Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2020

ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ


Ώρα να βάλουμε την Μπέρτα και μιλήσουμε για Στοίχημα!

 
Στο χθεσινό άρθρο δεν τα πήγαμε καθόλου καλά. Παίζει να ήταν από τα χειρότερα στοιχηματικά άρθρα που κάναμε. Η λάμψη του Champions League μας θόλωσε και πήγαμε με τις πιο λογικές επιλογές που εν τέλει όμως δεν επιβεβαιώθηκαν. Δεν πειράζει όμως. Απόψε έχει πάλι Champions League!


Τα παιχνίδια είναι πάλι αρκετά και ανάμεσα σε αυτά είναι και αυτό του Ολυμπιακού με τη Μαρσέιγ, όπου ετοιμάζεται «Για Το Πρώτο Βήμα Ο Ολυμπιακός»! Όπως θα αναλύσουμε παρακάτω, θα ποντάρουμε σε αυτόν στην 22BET, ενώ θα ρίξουμε και κάποια ψιλά στα υπόλοιπα παιχνίδια από το Στοιχηματικό Κουπόνι του Champions League, το οποίο μοιάζει αρκετά ενδιαφέρον!

Αυτή τη φορά, από τα ματς των 19:55 δεν θα επιλέξω κάτι. Δεν με πείθουν οι αποδόσεις για κάτι σοβαρό και έτσι θα τα αφήσω στην άκρη. Θα πάω λοιπόν στα παιχνίδια των 22:00 και αυτό που λέω να πάρω πρώτο είναι το παιχνίδι Μίντιλαντ - Αταλάντα. Εδώ, θα στηριχτώ σε τρία πράγματα. 1 στην εξαιρετική φόρμα της φιλοξενούμενης (εξαίρεση το παιχνίδι με τη Νάπολι), 2 στην κακή αμυντική λειτουργία της φιλοξενούμενης, όπου δέχεται γκολ σχετικά εύκολα και 3 στον ενθουσιασμό της νεοφώτιστης του θεσμού Μίντιλαντ που απόψε θα παλέψει για το καλύτερο μέσα στο γήπεδο της!

Στο δελτίο μου επίσης θα βάλω το Ίντερ - Γκλάντμπαχ, όπου αναμένω δύσκολη αποστολή για την ομάδα του Κόντε. Η Ίντερ μας έχει δείξει ότι έχει τα θεματάκια της και η Γκλάντμπαχ δεν είναι αμελητέα ποσότητα. Είναι ομάδα που μπορεί να χτυπήσει στην κόντρα και να δημιουργήσει αναστάτωση στην κακή αμυντική λειτουργία της Ίντερ.


Επιπλέον, ως τρίτο σημείο θα διαλέξω το παιχνίδι Άγιαξ - Λίβερπουλ. Δύο ομάδες που αναμένεται να προσφέρουν θέαμα. Δύο ομάδες που έχουν το γκολ και μπορούν να σκοράρουν στα αντίπαλα δίχτυα. Δεν είναι εύκολος αντίπαλος ο Αίαντας για τη Λίβερπουλ, η οποία όμως δεν θα κάτσει να αφήσει το ματς. Είναι αρκετά εγωιστής ο Κλοπ.

Το 4ο ματς που θα κλείσει και το δελτίο μου είναι το Ολυμπιακός - Μαρσέιγ. Θα πάει «Για Το Πρώτο Βήμα Ο Ολυμπιακός» και αναμένεται να δείξει τα δόντια του μέσα στο Καραϊσκάκη. Πέρσι μας έδειξε ότι μπορεί να παρουσιάσει πολύ καλό πρόσωπο στην Ευρώπη και αναμένω απόψε να κάνει το ίδιο. Αν παίξει σωστά, μπορεί να πάρει το ματς, αλλά απέναντι του έχει μία ομάδα, η οποία θα παλέψει το ματς και μπορεί να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις. Έχει καλή ανασταλτική λειτουργία και θα κοιτάξει να πιάσει στον ύπνο την ομάδα του Μαρτίνς. Αμφίροπο ματς με το under να είναι φαβορί για τους Μπουκ. Θα έρθει όμως;

Πάμε λοιπόν να δούμε τι θα κρατήσουμε από το Στοιχηματικό Κουπόνι της Τετάρτης για τα παιχνίδια του Champions League:


Μίντιλαντ - Αταλάντα
Champions League:
(MCH Arena, 22:00)
Εκτίμηση: G/G+Over2.5 (1.64 στην 22BET)


Ίντερ - Γκλάντμπαχ
Champions League: (Giuseppe Meazza, 22:00)
Εκτίμηση: G/G (1.61 στην 22BET)


Άγιαξ - Λίβερπουλ
Champions League: (Johan Cruijff Arena, 22:00)
Εκτίμηση: G/G+Under5.5 (1.75 στην 22BET)
 
 
Ολυμπιακός - Μαρσέιγ
Champions League: (Γεώργιος Καραϊσκάκης, 22:00)
Εκτίμηση: G/G (1.93 στην 22BET)
 


Special Bets:

Αγιάξ - Λίβερπουλ: Anytime Σκορ 1-1 (2.04 στην 22BET)

Ίντερ - Γκλάντμπαχ: Πρώτο Γκολ Ο Ρ. Λουκάκου (4.00 στην 22BET)

Μίντιλαντ - Αταλάντα: Over 1.5 Γκολ 1ο Ημίχρονο (2.06 στην 22BET)

Μάντσεστερ Σίτι - Πόρτο: Σκορ Πολλαπλών Επιλογών 2-1, 3-1, 4-1 (3.75)

Μπάγερν Μονάχου - Ατλέτικο Μαδρίτης: 1+G/G (3.00 στην 22BET)

Ολυμπιακός - Μαρσέιγ: Anytime Ελ Αραμπί (2.50 στην 22BET)

* Για αυτούς που προτιμάνε το ρίσκο Ολυμπιακός - Μαρσέιγ: 2-1 (9.00 στην 22BET)

 



Κάντε Like στη σελίδας μας στο Facebook για να βλέπετε πρώτοι τα Προγνωστικά της ομάδας του SuperBetman!

Κάντε Follow στο ολοκαίνουριο προφίλ μας στο Instagram για να βλέπετε τα Live & Bonus Bet που θα δίνονται μόνο εκεί, αλλά και για να προλάβετε τις πολλές εκπλήξεις που σας περιμένουν!







Betman