Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2020

ΠΑΟΚ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙΣ


Ώρα να βάλουμε την Μπέρτα και μιλήσουμε για Στοίχημα!

Τα Ευρωπαϊκά παιχνίδια μας πήγαν σχετικά καλά, καθώς βγάλαμε 2/3 χάνοντας μόλις το ματς της Φερεντσβάρος με τη Μόλντε, το οποίο όλος ο πλανήτης το περίμενε Over 2.5 και έμεινε στο 0-0!
Επιπλέον, πληρώσαμε και 2 Special Bets ισορροπώντας έτσι λίγο τη χασούρα.


Εάν απολαμβάνετε κι εσείς τα κέρδη από τις καθημερινές μάχες του SuperBetman, μπορείτε να στηρίξετε την προσπάθεια της ομάδας του superbetman.gr με μία Δωρεά μόλις από 1€, στο παρακάτω link:

https://paypal.me/pools/c/8skSPw0Nz1


Το σημερινό Κουπόνι του Στοιχήματος έχει πάλι Ευρώπη, με τον ΠΑΟΚ να μπαίνει στη μάχη για τη ρεβάνς του πρώτου Προκριματικού αγώνα του Champions League παίζοντας όμως αυτή τη φορά στην Τούμπα! «ΠΑΟΚ Μπορείς Να Προκριθείς» αν παίξεις σοβαρά και σήμερα είναι η ευκαιρία σου να γράψεις ιστορία!

Πάμε λοιπόν να δούμε τι θα κρατήσουμε από το Ευρωπαϊκό Στοιχηματικό Κουπόνι της Τετάρτης:


ΠΑΟΚ - Κράσνονταρ
Προκριματικά Champions League: (Τούμπα, 22:00)

Ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος να γράψει ιστορία περνώντας για πρώτη φορά στην ιστορία του στους Ομίλους του Champions League παίζοντας στο γήπεδο του την Τούμπα. Μπορεί να μην έχει τον κόσμο στο πλάι του, έχει όμως το ψυχολογικό πλεονέκτημα, αλλά και το πάθος, στοιχεία που του βγήκαν σε καλό στα δύο προηγούμενα παιχνίδια που έπαιξε στην Τούμπα, στα οποία απέκλεισε την Μπεσίκτας και την Μπενφίκα. Σήμερα μοιάζει να έχει το πάνω χέρι, απέναντι που σε μία Κράσνονταρ που ναι μεν είναι επικίνδυνη, αλλά φάνηκε να έχει αρκετά θέματα στο αμυντικό κομμάτι. Πιστεύω ότι παρά το 2-1 του πρώτου αγώνα, ο σοβαρός ΠΑΟΚ μπορεί να νικήσει και να περάσει, αν δεν πέσει πάλι πάνω στους διαιτητές της ΟΥΕΦΑ! «ΠΑΟΚ Μπορείς Να Προκριθείς»!


Εκτίμηση: 1 (2.17)



Σάλτσμπουργκ - Μακάμπι Τελ Αβίβ
Προκριματικά Champions League: (Red Bull Arena, 22:00)

Η Σάλτσμπουργκ υποδέχεται την Μακάμπι Τελ Αβίβ έχοντας στην φαρέτρα της το 1-2 του πρώτου αγώνα. Θεωρητικά έχει δεδομένη την πρόκριση και έτσι δεν καίγεται να νικήσει σήμερα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα αφήσει το παιχνίδι. Έχει σίγουρα τον πρώτο λόγο, αλλά οι αποδόσεις είναι πολύ χαμηλές για να μας κάνουν να τις ποντάρουμε. Θα πάω σε μία τυπική πρόταση που επιβεβαιώθηκε και τον πρώτο αγώνα χάρις τις επικίνδυνες αντεπιθέσεις της Ισραηλινής ομάδας!


Εκτίμηση: G/G (1.91)



Μίντιλαντ - Σλάβια Πράγας
Προκριματικά Champions League: (MCH Arena, 22:00)

Ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι αναμένεται να πραγματοποιηθεί απόψε μετά το 0-0 του πρώτου αγώνα. Οι Δανοί έδειξαν τα δόντια τους και κρατήθηκαν στην έδρα της Σλάβια Πράγας, με αποτέλεσμα σήμερα να έχουν τον πρώτο λόγο από τη στιγμή που παίζουν στην έδρα τους. Εξάλλου φάνηκαν πιο έτοιμοι και με πιο πολύ επιθυμία για το εισιτήριο, από την σημερινή φιλοξενούμενοι, η οποία έμοιαζε μπλοκαρισμένη απέναντι στην τακτική της Μίντιλαντ και δεν κατάφερε να απειλήσει. Περιμένω να έχει δύσκολο έργο (κάτι που μαρτυράνε και οι αποδόσεις) και έτσι λέω να δώσω μερική από τη στήριξη μου στους γηπεδούχους.


Εκτίμηση: 1Χ+Over1.5 (2.10)



Special Bets:

Σάλτσμπουργκ - Μακάμπι Τελ Αβίβ: Σκορ Πολλαπλών Επιλογών 2-1, 3-1, 4-1 (3.90)

Σάλτσμπουργκ - Μακάμπι Τελ Αβίβ: Σάλτσμπουργκ Γκολ Με Πέναλτι (3.80)

Μίντιλαντ - Σλάβια Πράγας: Anytime Σκορ 1-1 (2.60)

Μίντιλαντ - Σλάβια Πράγας: Over 0.5 Κόκκινες Κάρτες (4.20)

ΠΑΟΚ - Κράσνονταρ: Χρόνος Επόμενου Γκολ 11-20 (5.25)

ΠΑΟΚ - Κράσνονταρ: Over 10.5 Κόρνερ (2.32)

ΠΑΟΚ - Κράσνονταρ: Anytime Α. Ζίβκοβιτς (3.50)

ΠΑΟΚ - Κράσνονταρ: ΠΑΟΚ Over 1.5 Γκολ (2.10)

ΠΑΟΚ - Κράσνονταρ: Να Δεχθεί Κάρτα Ο Ελ Καντουρι (2.50)

ΠΑΟΚ - Κράσνονταρ: Να Δεχθεί Κάρτα Ο Δ. Πέλκας (2.50)

ΠΑΟΚ - Κράσνονταρ: Να Δεχθεί Κάρτα Ο Σ. Ίνγκασον (3.00)

ΠΑΟΚ - Κράσνονταρ: Να Δεχθεί Κάρτα Ο Ζ. Ζίφκοβιτς (7.00)

* Για αυτούς που προτιμάνε το ρίσκο ΠΑΟΚ - Κράσνονταρ: 2-1 (8.50)






Κάντε Like στη σελίδας μας στο Facebook για να βλέπετε πρώτοι τα Προγνωστικά της ομάδας του SuperBetman!

Κάντε Follow στο ολοκαίνουριο προφίλ μας στο Instagram για να βλέπετε τα Live & Bonus Bet που θα δίνονται μόνο εκεί, αλλά και για να προλάβετε τις πολλές εκπλήξεις που σας περιμένουν!







Betman