Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2020

Ο ΓΥΡΟΣ ΤΗΣ ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΑΣ (VOL. 2)


 
Brace Yourselves...Northerner Is Coming!


Την προηγούμενη Δευτέρα κάναμε το ΑΠΟΛΥΤΟ στο άρθρο μας, καθώς βγάλαμε 3/3!!! Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΟΓΚΝΤΑΛ μας τίμησε με τη φόρμα της και από 0-2 έκανε την πλήρη ανατροπή σε ένα παιχνίδι που για όσους δεν έκαναν cash out το πληρώθηκαν!


Εάν απολαμβάνετε κι εσείς τα κέρδη από τις καθημερινές μάχες του SuperBetman, μπορείτε να στηρίξετε την προσπάθεια της ομάδας του superbetman.gr με μία Δωρεά μόλις από 1€, στο παρακάτω link:


Σήμερα πάμε πάλι να πιάσουμε το Στοιχηματικό Κουπόνι της Δευτέρας, όπου λέω να ασχοληθώ πάλι με ένα "Δελτίο-Σεντόνι"! Στο "Δελτίο Σεντόνι" λοιπόν θα αναλύσουμε επιγραμματικά αρκετά παιχνίδια από το Κουπόνι, ανεβάζοντας την απόδοση και προσπαθώντας να πιάσουμε όσα πιο πολλά μπορούμε!

Φυσικά σας έχω και Special Bets για όποιους θέλουν αποδόσεις πάνω από 2.00!

Διαλέγετε λοιπόν όσα θέλετε και με τους σωστούς συνδυασμούς ελπίζω να πάτε Ταμείο! Φυσικά υπάρχει και το Fun Bet, όπου το ρίχνετε καρφί παίρνοντας 21.45 απόδοση! Ο «Γύρος Της Σκανδιναβίας (Vol. 2)» ξεκινάει λοιπόν!

Πάμε λοιπόν να δούμε τις επιλογές μου από το σημερινό Σκανδιναβικό Στοιχηματικό Κουπόνι:


Ασάνε - Ράουφος
Obos-Ligaen: (Myrdal Grass, 17:00)

Η Ασάνε είναι αρκετά σταθερή ομάδα και στο προηγούμενο μου άρθρο μας πλήρωσε, αν και βρισκόταν πίσω στο σκορ. Σήμερα αντιμετωπίζει την Ράουφος, όπου στα μεταξύ τους παιχνίδια βλέπουμε συνήθως αρκετά γκολ. Λογικά η γηπεδούχος θα νικήσει, αλλά λέω καλύτερα να μπλέξω με τα γκολ, καθώς η απόδοση ανεβαίνει τις τελευταίες ώρες.


Εκτίμηση: Ασάνε Over 1.5 Γκολ (1.53)



Στρόμμεν - Ρανχάιμ
Obos-Ligaen: (Strømmen Stadion, 17:30)

Η Στρόμμεν δεν πατάει καλά τον τελευταίο καιρό και σήμερα υποδέχεται την Ρανχάιμ, η οποία μοιάζει αποφασισμένη για το Διπλό. Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται σε πολύ καλή φόρμα και η ανάγκη για τους βαθμούς θα τους κάνει σήμερα να πάνε να εκμεταλλευτούν τις σημαντικές απουσίες των γηπεδούχων. Λογικά θα πάρουν το ματς και αν το κάνουν θα το κάνουν με πάνω από 1 γκολ.


Εκτίμηση: Ρανχάιμ Over 1.5 Γκολ (1.47)



ΚΦΟΥΜ Όσλο - Σάντνες
Obos-Ligaen: (KFUM Arena, 17:30)

Η ΚΦΟΥΜ αντιμετωπίζει τη Σάντνες, η οποία παίζει σήμερα με τον τρίτο τερματοφύλακα. Θεωρητικά ο πρώτος λόγος ανήκει στη γηπεδούχο, αλλά στα τελευταία παιχνίδια δεν μπορείς να την εμπιστευτείς και με κλειστά μάτια. Δεν θα μπλέξω με σημείο. Λέω πάλι να πάρω τα γκολ Αν δεν μπορείς να βάλεις 2 γκολ στον τρίτο τερματοφύλακα της αντίπαλης ομάδας, τότε παράτα το!



Εκτίμηση: ΚΦΟΥΜ Όσλο Over 1.5 Γκολ (1.55)



Ίντερ Τούρκο - Λάχτι
Veikkausliiga: (Veritas Stadion,18:30)

Η Ίντερ Τούρκου θέλει να βγάλει αντίδραση και να βάλει τέλος στα αρνητικά αποτελέσματα. Απέναντι της έχει μία ομάδα που έχει αγωνιστικό ρυθμό και βρίσκει σχετικά εύκολα το γκολ. Πιστεύω ότι θα δούμε γκολ εκατέρωθεν.


Εκτίμηση: G/G (1.77)



Σεϊναγιόεν - HIFK Ελσίνκι
Veikkausliiga: (OmaSP Stadion,18:30)

Δύο ομάδες που βρίσκονται σε καλό αγωνιστικό ρυθμό, δύο ομάδες που βρίσκουν το γκολ με ευκολία. Προέρχονται και οι δύο από σειρά παιχνιδιών όπου βρίσκουν δίχτυα (εκτός από το παιχνίδι της γηπεδούχου με τη Λάχτι) και αναμένεται να επιβεβαιώσουν το υψηλό αμφίσκορο και σήμερα!


Εκτίμηση: G/G (1.90)



ΑΪΚ - Μίαλμπι
Allsvenskan:
(Friends Arena, 20:00)

Η ΑΪΚ χρειάζεται οπωσδήποτε τη νίκη σήμερα για να επιστρέψει στις πορείες που μας έχει συνηθίσει και θα πάει να παίξει με αυτοπεποίηθηση απέναντι στη Μίαλμπι αφού πλέον πήρε ένα σημαντικό ντέρμπι! Αν έχει σε καλή μέρα τις ποιοτικές προσθήκες που έκανε και αν παίξει σαν ΑΪΚ μπορεί να κάμψει την αντίσταση της σκληροτράχηλης Μίαλμπι, η οποία εκτός έδρας χάνει αρκετή από τη δυναμική της!


Εκτίμηση: 1 (1.83)



Special Bets:

Ασάνε - Ράουφος: Σκορ Πολλαπλών Επιλογών 3-2, 4-2, 4-3 ή 5-1 (7.00)

Γκόρουντ - Οϊγκάρντεν: G/G+Under3.5 (3.40)

ΑΪΚ - Μίαλμπι: 1+Over1.5 (2.37)

Καλμάρ - Βάμπεργκ: G/G+Under4.5 (2.17)





Κάντε Like στη σελίδας μας στο Facebook για να βλέπετε πρώτοι τα Προγνωστικά της ομάδας του SuperBetman!

Κάντε Follow στο ολοκαίνουριο προφίλ μας στο Instagram για να βλέπετε τα Live & Bonus Bet που θα δίνονται μόνο εκεί, αλλά και για να προλάβετε τις πολλές εκπλήξεις που σας περιμένουν!







Northerner