόνι:


Ασάνε - Οϊγκάρντεν
Obos-Ligaen: (Myrdal Grass, 19:00)

Η Ασάνε υποδέχεται την Οϊγκάρντεν με τους γηπεδούχους να είναι ανώτεροι. Σαν ομάδα δείχνει σταθερότητα στα παιχνίδια της και έχει το εύκολο γκολ με όποια ομάδα και να αναμετρηθεί. Σήμερα έχει απέναντι της την Οϊγκάρντεν, η οποία δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι και σήμερα πηγαίνει με νέο τεχνικό στον πάγκο της. Δεν νομίζω να προλάβει να αλλάξει και πολλά πράγματα ο προπονητής και δύσκολα θα γλιτώσει την ήττα!

Εκτίμηση: 1+Over1.5 (1.66)Σόγκνταλ - Στιέρνταλς/Μπλινκ
Obos-Ligaen: (Fosshaugane Campus, 19:00)

Η Σόνγκνταλ βρίσκεται σε ανοδική πορεία και σήμερα έχει την ευκαιρία να πάρει του πολυπόθητους βαθμούς που θα την κρατήσουν στις πάνω θέσεις και στη μάχη που δίνει για την άνοδο. Μπορεί να σκοράρει με αρκετή ευχέρεια και αναμένω να το κάνει και σήμερα. Η Μπλινκ, αν και είναι αξιόλογο σύνολο, δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να τη σταματήσει. Να συμβάλλει στα γκολ; Μπορεί αλλά και αυτό με επιφύλαξη. Σημείο βρήκαμε και αναμένουμε να επιβεβαιωθεί είτε συμβάλλει η Μπλινκ είτε όχι! «Με Τη Φόρμα Της Σόνγκνταλ» λοιπόμ!


Εκτίμηση: 1+Over2.5 (1.63)Σίριους - Φάλκενμπεργκ
Allsvenskan: (Studenternas IP, 19:00)

Οι γηπεδούχοι είναι αρκετά καλοί και επάξια βρίσκονται σχετικά ψηλά στη βαθμολογία. Μάλιστα, η ποδοσφαιρική τακτική που έχουν υιοθετήσει, μας κάνει να βλέπουμε ωραία με γκολ παιχνίδια και να εν τέλει να δικαιώνονται με τους 3 βαθμούς. Και ειδικά όταν παίζουν στην έδρα τους, πόσο μάλλον απέναντι σε ομάδες, οι οποίες είναι στη χαμηλή θέση της βαθμολογίας και θεωρητικά κατώτερες. Έλεγα να πάω στον 1, αλλά η Φάλκενμπεργκ δεν έχει και πολλά περιθώρια για επιπλέον απώλειες και έτσι θα προτιμήσω τα γκολ της γηπεδούχου!


Εκτίμηση: Σίριους Over 1.5 Γκολ (1.61)

Special Bets:

Ούλενσακερ - Ράουφος: Χ (3.80)

Σάντνες - Τρόμσο: 2+G/G (3.35)

Κάντε Like στη σελίδας μας στο Facebook για να βλέπετε πρώτοι τα Προγνωστικά της ομάδας του SuperBetman!

Κάντε Follow στο ολοκαίνουριο προφίλ μας στο Instagram για να βλέπετε τα Live & Bonus Bet που θα δίνονται μόνο εκεί, αλλά και για να προλάβετε τις πολλές εκπλήξεις που σας περιμένουν!Northerner