Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2020

ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ Ο ΠΑΟΚ


Ώρα να βάλουμε την Μπέρτα και μιλήσουμε για Στοίχημα!

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε πήγαμε πάρα πολύ καλά, καθώς κάναμε το 6/8! 4/5 το Σάββατο και 2/3 την Κυριακή (όσο σκέφτομαι το χαμένο πέναλτι του Ζορζίνιο στο Αγγλικό Ντέρμπι που μας χάλασε το σημείο φορτώνω)! Όσον αφορά τα Special Bets βγήκαν σε αριθμό 8 και μπορείτε να τα δείτε στο επίσημο προφίλ μας στο Instagram με ένα Follow

Ο κακός Kouvas λοιπόν νικήθηκε κατά πολύ το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε!


Εάν απολαμβάνετε κι εσείς τα κέρδη από τις καθημερινές μάχες του SuperBetman, μπορείτε να στηρίξετε την προσπάθεια της ομάδας του superbetman.gr με μία Δωρεά μόλις από 1€, στο παρακάτω link:

https://paypal.me/pools/c/8skSPw0Nz1


Το σημερινό Κουπόνι του Στοιχήματος έχει Ευρώπη. Το σημερινό κουπόνι του στοιχήματος μας δίνει λίγα παιχνίδια, όπου ανάμεσα σε αυτά είναι και το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Κράσνονταρ. Εκεί «Πάει Για Το Καλύτερο Ο ΠΑΟΚ»!

Πάμε λοιπόν να δούμε τι θα κρατήσουμε από το Ευρωπαϊκό Στοιχηματικό Κουπόνι της Τρίτης:


Κράσνονταρ - ΠΑΟΚ
Προκριματικά Champions League: (Stadion FK Krasnodar, 22:00)

«Πάει Για Το Καλύτερο Ο ΠΑΟΚ» σε ένα παιχνίδι που έχει μεγάλη δυσκολία. Ο Δικέφαλος του Βορρά βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο, πριν μπει στους πολυπόθητους ομίλους του Champions League, έχοντας ξεπεράσει ήδη μεγάλες ομάδες και θέλει να το κάνει και σήμερα. Ή τουλάχιστον να πάρει ότι καλύτερο μπορεί, γιατί τώρα έχει και επαναληπτικό στην Τούμπα! Φυσικά το έργο του δεν είναι εύκολο, διότι παίζει στην ε΄δρα της Κράσνονταρ η οποία στο πρωτάθλημα έβαλε 7 γκολ και σήμερα θα προσπαθήσει να πάρει το πάνω χέρι στην πρόκριση. Το μειονέκτημα της ομάδας αυτής είναι η άμυνα της, η οποία δεν είναι και η καλύτερη και εκεί θα χτυπήσει ο ΠΑΟΚ. Περιμένω ένα ωραίο παιχνίδι, όπου ο ΠΑΟΚ θα στηριχτεί στην τακτική και στο πάθος και πιστεύω ότι θα καταφέρει να πάρει κάτι από το αποψινό ματς!


Εκτίμηση: G/G (1.90)



Σλάβια Πράγας - Μίντιλαντ:
Προκριματικά Champions League: (Sinobo Stadium, 22:00)

Η Σλάβια Πράγας αντιμετωπίζει τη Μίντιλαντ με τους γηπεδούχους να έχουν θεωρητικά τον πρώτο λόγο στο ματς. Η Σλάβια είναι ποιοτικότερη ομάδα και κουβαλάει περισσότερη εμπειρία στη συγκεκριμένη διοργάνωση και απόψε θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την έδρα της για να πάρει το προβάδισμα απέναντι στη Μίντιλαντ που αποτέλεσε έκπληξη στο προηγούμενο παιχνίδι. Η ομάδα από τη Δανία κατάφερε να αποκλείσει την Γιούνγκ Μποις με 3-0 και σήμερα θα πάει να δείξει ότι μπορεί να κάνει την υπέρβαση και απέναντι στην ομάδα της Σλάβια Πράγας. Είναι δύσκολο ματς όμως για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι θεωρώ ότι θα το κυνηγήσουν περισσότερο στην έδρα τους.


Εκτίμηση: 1Χ+Over1.5 (1.62)



Μακάμπι Τελ Αβίβ - Σάλτσμπουργκ
Προκριματικά Champions League: (Bloomfield Stadium, 22:00)
 
Η Μακάμπι υποδέχεται τη Σάλτσμπουργκ έχοντας αρκετές απουσίες μετά από κρούσματα κορωνοϊού και ξέρει ότι έχει δύσκολο έργο. Η Σάλτσμπουργκ είναι πολύ επιθετική ομάδα, έχει το εύκολο γκολ και ξέροντας ότι μπορεί να εκμεταλλευτεί τις απουσίες τις γηπεδούχου θα πάει να καθαρίσει από σήμερα την πρόκριση. Μπορεί να το κάνει, αλλά λόγω έδρας και ότι ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται, θα στηρίξω το αμφίσκορο που πληρώνει καλά!


Εκτίμηση: G/G (1.93)




Special Bets:

Κράσνονταρ - ΠΑΟΚ: Anytime Δ. Πέλκας (5.05)

Κράσνονταρ - ΠΑΟΚ: Κράσνονταρ Γκολ Με Πέναλτι (5.20)

Κράσνονταρ - ΠΑΟΚ: Over 0.5 Κόκκινες Κάρτες (4.00)

Κράσνονταρ - ΠΑΟΚ: 1/Χ (14.75)

Σλάβια Πράγας - Μίντιλαντ: Σκορ Πολλαπλών Επιλογών 2-1, 3-1, 4-1 (4.95)

Μακάμπι Τελ Αβίβ - Σάλτσμπουργκ: Anytime Σκορ 1-2 (3.25)

Μακάμπι Τελ Αβίβ - Σάλτσμπουργκ: Σκορ Πολλαπλών Επιλογών 1-2, 1-3, 1-4 (3.85)






Κάντε Like στη σελίδας μας στο Facebook για να βλέπετε πρώτοι τα Προγνωστικά της ομάδας του SuperBetman!

Κάντε Follow στο ολοκαίνουριο προφίλ μας στο Instagram για να βλέπετε τα Live & Bonus Bet που θα δίνονται μόνο εκεί, αλλά και για να προλάβετε τις πολλές εκπλήξεις που σας περιμένουν!







Betman