Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2020

Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ SUPER LEAGUE ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ


HOOLIGANS...ΡΟΠΑΛΑ!!!


Τα παιχνίδια των Εθνικών ομάδων τελείωσαν και «Η Αγαπημένη Μας Super League Επιστρέφει» πριν πραγματοποιηθεί ακόμα μία διακοπή για τις Εθνικές. Το σημερινό μας πρόγραμμα περιέχει κάποια ενδιαφέροντα παιχνίδια, βάζοντας μας ζεστά σε αυτή την επιστροφή. Εγώ θα ασχοληθώ με το Άρης - Απόλλων Σμύρνης και με το Ολυμπιακός - Ατρόμητος. Αυτές θα είναι οι δύο βασικές μου επιλογές.

Όσον αφορά το άλλο παιχνίδι του Κουπονιού, θα το δώσω "Τυπική Πρόταση", αλλά δεν θα μπει στα ποσοστά μου είτε πληρώσει είτε όχι! Είναι ένα νέο μοντέλο παιχνιδιού που θέλω να υιοθετήσω στη στήλη μου, σχολιάζοντας έτσι όλα τα παιχνίδια από το πρωτάθλημα της Super League.

Επίσης, από το άρθρο μου, μου δίνεται η ευκαιρία να σας πω ότι ήρθαμε σε συνεργασία με την 22BET, στην οποία αν γραφτείτε και καταθέσετε το ποσό που επιθυμείτε μέσω του superbetman.gr, θα έχετε την αποκλειστική προσφορά για τους αναγνώστες του superbetman.gr, η οποία είναι 100% BONUS!!!


Κάντε εγγραφή λοιπόν και πάμε να πιάσουμε τα σημερινά παιχνίδια της Super League, οπότε πάρτε τα Ρόπαλα σας και πάμε να κάνουμε ΝΤΟΥ στα Ελληνικά γήπεδα:


Άρης - Απόλλων Σμύρνης
Super League: (Ζωσιμάδες, 18:15)

Ο Άρης υποδέχεται τον Απόλλων Σμύρνης και θέλει να πάρει τους 3 βαθμούς για να μείνει στην κορυφή της βαθμολογίας! Σήμερα έχει θεωρητικά εύκολο έργο απέναντι σε μία ομάδα που άργησε να ξεκινήσει τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις και φέτος αναμένεται να κινηθεί μεταξύ παραμονής και υποβιβασμού. Ο Γιώργος Παράσχος που βρίσκεται στον πάγκο του Απόλλωνα, θα πάει σήμερα να κλέψει το αποτέλεσμα και θα παραταχθεί κυρίως με αμυντικές διαθέσεις χτυπώντας στην κόντρα. Ξέρει ότι το έργο του είναι δύσκολο, απέναντι σε μία ομάδα που με τον έναν ή τον άλλον τρόπο παίρνει αποτέλεσμα. Λογικά ο Άρης θα νικήσει, αλλά αναμένω να δυσκολευτεί. Λίγο το ταμπούρωμα των γηπεδούχων, λίγο η ουδέτερη έδρα με οδηγεί σε χαμηλό σκορ που θα δοθεί στα Special Bets!  Προς στιγμήν; Η παρακάτω εκτίμηση.


Εκτίμηση: 1 (1.73 στην 22BET)



Ολυμπιακός - Ατρόμητος
Super League: (Γεώργιος Καραϊσκάκης, 20:30)
 
Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο πριν πάει να παίξει στο Champions League με αντίπαλο την Μαρσέιγ. Οι Πειραιώτες θέλουν να πάρουν το τρίποντο και να καθαρίσουν το ματς από νωρίς για να μην μπουν σε περιπέτειες και ξοδέψουν παραπάνω δυνάμεις. Όμως το έργο τους δεν θα είναι τόσο εύκολο όσο επιθυμούν. Η ομάδα του Κάναντι έχει αποδειχθεί αρκετές φορές σκληρό καρύδι για τον Ολυμπιακό και αυτό θα προσπαθήσει να κάνει και σήμερα. Θα προσπαθήσει να τον δυσκολέψει, να αμυνθεί και αν μπορέσει να κλέψει το αποτέλεσμα. Δεν πιστεύω όμως ότι θα τα καταφέρει. Ο Ολυμπιακός έχει τον τρόπο εύκολα ή δύσκολα να παίρνει τα ματς και αυτό βλέπω να κάνει και απόψε!

 
Εκτίμηση: 1+Under4.5 (1.63 στην 22BET)


! ΤΥΠΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ !

ΝΠΣ Βόλος - ΠΑΣ Γιάννινα: G/G+Under4.5 (2.27 στην 22BET)




Special Bets:

Άρης - Απόλλων Σμύρνης: Χ/1 (4.40 στην 22BET)

Άρης - Απόλλων Σμύρνης: Σκορ Ημιχρόνου 0-0 και Τελικό Σκορ 2-0 (19.00 στην 22BET)

Άρης - Απόλλων Σμύρνης: Χ Ημίχρονο (2.11 στην 22BET)

Άρης - Απόλλων Σμύρνης: Άρης Over 5.5 Κόρνερ (2.08 στην 22BET)

* Για αυτούς που προτιμάνε το ρίσκο Άρης - Απόλλων Σμύρνης: 2-0 (7.00)


Ολυμπιακός - Ατρόμητος: Χ/1 (3.98 στην 22BET)

Ολυμπιακός - Ατρόμητος: Γκολ Με Πέναλτι Ο Ολυμπιακός (3.65)

Ολυμπιακός - Ατρόμητος: Κίτρινη Κάρτα Χ. Χαρίσης (2.50)

Ολυμπιακός - Ατρόμητος: Anytime Κ. Φορτούνης (2.87 στην 22BET)

Ολυμπιακός - Ατρόμητος: Ολυμπιακός Over 6.5 Κόρνερ (2.07 στην 22BET)

Ολυμπιακός - Ατρόμητος: 1ο Γκολ Από 46 Μέχρι 60 (7.50 στην 22BET)

Ολυμπιακός - Ατρόμητος: Σκορ Ημιχρόνου 0-0 και Τελικό Σκορ 2-0 (15.00 στην 22BET)

* Για αυτούς που προτιμάνε το ρίσκο Ολυμπιακός - Ατρόμητος: 2-0 (5.50 στην 22BET)