Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2020

ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΤΣ ΣΤΗ ΔΑΝΙΑ


Brace Yourselves...Northerner Is Coming!


Στο
τελευταίο μου άρθρο κάναμε το ΑΠΟΛΥΤΟ, βγάζοντας και τις 3 επιλογές προτάθηκαν. Μάλιστα βγήκε και ένα Special Bet, με το άλλο να χάνεται για μόλις 1 Κόρνερ. Καλοφάγωτα λοιπόν σε όποιον/α ακολούθησε και πληρώθηκε!

Εάν απολαμβάνετε κι εσείς τα κέρδη από τις καθημερινές μάχες του SuperBetman, μπορείτε να στηρίξετε την προσπάθεια της ομάδας του superbetman.gr με μία Δωρεά μόλις από 1€, στο παρακάτω link:

https://paypal.me/pools/c/8skSPw0Nz1

Στο Σκανδιναβικό Στοιχηματικό Κουπόνι του Σαββάτου, θα πάρουμε κάτι από Σουηδία, κάτι από Νορβηγία και κάτι από Δανία, όπου στην τελευταία έχουμε ένα μικρό Ντέρμπι. Μπρόντμπι και Μίντιλαντ κοντράρονται αναμένεται «Μεγάλο Ματς Στη Δανία». Σε αυτό θα ποντάρουμε σίγουρα στην 22BET, η οποία διαθέτει τεράστια γκάμα αγορών για το συγκεκριμένο Ντέρμπι! Μάλιστα αν ακολουθήσετε και εσείς και γραφτείτε μέσω του superbetman.gr, πατώντας στην εικόνα από κάτω, έχετε αποκλειστικά 100% Bonus κατά την εγγραφή και την πρώτη κατάθεση!!!



Το Δελτίο μου λοιπόν ξεκινάει με το Τζουγκάρντεν - Σίριους, όπου αναμένεται να δούμε καλό θέαμα. Αν και η γηπεδούχος μας πήγε κουβά σε ένα από τα προηγούμενα άρθρα μας, είδαμε ότι έχει τα θεματάκια της στην άμυνα. Όπως θεματάκια έχει και η Σίριους, η οποία τώρα τελευταία παρουσιάζει μία αστάθεια. Λέω να πάρω τα γκολ στο συγκεκριμένο παιχνίδι, τα οποία μπορεί να έρθουν και από τις δύο πλευρές...ή και όχι.

Το δεύτερο παιχνίδι που θα επιλέξω είναι από την Obos-Ligaen της Νορβηγίας, όπου εκεί θα πάρω το Χαμ Καμ - Σόγκνταλ. Οι γηπεδούχοι είναι σε πολύ καλή φόρμα και μπορούν να εκμεταλλευτούν τα προβλήματα που παρουσιάζει συχνά η Σόγκνταλ. Αναμένω λοιπόν η δυναμική των δύο ομάδων να μας δώσει γκολ και θέαμα!

Το δελτίο μου θα κλείσει με το Μπρόντμπι - Μίντιλαντ. «Μεγάλο Ματς Στη Δανία», με τους φιλοξενούμενους και περσινούς πρωταθλητές να αναζητούν αντίδραση μετά την μεγάλη ήττα που δέχθηκαν στο Champions League. Βέβαια, ο προπονητής αναμένεται να κάνει σχετικό rotation, αλλά με νίκη η ομάδα του περνάει πάλι πρώτη. Το θέμα είναι ότι και η Μπρόντμπι έχει την ποιότητα να εκμεταλλευτεί την κούραση και τις αλλαγές της Μίντιλαντ, η οποία ξαναπαίζει την Τετάρτη, όπου αυτή τη φορά αντιμετωπίζει τη Λίβερπουλ. Εκεί θα στηριχτούμε!

Φυσικά σας έχω και Special Bets για όποιους θέλουν αποδόσεις πάνω από 2.00!

Πάμε λοιπόν να δούμε τις επιλογές μου από το Σκανδιναβικό Στοιχηματικό Κουπόνι του Σαββάτου:


Τζουγκάρντεν - Σίριους

Allsvenskan
:
(Tele 2 Arena, 16:00)
Εκτίμηση: Over 2.5 (1.75
στην 22BET)


Χαμ Καμ - Σόγκνταλ
Obos-Ligaen:
(Briskeby Stadion, 16:30)
Εκτίμηση: G/G+Over2.5 (1.66 στην 22BET)
 
 
Μπρόντμπι - Μίντιλαντ
Superliga:
(Brondby Stadion, 19:00)
Εκτίμηση: G/G (1.70 στην 22BET)
 




Special Bets:

Ασάνε - ΚΦΟΥΜ Όσλο: 1+Over1.5 (2.20 στην 22BET)

Χάκεν - Μίαλμπι: 1+G/G (2.90 στην 22BET)

Χάλμσταντ - Βαστέρας: 1+G/G (3.00 στην 22BET)

Έργκριτε - Έστερ: 2 (2.42 στην 22BET)

* Για αυτούς που προτιμάνε το ρίσκο Μπρόντμπι - Μίντιλαντ: 2-1 (10.00 στην 22BET)

 

 

 


Κάντε Like στη σελίδας μας στο Facebook για να βλέπετε πρώτοι τα Προγνωστικά της ομάδας του SuperBetman!

Κάντε Follow στο ολοκαίνουριο προφίλ μας στο Instagram για να βλέπετε τα Live & Bonus Bet που θα δίνονται μόνο εκεί, αλλά και για να προλάβετε τις πολλές εκπλήξεις που σας περιμένουν!







Northerner