Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2020

ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ


Ώρα να βάλουμε την Μπέρτα και μιλήσουμε για Στοίχημα!

Χθες πήγαμε πολύ καλά, καθώς κάναμε το 2/3 και βγάλαμε
και 4 Special Bets, τα οποία πλήρωσαν σε πολύ μεγάλη απόδοση! Ελπίζω να πήρατε τις σωστές επιλογές και να πληρωθήκατε! Ότι βγάζουμε από το Στοίχημα είναι καλό και είτε το πληρωνόμαστε ως Μονό είτε ως Δυάδα είτε ως Τριάδα!

Ο κακός Kouvas λοιπόν πάλι μας βρήκε μπροστά του και νικήθηκε στα πρώτα παιχνίδια του Champions League!


Εάν απολαμβάνετε κι εσείς τα κέρδη από τις καθημερινές μάχες του SuperBetman, μπορείτε να στηρίξετε την προσπάθεια της ομάδας του superbetman.gr με μία Δωρεά μόλις από 1€, στο παρακάτω link:

https://paypal.me/pools/c/8skSPw0Nz1


Το σημερινό Κουπόνι του Στοιχήματος έχει και πάλι Ευρώπη. Το σημερινό κουπόνι του στοιχήματος μας έχει πάλι λίγα παιχνίδια, όπου ανάμεσα σε αυτά είναι και το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Ομόνοια. Εκεί «Το Καθαρίζει Από Τώρα Ο Ολυμπιακός»!

Πάμε λοιπόν να δούμε τι θα κρατήσουμε από το Ευρωπαϊκό Στοιχηματικό Κουπόνι της Τετάρτης:
 
Ολυμπιακός - Ομόνοια
Προκριματικά Champions League: (Γεώργιος Καραϊσκάκης, 22:00)

Ο Ολυμπιακός παίζει με την Ομόνοια για το πρώτο παιχνίδι των Playoffs του Champions League και φαίνεται πως έχει το πάνω χέρι. Αν δεν γίνει κάτι περίεργο «Το Καθαρίζει Από Τώρα Ο Ολυμπιακός» και πάει στον επαναληπτικό πιο ξεκούραστος. Μπορεί να το κάνει απέναντι σε μία ομάδα που ναι μεν μπορεί να προβάλλει αντίσταση, αλλά θεωρώ ότι είναι κατώτερη. Εξάλλου, Ο Ολυμπιακός κάτι τέτοια παιχνίδια μας έχει δείξει ότι τα έχει και είναι πιο έμπειρος για να τα κερδίζει. Αναμένω λοιπόν την νίκη του σήμερα και το πρώτο βήμα για την πρόκριση!


Εκτίμηση: 1+Over1.5 (1.70)



Μόλντε - Φερεντσβάρος
Προκριματικά Champions League: (Aker Stadion, 22:00)

Η Μόλντε υποδέχεται την Φερεντσβάρος με τις δύο ομάδες να παρουσιάζουν δύο διαφορετικά πρόσωπα. Οι γηπεδούχοι δεν διανύουν το καλύτερο τους φεγγάρι και δέχονται πολύ εύκολα γκολ τον τελευταίο καιρό. Απόψε δεν θα είναι τόσο εύκολο, διότι απέναντι τους έχουν μία ομάδα που έδειξε θέληση και χαρακτήρα και απέκλεισε ανώτερα club για να φτάσει εδώ. Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται σε επιθετικό οίστρο στα παιχνίδια τους και κουβαλάνε μαζί τους το πάθος και την αυτοπεποίθηση από τα προηγούμενα ματς κάνοντας έτσι δύσκολη την αποστολή των αντιπάλων τους. Αυτό αναμένεται να κάνει και σήμερα και να σκοράρει απέναντι στη Μόλντε, η οποία βέβαια στην έδρα της βρίσκει σχεδόν πάντα Γκολ. Αμφίσκορο λοιπόν!


Εκτίμηση: G/G (1.83)



Γάνδη - Ντιναμό Κιέβου
Προκριματικά Champions League: (Ghelamco Arena, 22:00)

Ένα αμφίρροπο παιχνίδι θα διεξαχθεί απόψε το βράδυ ανάμεσα σε Γάνδη και Ντιναμό Κιέβου. Οι γηπεδούχοι φαίνονται πιο σοβαροί μετά την απομάκρυνση του Μπόλονι και σήμερα θέλουν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους απέναντι σε μία ομάδα που φάνηκε τυχερή στο παιχνίδι με την Αλκμάαρ. Όχι ότι δεν μπορεί να κάνει τη ζημιά. Μπορεί απέναντι σε μία ομάδα που μοιάζει αλλοπρόσαλλη. Το θέμα πως θα κυλήσει το παιχνίδι και τι κενά μπορεί να εκμεταλλευτεί η καθεμία. Αν και η Γάνδη έχει ένα μικρό προβάδισμα, πιστεύω ότι το παιχνίδι είναι για να ποναταριστεί στο live, αλλά ως τυπική επιλογή θα προτείνω κάποια γκολ.


Εκτίμηση: 2-3 Γκολ (2.00)



Special Bets:

Μόλντε - Φερεντσβάρος: Anytime Σκορ 1-1 (2.50)

Γάνδη - Ντιναμό Κιέβου: Anytime Σκορ 1-1 (2.45)

Γάνδη - Ντιναμό Κιέβου: Καταλογισμός Πέναλτι (2.85)

Ολυμπιακός - Ομόνοια: Ολυμπιακός Γκολ Με Πέναλτι (4.10)

Ολυμπιακός - Ομόνοια: Anytime Κ. Φορτούνης (3.10)

Ολυμπιακός - Ομόνοια: Anytime Ελ Αραμπί (2.50)

Ολυμπιακός - Ομόνοια: Anytime Σκορ 2-0 (2.12)

Ολυμπιακός - Ομόνοια: Σκορ Πολλαπλών Επιλογών 1-0, 2-0, 3-0 (2.20)

* Για αυτούς που προτιμάνε το ρίσκο Ολυμπιακός - Ομόνοια: 3-0 (8.50)






Κάντε Like στη σελίδας μας στο Facebook για να βλέπετε πρώτοι τα Προγνωστικά της ομάδας του SuperBetman!

Κάντε Follow στο ολοκαίνουριο προφίλ μας στο Instagram για να βλέπετε τα Live & Bonus Bet που θα δίνονται μόνο εκεί, αλλά και για να προλάβετε τις πολλές εκπλήξεις που σας περιμένουν!







Betman