Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2020

ΔΙΚΕΦΑΛΟΙ ΕΥΡΩΠΗΣ


Ώρα να βάλουμε την Μπέρτα και μιλήσουμε για Στοίχημα!

 
Το Champions League δεν μας πάει από ότι φαίνεται. Είναι βέβαια και 1η αγωνιστική και πολλά μπορούν να συμβούν από ότι καταλάβαμε από τα ματς που είδαμε. Δεν πειράζει όμως. Έτσι είναι το Στοίχημα!

Σήμερα έχουμε και πάλι Ευρώπη, μόνο που τώρα αλλάζουμε διοργάνωση και πάμε στο Europa League. Εκεί έχει αρκετά παιχνίδια το Στοιχηματικό Κουπόνι της συγκεκριμένης διοργάνωσης. Φυσικά δεν θα ποντάρουμε σε όλα, αλλά θα προσπαθήσουμε να κάνουμε καλή ανάγνωση των ματς και να διαλέξουμε αυτά που αξίζουν το ποντάρισμα μας. Ανάμεσα σε αυτά είναι και οι αποστολές των Ελληνικών ομάδων, όπου ΠΑΟΚ και ΑΕΚ ρίχνονται στη μάχη απέναντι σε Ομόνοια και Μπράγκα αντίστοιχα. «Δικέφαλοι Ευρώπης» λοιπόν! Σε αυτά τα παιχνίδια θα ποντάρουμε στην 22BET, η οποία διαθέτει τεράστια γκάμα αγορών για τα συγκεκριμένα παιχνίδια! Μάλιστα αν γραφτείτε μέσω του superbetman.gr, πατώντας στην εικόνα από κάτω, έχετε αποκλειστικά 100% Bonus κατά την εγγραφή και την πρώτη κατάθεση!!!



Το Δελτίο μου λοιπόν θα ξεκινήσει με το παιχνίδι του ΠΑΟΚ, ο οποίος έχει την ευκαιρία να νικήσει την Ομόνοια και να κάνει ένα σημαντικό βήμα για την πρόκριση. Με την ΑΕΚ μας έδειξε καλή εικόνα και σήμερα αναμένεται να αντιμετωπίσει πάλι ένα ανάλογο πλάνο του αντιπάλου, ο οποίος θα έρθει να κλειστεί. Αναμένω λοιπόν κλειστό ματς που γέρνει προς τα αριστερά!

Στη συνέχεια, θα πάρω το άλλο παιχνίδι του ομίλου. Αϊντχόφεν και Γρανάδα κοντράρονται με τις δύο ομάδες να θέλουν εξίσου το ματς. Ειδικά η Αϊντχόφεν που είναι γηπεδούχος. Βέβαια, σήμερα έχει απουσίες λόγω COVID-19 και μπορεί να αντιμετωπίσει προβλήματα απέναντι στη Γρανάδα, η οποία είναι σταθερή και επικίνδυνη ομάδα. Θα πάρω λοιπόν και την εμπειρία της γηπεδούχου, αλλά και τον ενθουσιασμό των φιλοξενούμενων, οι οποίοι αξίζουν την στήριξη μας.
 
Μετά από αυτά τα 2 ματς, λέω να κινηθώ στα παιχνίδια των 22:00, όπου Βόλφσμπεργκερ και ΤΣΣΚΑ έρχονται αντιμέτωπες σε ένα παιχνίδι που μυρίζει γκολ. Και οι δύο ομάδες έχουν καλή επιθετική ικανότητα και μπορούν αμφότερες να εκμεταλλευτούν την κακή αμυντική λειτουργία στην αντίπερα όχθη.
 
Το τελευταίο ματς που θα κλείσει και το δελτίο μου είναι το Μπράγκα - ΑΕΚ. Εδώ αναμένεται η ΑΕΚ να τα βρει δύσκολα. Η εικόνα της με τον ΠΑΟΚ ήταν τραγική, αλλά πλέον έχει κάποιες επιστροφές που μπορούν να δώσουν άλλον αέρα στην ομάδα. Βέβαια, η Μπράγκα δεν είναι εύκολος αντίπαλος. Οι Πορτγάλοι θέλουν να πάρουν το ματς και τους 3 βαθμούς που θα της δώσουν σημαντικό βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση. Θεωρώ ότι εύκολα ή δύσκολα θα τους πάρει. Όσο σκληρό καρύδι και να παρουσιαστεί η ΑΕΚ.


Πάμε λοιπόν να δούμε τι θα κρατήσουμε από το Στοιχηματικό Κουπόνι της Πέμπτης για τα παιχνίδια του Europa League:


ΠΑΟΚ - Ομόνοια
Europa League:
(Τούμπα, 19:55)
Εκτίμηση: 1+Under4.5 (1.79 στην 22BET)


Αϊντχόφεν - Γρανάδα
Europa League: (Philips Stadion, 19:55)
Εκτίμηση: G/G (1.94 στην 22BET)


Βόλφσμπεργκερ - ΤΣΣΚΑ Μόσχας
Champions League: (Wörthersee Stadion, 22:00)
Εκτίμηση: G/G (1.63 στην 22BET)
 
 
Μπράγκα - ΑΕΚ
Champions League: (Estádio Municipal de Braga, 22:00)
Εκτίμηση: 1 (1.74 στην 22BET)
 


Special Bets:

Αϊντχόφεν - Γρανάδα: Anytime Σκορ 1-1 (2.50 στην 22BET)

ΠΑΟΚ - Ομόνοια: Anytime Α. Ζίβκοβιτς (3.12 στην 22BET)

ΠΑΟΚ - Ομόνοια: 1/1 (2.20 στην 22BET)

ΠΑΟΚ - Ομόνοια: Νίκη ΠΑΟΚ + Under 9.5 Κόρνερ (3.10 στην 22BET)

ΠΑΟΚ - Ομόνοια: 1-0 Ημίχρονο 2-0 Τελικό (11.00 στην 22BET)

Μπράγκα - ΑΕΚ: 0-0 Ημίχρονο 2-0 Τελικό (21.00 στην 22BET)

Μπράγκα - ΑΕΚ: Γκολ Από Το 76-90 (2.06 στην 22BET)

Μπράγκα - ΑΕΚ: Χ/1 (4.54 στην 22BET)

* Για αυτούς που προτιμάνε το ρίσκο ΠΑΟΚ - Ομόνοια: 2-0 (6.50 στην 22BET)

* Για αυτούς που προτιμάνε το ρίσκο Μπράγκα - ΑΕΚ: 2-0 (7.50 στην 22BET)

 



Κάντε Like στη σελίδας μας στο Facebook για να βλέπετε πρώτοι τα Προγνωστικά της ομάδας του SuperBetman!

Κάντε Follow στο ολοκαίνουριο προφίλ μας στο Instagram για να βλέπετε τα Live & Bonus Bet που θα δίνονται μόνο εκεί, αλλά και για να προλάβετε τις πολλές εκπλήξεις που σας περιμένουν!







Betman