Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2020

ΓΚΟΛ ΣΤΗ ΡΩΜΗ



Ώρα να βάλουμε την Μπέρτα και μιλήσουμε για Στοίχημα!
 
Χθες κάναμε 2/3, καθώς χάσαμε το σημείο της Σίτι για 1 μόλις Κόρνερ! Πόνεσε είναι η αλήθεια, αλλά όχι τόσο όσο το Ακριβές Σκορ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπου όταν είδαμε το 1-2 είπαμε τέλος, αλλά εν τέλει η ψυχολογική κατρακύλα συνεπήρε την Νιουκάστλ, η οποία κατάφερε να δεχθεί άλλα 2 γκολ σε λίγα λεπτά.


Σήμερα λέω να κινηθώ στα βραδινά ματς, καθώς τα ματς δεν με πείθουν πολύ για ποντάρισμα. Αν και το Στοιχηματικό Κουπόνι έχει πολλά παιχνίδια, δεν βρίσκω κάτι αμαν αμάν. Πολλές παγίδες με χαμηλές αποδόσεις που δεν χρειάζεται να χάσουμε τα λεφτά μας. Θα κινηθούμε λοιπόν μόλις σε 2 ματς, στα οποία θα ανεβάσουμε αρκετά την απόδοση ρισκάροντας λίγο παραπάνω. Ανάμεσα σε αυτά βλέπω και «Γκολ Στη Ρώμη»!

Πάμε να δούμε τι θα κρατήσουμε από το Στοιχηματικό Κουπόνι της Κυριακής:


Ρόμα - Μπενεβέντο
Serie A: (Olimpico di Roma, 21:45)

Η Ρόμα υποδέχεται την Μπενεβέντο και η εικόνα της δεν πολυπείθει. Πριν την διακοπή ψαχνόταν και έδειχνε να έχει αδυναμίες. Είναι βέβαια μεγαλύτερο μέγεθος, αλλά μπορεί να πληγωθεί από μία ομάδα που παίζει σχετικά ανοιχτά και δίνει ρυθμό. Αν παρατηρήσουμε μάλιστα στο συγκεκριμένο παιχνίδι, οι Μπουκ είναι διαβασμένοι για αυτή την αγορά, αλλά εμείς λέμε να κινηθούμε στα γκολ και να ανεβάσουμε κατά πολύ την απόδοση. «Γκολ Στη Ρώμη»!


Εκτίμηση: G/G+Over3.5 (2.60 στην 22BET)



Λιλ - Λανς
Ligue 1:
(Stade Pierre-Mauroy, 22:00)

Η Λιλ αντιμετωπίζει τη Λανς και οι γηπεδούχοι θεωρούνται φαβορί σε υψηλές τιμές σύμφωνα με τους Μπουκ! Η ομάδα της Λιλ παίζει καλό ποδόσφαιρο φέτος και έχει δείξει καλά στοιχεία σε σχέση με τις υπόλοιπες μεγάλες ομάδες της Γαλλίας. Σήμερα έχει σίγουρα τον πρώτο λόγο απέναντι σε μία ομάδα που μπορεί θεωρητικά να τη δυσκολέψει. Με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο όμως πιστεύω ότι η Λιλ θα πάρει τους 3 βαθμούς!


Εκτίμηση: 1+Under4.5 (2.20
στην 22BET)