Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2020

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ Η ΝΤΑΜΠΑΡΤΟΝ

 
Brace Yourselves...Northerner Is Coming!

Χθες κάναμε 2/3 στο άρθρο, καθώς το Under 2.5 Τρέλεμποργκ - Νόρμπι, που αποτελούσε και την τυπική μας πρόταση, χάλασε από νωρίς. Τουλάχιστον πληρώσαμε με 3 Special Bets, τα οποία είχαν αρκετά καλή απόδοση!


Εάν απολαμβάνετε κι εσείς τα κέρδη από τις καθημερινές μάχες του SuperBetman, μπορείτε να στηρίξετε την προσπάθεια της ομάδας του superbetman.gr με μία Δωρεά μόλις από 1€, στο παρακάτω link:


Σήμερα πάμε πάλι να πιάσουμε το Στοιχηματικό Κουπόνι, όπου έχει Β κατηγορία Ολλανδίας, αλλά και Κύπελλο Σκωτίας! Τα ματς είναι ενδιαφέροντα, αν και οι αποδόσεις δεν μας βοηθάνε όσο θα θέλαμε, διότι τα φαβορί είναι αρκετά. Μία ομάδα όμως που δεν είναι φαβορί, είναι η Νταμπάρτον και «Μπορεί Να Σκοράρει Η Νταμπάρτον»!

Φυσικά σας έχω και Special Bets για όποιους θέλουν αποδόσεις πάνω από 2.00!

Πάμε λοιπόν να δούμε τις επιλογές μου από το σημερινό Στοιχηματικό Κουπόνι:


Ντεν Μπος - Άλμερε Σίτι
Eerste Divisie: (Stadion De Vliert, 19:45)

Η Ντεν Μπος υποδέχεται την Άλμερε Σίτι, η οποία μοιάζει θηρίο φέτος. Προέρχεται από 5 σερί αήττητα και σήμερα θέλει να τα κάνει 6 εκμεταλλευόμενη την κάκιστη κατάσταση των γηπεδούχων. Στο στρατόπεδο της Ντεν Μπος υπάρχουν αρκετά προβλήματα μετά την οδυνηρή ήττα από την Τέλσταρ και η σταθερότητα της αμφισβητείται έντονα.  Σε όλα αυτά, έρχονται να προστεθούν και τα προβλήματα στα μετόπισθεν, πράγμα που σημαίνει δυσκολότερη αποστολή για απόψε. Όλα αυτά, μαζί με την καλή εικόνα της Άλμερε, μας οδηγούν στο Διπλό. Ένα Διπλό που από το 2.00 βρέθηκε στο 1.67. Ελπίζουμε να βγει και να μην μας κάνουν πλάκα οι Μπουκ!


Εκτίμηση: 2 (1.67)



Νταντί - Φορφάρ
League Cup: (Dens Park, 21:45)

Η Νταντί υποδέχεται τη Φορφάρ και η γηπεδούχοι είναι το καυτό φαβορί! Το μαρτυράνε άλλωστε και οι αποδόσεις, οι οποίες είναι πολύ χαμηλές. Ο λόγος; Ότι η Νταντί δείχνει καλά στοιχεία και ότι η Φορφάρ είναι αρκετά επίπεδα κάτω και με άμυνα που παρουσιάζεται σε τραγική κατάσταση. Θα επιλέξω λοιπόν την νίκη της γηπεδούχου με πολλά γκολ, τα οποία είναι στο χέρι της να τα βγάλει και λογικά θα το κάνει!


Εκτίμηση: 1+Over2.5 (1.59)



Νταμπάρτον - Ντανφέρμλιν
League Cup: (The C&G Systems Stadium, 21:45)

Εδώ κοντράρονται δύο ομάδες που θεωρητικά έχουν διαφορά. Δεν μπορώ όμως να πάρω το 1.47 της Ντανφέρμλιν και ειδικά από την εικόνα που έδειξε στα φιλικά η Νταμπάρτον. Οι γηπεδούχοι έδειξαν επιθετική φιλοσοφία και περιμένω να το κάνουν και σήμερα λόγω πάθους και ενθουσιασμού για τον θεσμό. Λέω να πάρω το αμφίσκορο λοιπόν! «Μπορεί Να Σκοράρει Η Νταμπάρτον»!


Εκτίμηση: G/G (1.62)



Χέλμοντ Σπορ - Καμπούρ
Eerste Divisie: (SolarUnie Stadion, 22:00)

Η Καμπούρ δείχνει να μην καταλαβαίνει τίποτα και σήμερα πάει στην έδρα της Χέλμοντ για να πάρει τους 3 βαθμούς. Παρά τις απουσίες που έχει, φαίνεται να έχει το βάθος στο ρόστερ, αλλά και την ποιότητα που μπορεί να της φέρει την νίκη απόψε, απέναντι σε μία ομάδα που υστερεί σημαντικά και είναι κατώτερη ποιοτικά. Η Χέλμοντ δεν έχει δείξει και πολλά πράγματα από την αρχή της σεζόν και απόψε γνωρίζει ότι έχει δύσκολο έργο παίζοντας με μία από τις ομάδες που έχουν ως στόχο την άνοδο για φέτος. Το Διπλό φυσικά δεν πληρώνει τίποτα, γιαυτό πρέπει να το boostάρουμε!


Εκτίμηση: 2/2 (1.77)



Special Bets:

Ντεν Μπος - Άλμερε Σίτι: 2+G/G (2.65)

Νταντί - Φορφάρ: 4-6 Γκολ (2.42)

Μόρτον - Κουίν Οφ Σάουθ: 1 (2.27)

Άλμπιον Ρόβερς - Έιρ: 2+G/G (2.65)

Χέλμοντ Σπορ - Καμπούρ: 0-3 (9.00)





Κάντε Like στη σελίδας μας στο Facebook για να βλέπετε πρώτοι τα Προγνωστικά της ομάδας του SuperBetman!

Κάντε Follow στο ολοκαίνουριο προφίλ μας στο Instagram για να βλέπετε τα Live & Bonus Bet που θα δίνονται μόνο εκεί, αλλά και για να προλάβετε τις πολλές εκπλήξεις που σας περιμένουν!







Northerner