Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2020

ΠΤΗΣΗ ΣΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΕΣΩ ΚΥΠΡΟΥ


Ώρα να βάλουμε την Μπέρτα και μιλήσουμε για Στοίχημα!

Το Σάββατο μας πήγε καλά, καθώς κάναμε 3/4 στο άρθρο
, ενώ πληρώσαμε και 2 Special Bets! Όσον αφορά την Κυριακή, όπου κινηθήκαμε με Bonus Bets, δυστυχώς δεν πληρωθήκαμε!

Έτσι, η Στοιχηματική Εικόνα του Σαββατοκύριακου ήταν 50/50  και ελπίζω όλοι να πήρατε το πρώτο 50 που μας πλήρωσε!


Εάν απολαμβάνετε κι εσείς τα κέρδη από τις καθημερινές μάχες του SuperBetman, μπορείτε να στηρίξετε την προσπάθεια της ομάδας του superbetman.gr με μία Δωρεά μόλις από 1€, στο παρακάτω link:

https://paypal.me/pools/c/8skSPw0Nz1


Το σημερινό Κουπόνι του Στοιχήματος έχει Ευρώπη, με τις ομάδες να ρίχνονται στη μάχη για τις ρεβάνς των πρώτων Προκριματικών του Champions League. Η πρώτη Ελληνική ομάδα που ξεκινάει αυτή την εβδομάδα είναι ο Ολυμπιακός, ο οποίος αντιμετωπίζει την Ομόνοια και ετοιμάζεται για «Πτήση Στα Αστέρια Μέσω Κύπρου»!

Πάμε λοιπόν να δούμε τι θα κρατήσουμε από το Ευρωπαϊκό Στοιχηματικό Κουπόνι της Τρίτης:


Ομόνοια - Ολυμπιακός
Προκριματικά Champions League: (Νέο ΓΣΠ, 22:00)

«Πτήση Στα Αστέρια Μέσω Κύπρου» θέλει να πραγματοποιήσει ο Ολυμπιακός και είναι πολύ κοντά στο να το κάνει, μετά το 2-0 του πρώτου αγώνα. Οι Ερυθρόλευκοι πάνε στην Κύπρο με το ένα πόδι να βρίσκεται ήδη στους ομίλους του Champions League και έχουν τον πρώτο λόγο, παρά το ότι παίζουν στην έδρα του αντιπάλου. Ναι μεν η Ομόνοια μπορεί να έδειξε ικανή αμυντικά, να περιόρισε τον Ολυμπιακό και να χρειάστηκε να χρεωθεί ένα αστείο πέναλτι για να δεχθεί το πρώτο τέρμα, αλλά από εκεί και πέρα το χάος. Η Κυπριακή ομάδα δεν απείλησε ουσιαστικά το σύνολο του Μαρτίνς και φάνηκε να βρίσκεται ένα επίπεδο πιο κάτω. Πάντως σήμερα θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την έδρα της, αν και θεωρώ ότι δύσκολα θα προκριθεί. Λέω λοιπόν να στηρίξω τον Ολυμπιακό, αλλά όχι στο ξερό διπλό, γιατί δεν καίγεται κιόλας να νικήσει!


Εκτίμηση: 2Χ+Under3.5 (1.63)



Ντιναμό Κιέβου - Γάνδη
Προκριματικά Champions League: (NSK Olimpijs'kyj, 22:00)


Η Ντιναμό Κιέβου υποδέχεται τη Γάνδη με τους γηπεδούχους να έχουν το προβάδισμα. Το 1-2 του πρώτου αγώνα, κάνει την ομάδα της Ντιναμό να δείχνει φαβορί, κάτι που αναμένεται να το επιβεβαιώσει και στον αγωνιστικό χώρο. Θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί τους κενούς χώρους της Γάνδης, η οποία θα χρειαστεί να ανοιχτεί για να πετύχει κάποιο γκολ, αλλά η αλήθεια είναι ότι έχει σημαντικές απουσίες αλλά και άμυνα που δεν είναι άξια εμπιστοσύνης. Θεωρώ ότι η Ντιναμό Κιέβου μπορεί να πάρει την Πρόκριση είτε με νίκη είτε με ισοπαλία!


Εκτίμηση: 1Χ+Over1.5 (1.62)



Φερεντσβάρος - Μόλντε
Προκριματικά Champions League: (Groupama Aréna, 22:00)

Η Φερεντσβάρος έδειξε πάθος και μαχητικότητα απέναντι στη Μόλντε και απόψε την υποδέχεται στο γήπεδο της για να διεκδικήσει την πολυπόθητη πρόκριση. Το 3-3 του πρώτου αγώνα της δίνει ελπίδες, όπως φυσικά και ο παράγοντας έδρα, στον οποίο η Φερεντσβάρος είναι φέτος αήττητη σε όλες τις διοργανώσεις! Βέβαια, μπορεί να κάνει τη ζημιά η Μόλντε, η οποία έδειξε στο προηγούμενο παιχνίδι ότι είναι πιο έμπειρη και ότι μπορεί επιθετικά να εκμεταλλευτεί τα κενά απειρίας που αφήνει η Φερεντσβάρος. Δεν ξέρω αν θα μπουν πάλι τόσα γκολ όσα στο πρώτο παιχνίδι, αλλά περιμένω να μπουν!


Εκτίμηση: G/G+Over2.5 (1.85)



Special Bets:

Ντιναμό Κιέβου - Γάνδη: Καταλογισμός Πέναλτι (2.75)

Φερεντσβάρος - Μόλντε: Anytime Σκορ 1-2 (4.40)

Φερεντσβάρος - Μόλντε: Καταλογισμός Πέναλτι (2.70)

Ομόνοια - Ολυμπιακός: Χ Ημίχρονο (2.10)

Ομόνοια - Ολυμπιακός: Anytime Ελ Αραμπί (2.50)

Ομόνοια - Ολυμπιακός: Anytime Μ. Καμαρά (4.35)

Ομόνοια - Ολυμπιακός: Anytime Σκορ 1-1 (2.65)

* Για αυτούς που προτιμάνε το ρίσκο Ομόνοια - Ολυμπιακός: 1-2 (8.50)






Κάντε Like στη σελίδας μας στο Facebook για να βλέπετε πρώτοι τα Προγνωστικά της ομάδας του SuperBetman!

Κάντε Follow στο ολοκαίνουριο προφίλ μας στο Instagram για να βλέπετε τα Live & Bonus Bet που θα δίνονται μόνο εκεί, αλλά και για να προλάβετε τις πολλές εκπλήξεις που σας περιμένουν!







Betman