Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2020

ΦΙΛΙΚΑ ΤΕΣΤ


 Ώρα να βάλουμε την Μπέρτα και μιλήσουμε για Στοίχημα!
 
Επιστρέφουμε στην κανονική ροή των άρθρων μετά τα Bonus Bets που δώσαμε μέσω Twitter! Δυστυχώς, το Κουπόνι δεν μας ευνοεί με τα φιλικά παιχνίδια που μας δίνονται, αλλά παίζει η Εθνική Ελλάδος, οπότε είπα να δώσω τα σημεία μου. Βέβαια σε αυτά τα παιχνίδια παίζουμε και ποντάρουμε με προσοχή, διότι εκτός από το ότι μιλάμε για Εθνικές, μιλάμε και για φιλικά. Έτσι σήμερα αναμένουμε «Φιλικά Τεστ» πριν τα παιχνίδια του Nations League!

Πάμε λοιπόν να δούμε τι θα κρατήσουμε από το Στοιχηματικό Κουπόνι της Τετάρτης:


Αυστρία - Ελλάδα
Διεθνές Φιλικό: (Wörthersee Stadion, 21:30)

Η Εθνική Ελλάδος παίζει με την Αυστρία και αναμένεται και οι δύο ομάδες να έχουν νέα πρόσωπα, αλλά και να προβούν σε πειραματισμούς. Βέβαια αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα παλέψουν το παιχνίδι και ότι δεν υπάρχει και φαβορί στη μεταξύ τους αναμέτρηση. Φαβορί υπάρχει λοιπόν και είναι η Αυστρία. Οι γηπεδούχοι έχουν δείξει ότι έχουν καλή ομάδα και επίθεση φωτιά, σε αντίθεση όμως με την άμυνα τους που κάνει συχνά πυκνά νερά. Έτσι, περιμένω να μην χάσει από την Εθνική μας ομάδα, η οποία αν και έχει δείξει καλά στοιχεία και έχει αυτοπεποίθηση στο παιχνίδι της, δεν μπορεί ακόμα να αναζητήσει νίκες απέναντι σε θεωρητικά καλύτερους αντιπάλους.


Εκτίμηση: 1Χ+Over1.5 (1.68)



Πορτογαλία - Ισπανία
Διεθνές Φιλικό: (Estádio José Alvalade, 21:45)

Το ματς της βραδιάς ανάμεσα σε αυτά τα «Φιλικά Τεστ», είναι το Πορτογαλία - Ισπανία. Μπορούμε να πούμε ότι είναι ένα μικρό Ντέρμπι, από τη στιγμή που μιλάμε για φιλικό και από την εικόνα που παρουσίασαν οι δύο ομάδες στα προηγούμενα επίσημα παιχνίδια τους, αναμένεται να υπάρχει και σχετικό θέαμα. Βέβαια, θα υπάρχουν κάποιες αλλαγές στο ρόστερ, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι δύο μεγάλες ομάδες υστερούν σε ποιότητα. Περιμένω λοιπόν να μας ανταμείψουν με γκολ εκατέρωθεν!


Εκτίμηση: G/G (1.65)



Ολλανδία - Μεξικό
Διεθνές Φιλικό: (Johan Cruijff Arena, 21:45)

Το ντεμπούτο του Ντε Μπουρ στον πάγκο της Ολλανδίας θέλει απόψε να συνδυαστεί με νίκη απέναντι στο Μεξικό. Φυσικά το παιχνίδι δεν είναι τόσο εύκολο, διότι η ομάδα του Μεξικού βρίσκει εύκολα δίχτυα και μπορεί να το κάνει και απόψε απέναντι σε μία ομάδα που λόγω νέου προπονητή μπορεί να ψάχνεται ακόμα. Δεν ξέρω αν θα νικήσει η Ολλανδία. Είναι φυσικά πιθανό. Αλλά καλύτερα να πάρουμε το αμφίσκορο και να κάτσουμε να απολαύσουμε το παιχνίδι!


Εκτίμηση: G/G (1.72)


Special Bets:

Δανία - Νησιά Φερόε: 4-6 Γκολ (2.45) 

Γερμανία - Τουρκία: G/G+Over2.5 (2.32)

Πορτογαλία - Ισπανία: G/G+Under4.5 (2.12)

Ολλανδία - Μεξικό: G/G+Over2.5 (2.12)

Αυστρία - Ελλάδα: G/G+Under4.5 (2.47)

Αυστρία - Ελλάδα: Σκορ Πολλαπλών Επιλογών 2-1, 3-1, 4-1 (5.05)

* Για αυτούς που προτιμάνε το ρίσκο Αυστρία - Ελλάδα: 2-1 (8.50)





Κάντε Like στη σελίδας μας στο Facebook για να βλέπετε πρώτοι τα Προγνωστικά της ομάδας του SuperBetman!

Κάντε Follow στο ολοκαίνουριο προφίλ μας στο Instagram για να βλέπετε τα Live & Bonus Bet που θα δίνονται μόνο εκεί, αλλά και για να προλάβετε τις πολλές εκπλήξεις που σας περιμένουν!







Betman