Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2020

ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΩΝ ΔΙΚΕΦΑΛΩΝ

 


 HOOLIGANS...ΡΟΠΑΛΑ!!!


Χθες κάναμε 2/2 στο άρθρο μας και πληρώσαμε 2 Special Bets, βγάζοντας το κλασικό και αγαπημένο σημείο στα φετινά ματς του Ολυμπιακού "Χ/1" και "1ο Γκολ στο 41-60"! Πραγματικά ευχαριστούμε τον Ολυμπιακό που μας το κάνει τόσο εύκολο και τόσο μπροστά στα μάτια μας και μας πληρώνει τόσο απλά σε μεγάλες αποδόσεις!


Εάν απολαμβάνετε κι εσείς τα κέρδη από τις καθημερινές μάχες του SuperBetman, μπορείτε να στηρίξετε την προσπάθεια της ομάδας του superbetman.gr με μία Δωρεά μόλις από 1€, στο παρακάτω link:

https://paypal.me/pools/c/8skSPw0Nz1


«Το Ντέρμπι Των Δικεφάλων» παίζεται σήμερα το βράδυ όπου ΑΕΚ και ΠΑΟΚ ρίχνονται στη μάχη. Όσον αφορά τα άλλα παιχνίδια θα τα αναλύσουμε παρακάτω είτε ως καθαρό σημείο είτε ως "Τυπική Πρόταση"!


Πάμε λοιπόν να πιάσουμε τα σημερινά παιχνίδια της Super League, οπότε πάρτε τα Ρόπαλα σας και πάμε να κάνουμε ΝΤΟΥ στα Ελληνικά γήπεδα:


ΟΦΗ - Παναθηναϊκός
Super League: (Θεόδωρος Βαρδινογιάννης, 16:00)

Ο ΟΦΗ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό μετά Πογιάτος εποχή. Το τριφύλλι θα παρουσιαστεί με υπηρεσιακό τεχνικό, καθώς ο Πογιάτος αποτελεί παρελθόν και ο Μπόλονι πιάνει δουλειά από αύριο. Η σημερινή εμφάνιση λοιπόν του Παναθηναϊκού φαντάζει μυστήριο, καθώς δεν ξέρουμε πως θα παραταχθεί. Τον περιμένουμε όμως πιο φρέσκο και όχι τόσο αδιάφορο, για τους ευνόητους λόγους που όλοι καταλαβαίνουμε. Το έργο του όμως είναι δύσκολο. Παίζει στην έδρα του ΟΦΗ, ο οποίος αν και φέτος δεν μας έχει πείσει και τόσο μέχρι στιγμής, δεν μπορεί να υπολογιστεί ως αμελητέα ποσότητα στο Θεόδωρος Βαρδινογιάννης. Βέβαια σήμερα έχει σημαντικές απουσίες και δεν ξέρω κατά πόσο θα μπορέσει να ρολάρει. Το ματς μυρίζει πολύ Χ. Αν θα έρθει γενικά θα το δούμε στα Special Bets! Προς στιγμήν πάμε λίγο πιο συντηρητικά!


Εκτίμηση: Χ Ημίχρονο (2.05 στην 22BET)



ΑΕΚ - ΠΑΟΚ
Super League: (Ο.Α.Κ.Α., 20:30)
 
«Το Ντέρμπι Των Δικεφάλων» διεξάγεται απόψε, με τις δύο ομάδες να θέλουν να πάρουν τους 3 βαθμούς με το νέο ξεκίνημα της Super League. Οι γηπεδούχοι επιθυμούν να αφήσουν πίσω τους την ήττα με τον Ατρόμητο και να πάρουν ένα Ντέρμπι το οποίο θα τους δώσει ψυχολογία για τη συνέχεια, αλλά και για το μεσοβδόμαδο παιχνίδι με τη Μπράγκα. Για να πω την αλήθεια μου αν δεν υπήρχαν οι απουσίες θα έδινα ένα μικρό προβάδισμα στον 1, καθώς ο ΠΑΟΚ ακόμα ψάχνεται. Οι κακές του εμφανίσεις φέτος δεν με πείθουν με τίποτα και το 3-0 με τον ΟΦΗ είναι πέρα για πέρα εικονικό. Βέβαια, σήμερα επιδιώκει να κάνει το restart και έχει την ευκαιρία του απέναντι σε μία ΑΕΚ που θυμίζει νοσοκομείο. Ο Φερέιρα αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του και πάλι αμυντικά και να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις, όπως έκανε και πέρσι, αλλά όπως κάνει και στα περισσότερα ματς φέτος. Εξάλλου δεν θέλει να ξοδέψει πολλές δυνάμεις από τη στιγμή που μεσοβδόμαδα υποδέχεται την Ομόνοια για τους ομίλους του Europa League. Με τούτα και με εκείνα, το ματς μοιάζει πραγματικός γρίφος, ο οποίος περιμένω να λυθεί στα γκολ.

 
Εκτίμηση: 2-3 Γκολ (2.00)


! ΤΥΠΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ !

ΑΕΛ - Αστέρας Τρίπολης: G/G+Under5.5 (2.15 στην 22BET)




Special Bets:

ΟΦΗ - Παναθηναϊκός: Χ/Χ (4.60 στην 22BET)

ΟΦΗ - Παναθηναϊκός: Σκορ Ημιχρόνου 0-0 και Τελικό Σκορ 1-1 (17.00 στην 22BET)

ΟΦΗ - Παναθηναϊκός: ΟΦΗ Over 4.5 Κόρνερ (2.50 στην 22BET)

* Για αυτούς που προτιμάνε το ρίσκο ΟΦΗ - Παναθηναϊκός: 1-1 (6.00)


ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: Κίτρινη Κάρτα Ο Στ. Σβαμπ (3.25)

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: Anytime Χ. Τζόλης (3.00 στην 22BET)

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: ΑΕΚ Over 5.5 Κόρνερ (3.00 στην 22BET)

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ:Anytime Κ. Ανσαριφάρντ (3.20 στην 22BET)

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: Anytime Ε. Σάκχοφ (6.50 στην 22BET)

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: Κίτρινη Κάρτα Ο Ε. Σάκχοφ (3.25)

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: Κίτρινη Κάρτα Ο Σ. Ίνγκασον (7.50)

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: Φ. Βαρέλα Γκολ Με Κεφαλία (30.00)

* Για αυτούς που προτιμάνε το ρίσκο ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: 1-1 (6.00 στην 22BET)