Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2020

ΚΑΚΕΣ ΑΜΥΝΕΣ MADE IN SWEDEN

 


Brace Yourselves...Northerner Is Coming!


Στο χθεσινό άρθρο κάναμε 1/2, καθώς η Ναϊμέγκεν δεν μπόρεσε να φύγει με το τρίποντο από την Αϊντχόφεν Β'. Η Ολλανδία λοιπόν μας άφησε με μία γλυκόπικρη γεύση και έτσι σήμερα θα αλλάξουμε χώρα και θα πάμε προς Σουηδία και συγκεκριμένα στο Πρωτάθλημα της Superettan.



Εδώ θα συναντήσουμε αρκετά παιχνίδια, αλλά 3 είναι αυτά που αξίζουν από το σημερινό Στοιχηματικό Κουπόνι. (Για τα Προγνωστικά του Champions League μπορείτε να διαβάσετε το άρθρο του Betman!)

Το πρώτο παιχνίδι είναι το Νταλκούρντ - Σούντσβαλ, όπου οι γηπεδούχοι καίγονται για βαθμούς ώστε να βγουν από τις χαμηλές θέσεις. Βρίσκουν δίχτυα και το σημερινό κίνητρο θα τους δώσει μία ώθηση. Βέβαια, παίζουν απέναντι σε μία ομάδα που έχει ρυθμό και παίζει ανοιχτά, οπότε περιμένω ένα καλό και ικανοποιητικό θέαμα. Εξάλλου και οι δύο ομάδες έχουν Κακές Άμυνες «Made In Sweden»!

Στο δεύτερο παιχνίδι που θα ποντάρω θα στηριχτώ στην φόρμα της Έστερ και στην καθοδική πορεία της Ουμέα. Οι γηπεδούχοι πάνε για τις υψηλές θέσεις και μπορούν να πάρουν αποτέλεσμα σήμερα απέναντι σε μία ομάδα που δεν πατάει καλά και βρίσκεται ένα σκαλί κάτω!

Το δελτίο μου θα κλείσει με το Βαστέρας - Ακρόπολις. Δύο ομάδες που βάζουν εύκολα γκολ, αλλά και δέχονται. Οι στόχοι τους για σήμερα; Μόνο νίκη για τους δικούς τους λόγους. Περιμένω μάχη λοιπόν!

Φυσικά σας έχω και Special Bets για όποιους θέλουν αποδόσεις πάνω από 2.00!

Πάμε λοιπόν να δούμε τις επιλογές μου από το σημερινό Στοιχηματικό Κουπόνι:


Νταλκούρντ - Σούντσβαλ

Superettan
:
(Studenternas IP, 20:00)
Εκτίμηση: G/G (1.74
στην 22BET)


Έστερ - Ουμέα
Superettan:
(Visma Arena, 20:00)
Εκτίμηση: 1 (1.54 στην 22BET)
 
 
Βαστέρας - Ακρόπολις
Superettan:
(Iver Arena, 20:00)
Εκτίμηση: G/G (1.72 στην 22BET)