Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2020

ΘΑ ΤΟ ΠΑΛΕΨΕΙ Η ΡΟΝΤΑ

Brace Yourselves...Northerner Is Coming!


Το τελευταίο άρθρο δεν πήγε καθόλου καλά, αλλά η αλήθεια είναι ότι στράβωσε από νωρίς. 2 από τα παιχνίδια που δώσαμε αναβλήθηκαν και έτσι φάνηκε η κακή ημέρα από την αρχή! Ευτυχώς όμως για εμάς, το Στοίχημα δεν σταματάει, διότι παρά τα παιχνίδια των Εθνικών Ομάδων, οι χαμηλές κατηγορίες σε Σκανδιναβία (και όχι μόνο) συνεχίζονται!

Σήμερα πάμε να πιάσουμε λοιπόν το Στοιχηματικό Κουπόνι, όπου έχει Β κατηγορία Ολλανδίας και Β' κατηγορία Σουηδίας! Αυτό που ξεχωρίζει είναι το δυνατό ματς ανάμεσα σε Αλμίρε Σίτι και Ρόντα, όπου και οι δύο ομάδες είναι δυνατές και πάνε για άνοδο, με τον πρώτο λόγο να ανήκει στους γηπεδούχους. Όμως «Θα Το Παλέψει Η Ρόντα»!

Φυσικά σας έχω και Special Bets για όποιους θέλουν αποδόσεις πάνω από 2.00!



Πάμε λοιπόν να δούμε τις επιλογές μου από το σημερινό Στοιχηματικό Κουπόνι:


Μπράγκε - Ντέγκεφορς
Superettan: (Domnarsvallen, 18:30)

Ένα θεωρητικά Ντέρμπι παίζεται σήμερα στην Superettan. Η ασταθής Μπράγκε υποδέχεται την Ντέγκεφορς και θέλει να παλέψει όσο μπορεί. Οι γηπεδούχοι με τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοση τους έχασαν σημαντικό έδαφος και έχουν φτάσει περίπου στο μισό της βαθμολογίας, ενώ είχαν ξεκινήσει σχετικά καλά. Σίγουρα έχουν δύσκολο έργο απέναντι στη Ντέγκεφορς, η οποία φαίνεται να μην υπολογίζει τίποτα. Η Ντέγκεφορς βρίσκεται στην 1η θέση και μοιάζει να είναι αποφασισμένη για την άνοδο. Σήμερα θέλει να εκμεταλλευτεί την άσχημη κατάσταση της αντιπάλου της και να τελειώσει και αυτό το παιχνίδι βάζοντας άλλους 3 πόντους στο σακούλι της. Λέω να πάρω την καλή της φόρμα και την θέληση της και να τη στηρίξω!


Εκτίμηση: 2+Over1.5 (
1.78 στην 22BET)



ΓΚΑΪΣ - Χάλμσταντ
Superettan: (Gamla Ullevi, 18:30)

Η ΓΚΑΪΣ υποδέχεται τη Χάλμσταντ και έχει την ψυχολογία στα ύψη. Μετά τα θετικά αποτελέσματα που πήρε, κατάφερε να ξεφύγει από τη ζώνη του υποβιβασμού και μοιάζει να είναι σε ανοδική πορεία. Σήμερα θέλει να εκμεταλλευτεί το μομέντουμ της και συνεχίσει τα θετικά αποτελέσματα, απέναντι σε μία Χάλμσταντ, η οποία έρχεται από αρνητικό αποτέλεσμα. Η ήττα από τη Γιόνσεπινγκ, την έβαλαν σε μπελάδες για τη δεύτερη θέση και της έριξαν την ψυχολογία εν μέρει. Βέβαια, οι φιλοξενούμενοι θα προσπαθήσουν σήμερα να βγάλουν αντίδραση και να δείξουν ότι το προηγούμενο παιχνίδι αποτελούσε μία κακή παρένθεση. Αναμένω λοιπόν μάχη και γκολ εκατέρωθεν!


Εκτίμηση: G/G (1.87 στην 22BET)



Αλμίρε Σίτι - Ρόντα
Eerste Divisie: (Yanmar Stadion, 19:45)

Οι δύο ομάδες έουν δείξει καλά στοιχεία φέτος, με τους γηπεδούχους να έχουν τον πρώτο λόγο στην κούρσα για την άνοδο. Βρίσκονται στη 2η θέση και θεωρητικά είναι πιο ξεκούραστοι για το σημερινό ματς μετά την αναβολή που είχαν λόγω κρουσμάτων COVID. Βέβαια, τα κρούσματα δεν έφυγαν, πράγμα που σημαίνει ότι η Αλμίρε θα έχει τις απουσίες της σήμερα και έτσι μπορεί να επηρεαστεί μέχρι έναν βαθμό. Έτσι και αλλιώς δεν αναμένεται εύκολη αποστολή απέναντι στη Ρόντα. Οι φιλοξενούμενοι ναι μεν έχασαν έδαφος στην μάχη για την άνοδο μετά τις 2 ισοπαλίες που έφεραν, αλλά έχουν δείξει πολύ καλά στοιχεία φέτος και θα επιδιώξουν σήμερα να βγάλουν αντίδραση και να εκμεταλλευτούν τα προβλήματα των γηπεδούχων. Περιμένω λοιπόν ένα καλό ματς με μαχητικότητα και γκολ. «Θα Το Παλέψει Η Ρόντα»!


Εκτίμηση: G/G+Over2.5 (1.66 στην
22BET)



Τέλσταρ - ΟΣ
Eerste Divisie: (Rabobank IJmond Stadion, 22:00)

Η Τέλσταρ υποδέχεται την ΟΣ, η οποία την προηγούμενη αγωνιστική έβαλε ένα γκολ από τα 40 μέτρα (!), νίκησε και πήρε ψυχολογία. Έτσι, αναμένεται σήμερα να πάει να αγωνιστεί με άλλο αέρα και να πάρει δεύτερο σερί αποτέλεσμα. Αυτό βέβαια δεν θα είναι τόσο εύκολο, καθώς η Τέλσταρ, παρά τις αμυντικές της αδυναμίες, μπορεί να την νικήσει με σχετική ευκολία. Και ειδικά τώρα που θέλει να αποδείξει πράγματα μετά το στραβοπάτημα!


Εκτίμηση: 1 (1.66 στην 22BET)