Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2020

ΝΤΕΡΜΠΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ


Βάλτε Μπασκετικά...Ήρθε η ώρα για Προγνωστικά!

Ήρθε η ώρα να επιστρέψουμε στα άρθρα και όπως σας ανακοίνωσα μέσω του προσωπικού μου προφίλ στο Twitter (όπου μπορείτε να με βρείτε με ένα απλό follow!) θα μπω σε μία νέα Στοιχηματική Αγορά. Ήρθε η ώρα λοιπόν να ασχοληθούμε με την Basket League!



Μετά τα Ταμεία λοιπόν που πήγαμε στα Playoffs και στους τελικούς του NBA, τα οποία δόθηκαν μέσω Twitter ως Bonus Bets, αποφάσισα να πιάσω το Ελληνικό Πρωτάθλημα. Εδώ θα ήθελα να σημειώσω ότι είμαι νέος σε αυτή τη νέα αγορά, οπότε σας συμβουλεύω να ποντάρετε για αρχή προσεκτικά. Εξάλλου είναι και η 1η αγωνιστική του Πρωταθλήματος και μέχρι να πάρουν μπρος οι ομάδες, αναμένεται να δούμε πολλά!

Το πρώτο μου βήμα λοιπόν στο παρκέ της Basket League θα γίνει στον αγώνα του ΓΣ Χαρίλαου Τρικούπη με τον Άρη. Εδώ οι γηπεδούχοι είναι θεωρητικά η πιο μικρή ομάδα της κατηγορίας. Αναμένεται να παλέψουν φέτος για την παραμονή, όπως δείχνουν όλα τα δεδομένα, και το βάθος στο ρόστερ της ομάδας δεν υπόσχεται και πολλά πολλά. Ο Άρης θα κλιθεί να πάρει αυτό το παιχνίδι και να μπει με το δεξί στις υποχρεώσεις του για φέτος, διότι τέτοια ματς είναι απαραίτητα στο να κερδίζονται αν δεν θες να μπλέξεις όπως πέρσι. Η απειρία λοιπόν των γηπεδούχων πιστεύω ότι θα στοιχίσει.

Την ίδια ώρα παίζει και ο Ιωνικός με την ΑΕΚ και θα είναι το δεύτερο παιχνίδι που θα επιλέξω. Εκεί οι φιλοξενούμενοι έχουν δείξει την ποιότητα τους και τη δυναμική τους και δεν υπάρχει αμφιβολία για το τι μπορούν να καταφέρουν. Σήμερα, αν και πρώτη αγωνιστική, περιμένω να μπουν δυνατά και να δείξουν τα δόντια τους απέναντι σε έναν Ιωνικό, ο οποίος ναι μεν έχει αρκετούς καλούς παίχτες, αλλά δεν θεωρώ ότι μπορεί να παίξει στα ίσια την ΑΕΚ.

Το Δελτίο μου θα το κλείσω με το Ηρακλής - ΠΑΟΚ. «Ντέρμπι Θεσσαλονίκης Με Το Καλημέρα», ανάμεσα σε δύο ομάδες που διψάνε για τη νίκη. Το ξεκίνημα με το δεξί, οι βαθμοί για τη συνέχεια και φυσικά το γόητρο για το αφεντικό της πόλης με οδηγούν στο να αναμένω ένα παιχνίδι που θα έχει μάχη. Όσο και να δίνεται φαβορί το under πιστεύω ότι θα υπάρχουν αρκετά καλάθια. Και οι δύο ομάδες στα επίσημα τους ματς έδειξαν ότι μπορούν να σκοράρουν στις αντίπαλες άμυνες είτε από μέσα είτε από έξω. Πιστεύω ότι θα το κάνουν και σήμερα!

Βάλτε λοιπόν τα μπασκετικά σας και πάμε να δούμε τις επιλογές μου από το σημερινό Στοιχηματικό Κουπόνι της Basket League:


ΓΣ Χαρίλαος Τρικούπης - Άρης
Basket League:
(ΔΑΚ Αγρινίου, 17:15)
Εκτίμηση: 2 (1.61 στην 22BET)


Ιωνικός - ΑΕΚ
Basket League: (Σοφία Μπεφόν, 17:15)
Εκτίμηση: ΑΕΚ -10.5 (1.57 στην 22BET)
 
 
Ηρακλής - ΠΑΟΚ
Basket League: (Ιβανώφειο, 19:30)
Εκτίμηση: Over 150.5 (1.60)



Special Bets:

ΓΣ Χαρίλαος Τρικούπης - Άρης: Άρης Νίκη Με 1-5 (5.15)

Ιωνικός - ΑΕΚ: ΑΕΚ Over 90.5 (2.05)

Ηρακλής - ΠΑΟΚ: Περιθώριο Νίκης 1-5 (2.82)





 

 





Steverson