Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2020

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ SUPERBETMAN ΜΕ ΤΗΝ 22ΒΕΤ!



Το superbetman.gr είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με την 22Bet!

Η 22Bet είναι μία από τις νεότερες εταιρείες που προσφέρουν στοιχηματικές υπηρεσίες στην αγορά. Δημιουργήθηκε το 2017 και από τότε αναπτύσσεται δυναμικά προσελκύοντας όλο και μεγαλύτερο αριθμό πελατών. Αυτό συμβαίνει χάρη στις ελκυστικές προσφορές για ξεκίνημα, καθώς και στην πολύ μεγάλη προσφορά και την ευχάριστη για το μάτι, ευανάγνωστη ιστοσελίδα.

Η προσφορά αυτής της στοιχηματικής εταιρείας είναι πραγματικά τεράστια. Πράγματι όσον αφορά τον αριθμό των αθλημάτων, εδώ θα βρούμε ό τι υπάρχει στις άλλες σελίδες στοιχημάτων, δηλαδή τα πιο δημοφιλή αθλήματα, e-sport, αλλά η 22Bet μας δίνει τη δυνατότητα να στοιχηματίσουμε ακόμα και σε χαμηλότερα πρωταθλήματα ορισμένων κρατών, και επιπλέον έχουμε επίσης τη δυνατότητα να στοιχηματίσουμε σε πολιτιστικά και πολιτικά γεγονότα και όχι μόνο στα περισσότερο δημοφιλή που αφορούν τον πρόεδρο ή τα Oscar, αλλά και σε αυτά που έχουν σχέση με κάποιο δημοφιλές σήριαλ.

Το κύριο πλεονέκτημα της στοιχηματικής εταιρείας 22Bet είναι ο αριθμός των στοιχημάτων που διατίθενται για τη δεδομένη συνάντηση. Στα περισσότερο δημοφιλή στοιχήματα που αφορούν το ποδόσφαιρο (Champions League, Παγκόσμιο Πρωτάθλημα) διαθέτουμε ακόμα και 1500 διαφορετικές επιλογές. Εκτός από τα βασικά στοιχήματα, μπορούμε να στοιχηματίσουμε στα χάντικαπ, στους τρόπους επίτευξης γκολ, στον χρόνο επίτευξης γκολ και σε πολλά άλλα είδη στοιχημάτων. Όλα αυτά φυσικά δεν διαφέρουν σε ελαφρώς μικρότερα πρωταθλήματα, όπου για παράδειγμα σε αγώνες για το Κύπελλο Αγγλίας μας δίνονται πάνω από 1000 διαφορετικές δυνατότητες στοιχήματος.






Το superbetman.gr σε συνεργασία με την 22Bet προσφέρει αποκλειστικά στους αναγνώστες του superbetman.gr ΜΠΟΝΟΥΣ 100% κατά την εγγραφή και την πρώτη κατάθεση.


Μέθοδοι Πληρωμής


Οι τρόποι, με τους οποίους μπορούμε να καταβάλουμε χρήματα στην 22Bet, είναι πάρα πολλοί. Τραπεζικές κάρτες, ηλεκτρονικά πορτοφόλια, εμβάσματα μέσω τηλεφώνου, συστήματα πληρωμών, διαδικτυακές τράπεζες, προπληρωμένες κάρτες, κρυπτονομίσματα και πολλά πολλά άλλα. Ίσως δεν υπάρχει στοιχηματική εταιρεία, που θα επέτρεπε την καταβολή χρημάτων με τόσους πολλούς τρόπους. Μπορούμε επίσης να εισπράξουμε χρήματα με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.


Η 22Bet Τώρα Και Στο Κινητό Σου


Η 22Bet προσφέρει στους παίκτες του και την αντίστοιχη έκδοση της σελίδας για κινητές συσκευές, την οποία μπορούμε να χρησιμοποιούμε σε smartphone και tablet, αλλά και την εφαρμογή 22Bet την οποία μπορείτε να την κατεβάσετε δωρεάν.



Μην χανεις χρονο! Μπες τωρα στην 22Bet!

Bet 2 Play! Bet 2 Win!