Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2020

Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ


Ώρα να βάλουμε την Μπέρτα και μιλήσουμε για Στοίχημα!
 
Το χθεσινό άρθρο δεν πήγε όπως θέλαμε όσων αφορά τα σημεία τα σημεία του άρθρου και συγκεκριμένα αυτά των παιχνιδιών του UEFA Nations League. Μόνο η τρίτη μας επιλογή μας πλήρωσε, η οποία ήρθε από το Πρωτάθλημα της Χιλής και έσπασε την απόλυτη χασούρα!



Φυσικά, την απόλυτη χασούρα την σπάσαμε και με το 2/2 που κάναμε στα Special Bets, όπου εκεί πληρώσαμε το Να Μπει Γκολ Μέχρι Το 15' στο Ισπανία - Ελβετία σε απόδοση 2.80, αλλά και το Ακριβές Σκορ 2-2 σε απόδοση 11.00 για το Ντέρμπι της Χιλής!


Εάν απολαμβάνετε κι εσείς τα κέρδη από τις καθημερινές μάχες του SuperBetman, μπορείτε να στηρίξετε την προσπάθεια της ομάδας του superbetman.gr με μία Δωρεά μόλις από 1€, στο παρακάτω link:

https://paypal.me/pools/c/8skSPw0Nz1


Σήμερα έχει πάλι UEFA Nations League, όπου θα κινηθούμε πάλι στα παιχνίδια που βρίσκονται πιο αργά! Είναι «Η Ώρα Της Εθνικής»!

Πάμε λοιπόν να δούμε τι θα κρατήσουμε από το Στοιχηματικό Κουπόνι του Nations League:


Γαλλία - Πορτογαλία
UEFA Nations League: (Stade de France, 21:45)

Ντέρμπι έχουμε απόψε στο UEFA Nations League με την Γαλλία να αντιμετωπίζει την Πορτογαλία. Και οι δύο ομάδες έχουν δείξει πολύ καλά στοιχεία και ιδιαίτερα η Γαλλία, η οποία αναμένεται να μπει με ορμή. Βέβαια, η ομάδα του Σάντος μπορεί να την μπλοκάρει και να δείξει και αυτή τα δόντια της σε διάφορα σημεία του ματς. Περιμένω ένα καλό παιχνίδι, στο οποίο λογικά θα έχουμε γκολ εκατέρωθεν!


Εκτίμηση: G/G (1.90 στην 22BET)



Πολωνία - Ιταλία
UEFA Nations League:
(Stadion Energa Gdańsk, 21:45)

Η Ιταλία που πέταγε φωτιές στο φιλικό απέαντι στη Μολδαβία, πηγαίνει να παίξει με την Πολωνία και είναι θεωρητικά το φαβορί στο αποψινό ματς! Η ομάδα της Ιταλίας δείχνει να αντιμετωπίζει όλα τα παιχνίδια με πάθος, τακτική και επαγγελματισμό και αυτό αναμένεται να κάνει και απόψε απέναντι σε μία ομάδα που προσπαθεί, αλλά δεν πείθει. Δεν αντιλέγω. Μπορεί να της βάλει δύσκολα, αλλά πιστεύω ότι στο τέλος του αγώνα θα δούμε τους Ιταλούς να νικάνε και να παίρνουν τους 3 βαθμούς. Εξάλλου η Πολωνία τακτικά έχει τα θεματάκια της.


Εκτίμηση: 2 (1.83
στην 22BET)




Ελλάδα - Μολδαβία
UEFA Nations League: (Ο.Α.Κ.Α., 21:45)

Η Εθνική Ελλάδος υποδέχεται την Μολδαβία και απόψε έχει την ευκαιρία να πάρει 3 βαθμούς! Μπορεί στο φιλικό να μην νίκησε, παρά το ότι προηγήθηκε στο σκορ, αλλά ο Ολλανδός προπονητής της Εθνικής ομάδας, κατάφερε να βγάλει κρίσιμα συμπεράσματα μέσα από την ανταγωνιστικότητα που έβγαλε η ομάδα του. Ανταγωνιστική θα είναι σίγουρα και σήμερα, απέναντι σε μία ομάδα που θεωρητικά την έχει. Δεν δείχνει εξάλλου καλό πρόσωπο η Εθνική Ομάδα της Μολδαβίας και σήμερα αναμένεται να παίξει όσο πιο κλειστά μπορεί μπας και πάρει κάτι. Λογικά δεν θα τα καταφέρει, διότι η Ελλάδα μπορεί να την νικήσει. Είναι «Η Ώρα Της Εθνικής» και λέω να τη στηρίξω, αλλά όχι στον 1, διότι πληρώνει ψίχουλα! Πάμε με την πίεση που θα ασκήσει για να πάρει αποτέλεσμα απέναντι σε μία κλειστή ομάδα!


Εκτίμηση: Ελλάδα Over 5.5 Κόρνερ (1.69 στην 22BET)


Special Bets:

 Σερβία - Ουγγαρία: Χ Ημίχρονο (2.18 στην 22BET)

* Για αυτούς που προτιμάνε το ρίσκο Πολωνία - Ιταλία: 1-3 (15.00 στην 22BET)

* Για αυτούς που προτιμάνε το ρίσκο Ελλάδα - Μολδαβία: 2-0 (4.50 στην 22BET)





Κάντε Like στη σελίδας μας στο Facebook για να βλέπετε πρώτοι τα Προγνωστικά της ομάδας του SuperBetman!

Κάντε Follow στο ολοκαίνουριο προφίλ μας στο Instagram για να βλέπετε τα Live & Bonus Bet που θα δίνονται μόνο εκεί, αλλά και για να προλάβετε τις πολλές εκπλήξεις που σας περιμένουν!







Betman