Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2020

ΔΥΣΚΟΛΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ


Ώρα να βάλουμε την Μπέρτα και μιλήσουμε για Στοίχημα!

Χθες πήγαμε πάρα πολύ καλά, καθώς κάναμε το 3/3 και βγάλαμε
και 5 Bonus Bets, τα οποία πλήρωσαν σε πολύ μεγάλη απόδοση! Η αλήθεια είναι ότι το σουτ του Ελ Αραμπί πήγε πολύ κόσμο ταμείο και μαζί και τους αναγνώστες του http://www.superbetman.gr/ όπου όσοι ακολούθησαν πληρώθηκαν καλά, καθώς μας άνοιξε ο δρόμος για τα Bonus Bets που πλήρωσαν, αλλά μας σφράγισε και το ΑΠΟΛΥΤΟ στη χθεσινή Τριάδα!

Το διήμερο του Champions League φαίνεται να μας πήγε καλά, καθώς νικήσαμε κατά πολύ τον κακό Kouva!


Εάν απολαμβάνετε κι εσείς τα κέρδη από τις καθημερινές μάχες του SuperBetman, μπορείτε να στηρίξετε την προσπάθεια της ομάδας του superbetman.gr με μία Δωρεά μόλις από 1€, στο παρακάτω link:

https://paypal.me/pools/c/8skSPw0Nz1


Το σημερινό Κουπόνι του Στοιχήματος έχει και πάλι Ευρώπη, αλλά αυτή τη φορά αλλάζουμε διοργάνωση και πάμε στο Europa League. Εδώ είναι η αλήθεια ότι δεν ξεχωρίζω πολλά παιχνίδια. Όχι τόσο λόγω φαβορί, αλλά όσο των αποδόσεων που μας δίνονται.  Έτσι λέω να διαλέξω 2 παιχνίδια από τη συγκεκριμένη διοργάνωση και να πάρω και τον τελικό του Super Cup ανάμεσα σε Μπάγερν Μονάχου και Σεβίλλη!

Για το Europa League θα δούμε σίγουρα ΑΕΚ, όπου το σημερινό παιχνίδι στη Σεν Γκάλεν αποτελεί «Δύσκολη Αποστολή Για Την ΑΕΚ»!

Πάμε λοιπόν να δούμε τι θα κρατήσουμε από το Ευρωπαϊκό Στοιχηματικό Κουπόνι της Πέμπτης και όχι μόνο:


Σεν Γκαλεν - ΑΕΚ
Προκριματικά Europa League: (Kybunpark, 21:30)

«Δύσκολη Αποστολή Για Την ΑΕΚ», η οποία πηγαίνει να παίξει με τη Σεν Γκάλεν. Οι κιτρινόμαυροι ετοιμάζονται να αντιμετωπίσουν μία ομάδα, η οποία βγάζει ενέργεια, επιθετικότητα, νεανικότητα και είναι γνωστή για το τρελό της ποδόσφαιρο. Ο τεχνικός της Ένωσης, θα προσπαθήσει να περιορίσει αυτά τα στοιχεία και να πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Europa League. Σίγουρα δεν θα είναι εύκολο, αλλά η ΑΕΚ μοιάζει πιο έμπειρη ομάδα και μπορεί να πάρει την πρόκριση είτε στην κανονική διάρκεια είτε στην παράταση. Η επιλογή μου θα κινηθεί με αποτέλεσμα και γκολ, αλλά όποιος θέλει μπορεί να πάρει την "Πρόκριση της ΑΕΚ" που είναι σε πολύ ικανοποιητική απόδοση!


Εκτίμηση: 2Χ+Over1.5 (1.93)



Μίλαν - Μπόντο Γκλιμτ
Προκριματικά Europa League: (San Siro, 21:30)

Ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι αναμένεται να πραγματοποιηθεί απόψε το βράδυ στην έδρα της Μίλαν. Οι Ροσονέρι, που είναι και το λογικό φαβορί στο σημερινό παιχνίδι, έρχονται αντιμέτωποι με την Μπόντο Γκλιμτ που είναι αήττητη εδώ και 20 αγώνες! Οι φιλοξενούμενοι έχουν δείξει εξαιρετικά πράγματα στο πρωτάθλημα τους, παίζουν πολύ επιθετικό ποδόσφαιρο και τα παιχνίδια τους έχουν συνήθως πάρα πολλά γκολ! Έτσι, περιμένω την Μπόντο Γκλιμτ να παλέψει και να μην πέσει αμαχητή απέναντι στη Μίλαν, που και αυτή από την επίθεση και μπροστά πετάει φωτιές. Ελπίζω να μην κολλήσει και να δούμε ένα παιχνίδι θέαμα για το ποδόσφαιρο!


Εκτίμηση: G/G+Over2.5 (1.70)



Μπάγερν Μονάχου - Σεβίλλη
Super Cup: (Puskás Aréna, 22:00)

Μπάγερν Μονάχου και Σεβίλλη ρίχνονται στη μάχη για το Super Cup με τους τυπικά γηπεδούχους να θεωρούνται φαβορί στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Η Μπάγερν μπήκε με το πόδι στο γκάζι στο πρωτάθλημα ρίχνοντας 8 γκολ στη Σάλκε και σήμερα θα πάει να δείξει ποιο είναι το αφεντικό απέναντι στη Σεβίλλη, η οποία όμως δεν είναι Σάλκε. Οι Ισπανοί μπορούν θεωρητικά να προβάλουν κάποια σχετική αντίσταση και να σκοράρουν απέναντι στους Βαυαρούς, αλλά μέχρι εκεί. Δεν πιστεύω ότι θα μπορέσουν να σπάσουν την καλή εικόνα της Μπάγερν, η οποία λογικά θα φτάσει στη νίκη αλλά οι τιμές του 1 με κάποια γκολ δεν με ικανοποιηθούν. Ας ελπίσουμε ότι δεν θα ξεφύγει πολύ το ματς!


Εκτίμηση: G/G+Under5.5 (2.00)




Special Bets:

Ρόζενμποργκ - Αλάνιασπορ: Anytime Σκορ 2-1 (4.00)

Μίλαν - Μπόντο Γκλιμτ: Anytime Σκορ 2-1 (2.50)

Σεν Γκάλεν - ΑΕΚ: Anytime Σκορ 1-1 (2.42)

Σεν Γκάλεν - ΑΕΚ: 1-2 (9.75)

Μπάγερν Μονάχου - Σεβίλλη: Anytime Σκορ 2-1 (2.72)






Κάντε Like στη σελίδας μας στο Facebook για να βλέπετε πρώτοι τα Προγνωστικά της ομάδας του SuperBetman!

Κάντε Follow στο ολοκαίνουριο προφίλ μας στο Instagram για να βλέπετε τα Live & Bonus Bet που θα δίνονται μόνο εκεί, αλλά και για να προλάβετε τις πολλές εκπλήξεις που σας περιμένουν!







Betman