Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2020

INTER VS MILAN

 
Ώρα να βάλουμε την Μπέρτα και μιλήσουμε για Στοίχημα!
 
Τελείωσαν οι Εθνικές και πλέον επιστρέφουμε στα αγαπημένα μας Πρωταθλήματα. Serie A και Premier League θα είναι οι δύο χώρες που θα ασχοληθούμε σήμερα καθώς έχουν παιχνίδια που αξίζουν και τα να τα δούμε, αλλά και το ποντάρισμα μας!


Ίντερ - Μίλαν, Μάντσεστερ Σίτι - Άρσεναλ και Νιουκάστλ - Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ, με την βασική μας επιλογή να είναι το Ιταλικό Ντέρμπι. «Inter Vs Milan» λοιπόν!

Πάμε να δούμε τι θα κρατήσουμε από το Στοιχηματικό Κουπόνι του Σαββάτου:


Ίντερ - Μίλαν
Serie A: (Giuseppe Meazza, 19:00)

Ντέρμπι στην Ιταλία ανάμεσα σε Ίντερ και Μίλαν! Οι δύο ομάδες παίζουν το παραδοσιακό Ντέρμπι του Μιλάνου και είναι και οι δύο διψασμένες να πάρουν το παιχνίδι και για τους 3 βαθμούς, αλλά φυσικά και για το γόητρο. Για το ποιος θα είναι το αφεντικό της πόλης. Στα μέχρι στιγμής παιχνίδια για το Ιταλικό Πρωτάθλημα, η Μίλαν φαίνεται να είναι πιο σταθερή, φαίνεται να πατάει καλύτερα και να μην έχει αυτή την ανισσορροπία που παρουσιάζει συχνά πυκνά η Ίντερ. Δεν ξέρω όμως αν μπορεί να το πάρει, διότι Ντέρμπι είναι και όλα μπορούν να γίνουν. Στο «Inter Vs Milan» λοιπόν λέω να πάρω το αμφίσκορο, το οποίο περιμένω να μην ξεφύγει πολύ!


Εκτίμηση: G/G+Under5.5 (1.74 στην 22BET)



Μάντσεστερ Σίτι - Άρσεναλ
Premier League:
(Etihad Stadium, 19:30)

Η Μάντσεστερ Σίτι υποδέχεται την Άρσεναλ, με τις δύο ομάδες να προέρχονται από άσχημα αποτελέσματα στα Ντέρμπι που έδωσαν πριν τη διακοπή. Και ειδικά η Σίτι, η οποία θέλει να βάλει τέλος στις κακές εμφανίσεις και να γυρίσει τον διακόπτη τώρα που επέστρεψαν τα Πρωταθλήματα. Με βάση τις αποδόσεις είναι το φαβορί, αλλά η Άρσεναλ έχει δείξει καλά στοιχεία φέτος. Λέω να μην μπλέξω με σημείο, αλλά να πάω στην πίεση και στο γρήγορο ρυθμό που δίνουν οι δύο ομάδες στο παιχνίδι τους. Εξάλλου και να σκοράρει νωρίς η Σίτι δεν αρκείται στο 1-0. Θα προσπαθήσει σήμερα να βγάλει αντίδραση!


Εκτίμηση: Μάντσεστερ Σίτι Over 6.5 Κόρνερ (1.66
στην 22BET)



Νιουκάστλ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Premier League: (St James' Park, 22:00)

Ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι αναμένεται το βράδυ στην Premier League, με την Νιουκάστλ να υποδέχεται την Μάντσεστερ Γιουνάτεντ. Οι γηπεδούχοι είναι συνήθως σκληρό καρύδι απέναντι στους μεγάλους και τους κάνουν να φτύνουν αίμα όποτε πηγαίνουν να παίξουν εκεί. Απόψε θα προσπαθήσουν να πάρουν ότι μπορούν με το κλασικό σύστημα του Μπρους, ο οποίος μοιάζει να κλέβει τα ματς από το πουθενά. Θα προσπαθήσει λοιπόν να το κάνει και τώρα, απέναντι σε μία Γιουνάιτεντ, η οποία θα αναζητήσει αντίδραση μετά τις κακές εμφανίσεις, αλλά παρουσιάζει σχετική αστάθεια. Βέβαια είναι πολύ δύσκολο το έργο της. Πρέπει να πάνε όλα καλά σε πολλούς τομείς για να πάρει το τρίποντο η ομάδα της Νιουκάστλ. Και η Γιουνάιτεντ που είναι θεωρητικά το φαβορί δεν θα της συγχωρήσει κανένα λάθος. Θα προσπαθήσει να τη νικήσει και να φύγει με ένα μεγάλο Διπλό. Αναμένω λοιπόν από τη Μάντσεστερ να γυρίσει τον διακόπτη και να το κάνει! 


Εκτίμηση: 2 (1.64 στην 22BET)




Special Bets:

Ίντερ - Μίλαν: Anytime Ρ. Λουκάκου (2.23 στην 22BET)

Κροτόνε - Γιουβέντους: Γκολ Με Πέναλτι Η Γιουβέντους (3.90)

Νιουκάστλ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Anytime Μ. Ράσφορντ (2.50 στην 22BET)

Μαρσέιγ - Μπορντό: Over 0.5 Κόκκινες Κάρτες (3.50)

* Για αυτούς που προτιμάνε το ρίσκο Μάντσεστερ Σίτι - Άρσεναλ: 3-1 (10.80 στην 22BET)

* Για αυτούς που προτιμάνε το ρίσκο Νιουκάστλ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: 1-2 (7.50 στην 22BET)

* Για αυτούς που προτιμάνε το ρίσκο Χετάφε - Μπαρτσελόνα: 1-2 (7.50 στην 22BET)

 

 





Κάντε Like στη σελίδας μας στο Facebook για να βλέπετε πρώτοι τα Προγνωστικά της ομάδας του SuperBetman!

Κάντε Follow στο ολοκαίνουριο προφίλ μας στο Instagram για να βλέπετε τα Live & Bonus Bet που θα δίνονται μόνο εκεί, αλλά και για να προλάβετε τις πολλές εκπλήξεις που σας περιμένουν!







Betman