Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2020

Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΝΤΕΓΚΕΡΦΟΡΣ

 
 Brace Yourselves...Northerner Is Coming!

Την προηγούμενη Δευτέρα δεν τα πήγαμε καλά και δεν βγήκε το σεντόνι! Εξάλλου είναι ένας τρόπος παιχνιδιού, όπου δύσκολα βγαίνει στο Απόλυτο! Βγήκαν 2 σημεία, αλλά και πάλι δεν το λες και επιτυχία!

Σήμερα, το Σκανδιναβικό Κουπόνι του Στοιχήματος έχει λίγα ματς. 3 συγκεκριμένα, τα οποία αρκούν για να βγει μία καλή και τίμια Τριάδα! Μέσα σε αυτά είναι και «Η Ευκαιρία Της Ντέγκερφορς» που φαίνεται να βρίσκεται σε δαιμονιώδη κατάσταση, πράγμα που θα αναλύσουμε και παρακάτω!

Φυσικά σας έχω και Special Bets για όποιους θέλουν αποδόσεις πάνω από 2.00!

Πάμε λοιπόν να δούμε τις επιλογές μου από το σημερινό Σκανδιναβικό Στοιχηματικό Κουπόνι:


Κουόπιο - Ίλβες
Veikkausliiga: (Savon Sanomat Areena,18:30)

Η Κουόπιο μετά τον Ευρωπαϊκό της αποκλεισμό, θέλει να επιστρέψει δυνατά στο Πρωτάθλημα και να επικεντρωθεί σε αυτό. Απέναντι της έχει την Ιλβές, η οποία τώρα τελευταία φαίνεται δυναμωμένη έχοντας κάνει το 2/2 και σήμερα θα προσπαθήσει να δυσκολέψει την γηπεδούχο που θέλει να μείνει κοντά στην πρωτοπόρο Ελσίνκι. Θεωρητικά τον πρώτο λόγο τον έχει η Κουόπιο και ο άσος είναι ένα λογικό σημείο, αλλά ποτέ μην λες ποτέ για το πως μπορεί να αντιδράσει απέναντι σε μία ομάδα που φαίνεται να έχει πλέον αυτοπεποίθηση. Ας πάρουμε μία κάλυψη!


Εκτίμηση: 1Χ+Over1.5 (1.67)



Ντέγκερφορς - Βαστέρας
Superettan: (Stora Valla, 20:00)

Η Ντέγκερφορς βρίσκεται σε πάρα πολύ καλή φόρμα και σήμερα έχει την ευκαιρία να πάρει ακόμα 3 βαθμούς στο σακούλι της, καθώς αντιμετωπίζει την Βαστέρας, η οποία δεν βρίσκεται και στην καλύτερη κατάσταση. Η φιλοξενούμενη ομάδα χάνεται εκτός έδρας, δεν έχει σταθερότητα και φαίνεται το τελευταίο διάστημα να μην μπορεί να σηκώσει κεφάλι μπαίνοντας έτσι σε περιπέτειες υποβιβασμού. Είναι λογικό λοιπόν, όλα αυτά να τα εκμεταλλευτεί η Ντέγκερφορς, η οποία βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρμα και σκοράρει κατά ριπάς τώρα τελευταία. Είναι λοιπόν «Η Ευκαιρία Της Ντέγκερφορς»!


Εκτίμηση: 1+Over1.5 (1.51)



Τρέλεμποργκ - Νόρμπι
Superettan:(Vangavallen, 20:00)

Τρέλεμποργκ και Νόρμπι κοντράρονται σήμερα, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται σε πολύ κακή κατάσταση. Οι θέσεις τους είναι κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού και σήμερα πάνε να πάρουν ότι μπορούν από αυτό το παιχνίδι. Θεωρητικά, οι φιλοξενούμενοι είναι σε πιο ευνοϊκή κατάσταση, καθώς βρίσκονται στο +3 από τη γηπεδούχο. Με βάση τα στατιστικά, τα τελευταία ματς των δύο ομάδων έρχονται Under και με βάση την εικόνα των δύο ομάδων μπορεί να επιβεβαιωθεί. Βέβαια, από την άλλη μπορούν να τρελαθούν και να βάλουν όσα δεν έβαλαν την ίδια χρονιά, αλλά θέλω να πιστεύω ότι θα επιβεβαιώσουν την τακτική τους για ακόμα μία φορά. Τυπική πρόταση λοιπόν τα λίγα τέρματα!


Εκτίμηση: Under 2.5 (1.68)



Special Bets:

Κουόπιο - Ίλβες: Σκορ Πολλαπλών Επιλογών 2-1, 3-1, 4-1 (5.00)

Κουόπιο - Ίλβες: Anytime Σκορ 1-1 (2.40)

Κούπιο - Ίλβες: 1+G/G (3.75)

Ντέγκερφορς - Βαστέρας: G/G+Over (2.12)

Ντέγκερφορς - Βαστέρας: Σκορ Πολλαπλών Επιλογών 2-1, 3-1, 4-1 (3.90)

Τρέλεμποργκ - Νόρμπι: Χ Ημίχρονο (2.00)

Τρέλεμποργκ - Νόρμπι: Ακριβές Σκορ 1-1 (5.80)





Κάντε Like στη σελίδας μας στο Facebook για να βλέπετε πρώτοι τα Προγνωστικά της ομάδας του SuperBetman!

Κάντε Follow στο ολοκαίνουριο προφίλ μας στο Instagram για να βλέπετε τα Live & Bonus Bet που θα δίνονται μόνο εκεί, αλλά και για να προλάβετε τις πολλές εκπλήξεις που σας περιμένουν!







Northerner