Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2020

ΤΑΞΙΔΙ ΓΙΑ 2 ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ


Brace Yourselves...Northerner Is Coming!


Στο χθεσινό άρθρο χάσαμε για λίγο το απόλυτο, καθώς η Μάλμε από 0-2 στο 80' δέχθηκε 2 γκολ σε 2 λεπτά και μας χάλασε το σημείο!
Μετά κάναμε και εμείς βουντού, αφού μας χάλασε το σημείο, και εν τέλει έχασε με 3-2!


Εάν απολαμβάνετε κι εσείς τα κέρδη από τις καθημερινές μάχες του SuperBetman, μπορείτε να στηρίξετε την προσπάθεια της ομάδας του superbetman.gr με μία Δωρεά μόλις από 1€, στο παρακάτω link:

https://paypal.me/pools/c/8skSPw0Nz1


Σήμερα
, ετοιμάζω «Ταξίδι Για 2 Στην Ολλανδία», όπου εκεί θα ασχοληθούμε με δύο παιχνίδια από το Στοιχηματικό Κουπόνι της Eeerste Divisie!


Εκεί θα συναντήσουμε το Αϊντχόφεν Β' - Ναϊμέγκεν και το Μπρέντα - Καμπούρ, όπου είναι και τα μοναδικά που αξίζουν από το σημερινό Στοιχηματικό Κουπόνι. (Για τα Προγνωστικά του Champions League μπορείτε να διαβάσετε το άρθρο του Betman!)

Στο πρώτο παιχνίδι λοιπόν που θα ποντάρουμε σήμερα, συναντάμε μία Ναϊμέγκεν, η οποία έχει αρχίσει να βρίσκει ρυθμό και πλησιάζει σιγά σιγά στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας. Απέναντι της έχει μία Αϊντχόφεν που παρουσιάζεται ασταθής και με αμυντικές αδυναμίες. Θεωρώ λοιπόν, ότι η Ναϊμέγκεν έχει τον πρώτο λόγο!

Όσον αφορά το δεύτερο παιχνίδι, θα στηρίξω πάλι την φιλοξενούμενη. Η Καμπούρ έχει δείξει για ακόμα μία χρονιά τη δυναμική της και σήμερα θα πάει να πάρει το τρίποντο απέναντι σε μία Μπρέντα, η οποία δεν προπονήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα λόγω κρουσμάτων COVID-19 που παρουσιάστηκαν στην ομάδα. Έχει λοιπόν ελλείψεις και υστερεί σε ρυθμό

Φυσικά σας έχω και Special Bets για όποιους θέλουν αποδόσεις πάνω από 2.00!

Πάμε λοιπόν να δούμε τις επιλογές μου από το σημερινό Στοιχηματικό Κουπόνι:


Αϊντχόφεν Β' - Ναϊμέγκεν

Eeerster Divisie
:
(Sportcomplex De Herdgang, 19:45)
Εκτίμηση: 2 (1.62
στην 22BET)


Μπρέντα - Καμπούρ
Eeerste Divisie:
(Rat Verlegh Stadion, 19:45)
Εκτίμηση: 2 (2.15 στην 22BET)