Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2020

ΒΟΛΟΣ ΚΑΙ ΦΥΓΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ


 
 HOOLIGANS...ΡΟΠΑΛΑ!!!

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε τα συναισθήματα ήταν ανάμεικτα όσον αφορά το άρθρα. Αν και στο άρθρο του Παρασκευοσαββάτου κάναμε 2/3, την Κυριακή κάναμε 1/2, γιατί το κοράκι δεν είδε το πέναλτι στον Βόλο. Δεν πειράζει όμως, καθώς βγάλαμε πολλά Bonus Bets, (τα οποία μπορείτε να τα δείτε στο ολοκαίνουριο Profile μας στο Instagram) και ανάμεσα σε αυτά πληρώσαμε 2 Ακριβές Σκορ σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ, με το τρίτο στο παιχνίδι "Λαμία - ΟΦΗ" να χάνεται για λίγο. Δεν πειράζει. Γλιτώσαμε τη φυλακή!


Εάν απολαμβάνετε κι εσείς τα κέρδη από τις καθημερινές μάχες του SuperBetman, μπορείτε να στηρίξετε την προσπάθεια της ομάδας του superbetman.gr με μία Δωρεά μόλις από 1€, στο παρακάτω link:

https://paypal.me/pools/c/8skSPw0Nz1


Πάμε τώρα στα σημερινά παιχνίδια της Super League. ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός ρίχνονται στη μάχη του σημερινού Στοιχηματικού Κουπονιού και με αυτές τις ομάδες θα ασχοληθούμε και εμείς. Το κλίμα στον ΠΑΟΚ είναι «Βόλος Και Φύγαμε Για Τα Αστέρια», ενώ στον Ολυμπιακό, όπου η πρόκριση είναι σχεδόν καθαρισμένη, πάνε πιο χαλαρά και πιο συγκεντρωμένα στο σημερινό παιχνίδι απέναντι στον Παναιτωλικό!
 
Πάμε λοιπόν να πιάσουμε τα σημερινά, οπότε πάρτε τα Ρόπαλα σας και πάμε να κάνουμε ΝΤΟΥ στα Ελληνικά γήπεδα:


ΝΠΣ Βόλος - ΠΑΟΚ
Super League: (Πανθεσσαλικό, 18:30)

Ο ΠΑΟΚ πηγαίνει στο Βόλο για να παίξει την 3η αγωνιστική της Super League, αλλά το μυαλό του είναι στον μεγάλο τελικό της Τετάρτης απέναντι στην Κράσνονταρ.  Η ομάδα της Θεσσαλονίκης, αν και έπαιξε καλό ποδόσφαιρο και ευτύχησε να προηγηθεί, δεν κατάφερε να πάρει αυτό που ήθελε στο γήπεδο της Κράσνονταρ και τώρα πρέπει να την νικήσει στην Τούμπα για να μπει στους ομίλους του Champions Lrague. Το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό για τους ασπρόμαυρους, αλλά αυτή τη φορά σημαντικό είναι και αυτό στο Βόλο. Ο ΠΑΟΚ δεν θέλει να πάθει ότι έπαθε με τον Ατρόμητο και θα πάει πιο προσεκτικά αυτή τη φορά με σκοπό να πάρει τους 3 βαθμούς που δεν πήρε την προηγούμενη αγωνιστική με τους Περιστεριώτες. Ήδη έχασε έδαφος για τον τίτλο και δεν θέλει να χάσει και άλλο. Ο Βόλος από την πλευρά του είναι αρκετά καλή ομάδα και το έδειξε στις δύο πρώτες αγωνιστικές, παρά το ότι μετράει 1 νίκη και 1 ήττα. Το παιχνίδι με τον Άρη θα μπορούσε να έχει λήξει και ισόπαλο, καθώς δεν του δόθηκε πέναλτι με αποτέλεσμα να μείνει στο 0, αλλά γίνονται αυτά στην Ελλάδα. Σήμερα αναμένεται να προσπαθήσει όσο μπορεί, αλλά ξέρει ότι η ποιότητα του ΠΑΟΚ είναι πολύ μεγαλύτερη από όσες ομάδες έχει αντιμετωπίσει μέχρι τώρα και δύσκολα θα γλιτώσει την ήττα. Εξάλλου, οι παίχτες του ΠΑΟΚ περιμένουμε να είναι πιο αποφασισμένοι και είμαι σίγουρος ότι σε κάποιο από τα πηγαδάκια των παιχτών του ΠΑΟΚ ακούγεται εδώ και μέρες το «Βόλος Και Φύγαμε Για Τα Αστέρια»! Να σημειώσω ότι η αρχική μου εκτίμηση ήταν στο Under 3.5, αλλά η αλλαγή στις αποδόσεις άρχισε να μεγαλώνει και λέω να μην το ρισκάρω!


Εκτίμηση: 2+Under4.5 (1.68)



Ολυμπιακός - Παναιτωλικός
Super League: (Γεώργιος Καραϊσκάκης, 20:30)
 
Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναιτωλικό έχοντας πλέον την μισή Ευρωπαϊκή πρόκριση στο τσεπάκι του. Την Τετάρτη το βράδυ καθάρισε με 2-0 την Ομόνοια, η οποία άντεξε όσο μπορούσε και αν δεν της χρέωναν ένα αστείο πέναλτι, μπορεί να είχε φύγει με το Χ. Τέλος καλό όλα καλά όμως για την ομάδα από τον Πειραιά, η οποία θέλει απόψε να πάρει ξεκούραστα τους 3 βαθμούς και να πάει στην Κύπρο με ψυχολογία και περισσότερες ανάσες. Ο Μαρτίνς μπορεί να κάνει ένα μικρό ροτέισον, αλλά δεν έχει να φοβηθεί τον Παναιτωλικό που έχασε στο γήπεδο του από την ΑΕΚ σε ένα παιχνίδι που μάλιστα έχασε και πέναλτι! Αναμένω ένα εύκολο απόγευμα για τους ερυθρόλευκους και ελπίζω το παιχνίδι να μην ξεφύγει πολύ!

 
Εκτίμηση: 1+Under4.5 (1.63)




Special Bets:

ΝΠΣ Βόλος - ΠΑΟΚ: Σκορ Πολλαπλών Επιλογών 0-1, 0-2, 0-3 (2.45)

ΝΠΣ Βόλος - ΠΑΟΚ: Anytime Α. Τσόλακ (2.00) 

ΝΠΣ Βόλος - ΠΑΟΚ: Anytime Σκορ 0-2 (2.17)

ΝΠΣ Βόλος - ΠΑΟΚ: Ο ΠΑΟΚ Να Σκοράρει Και Στα Δύο Ημίχρονα (2.15)

ΝΠΣ Βόλος - ΠΑΟΚ: Να Δώσει Ασίστ Ο Δ. Γιαννούλης (4.00)

* Για αυτούς που προτιμάνε το ρίσκο ΝΠΣ Βόλος - ΠΑΟΚ: 0-2 (6.60)


Ολυμπιακός - Παναιτωλικός: Παναιτωλικός Κόκκινη Κάρτα (6.00)

Ολυμπιακός - Παναιτωλικός: Ολυμπιακός Over 2.5 Γκολ (2.15)

Ολυμπιακός - Παναιτωλικός: Anytime Α. Χασάν (2.02)

* Για αυτούς που προτιμάνε το ρίσκο Ολυμπιακός - Παναιτωλικός: 3-1 (11.00)