Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2020

ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΣΕΝΤΟΝΙ ΤΩΝ 16:30


Brace Yourselves...Northerner Is Coming!


Έφτασε το Σαββατοκύριακο και οι αγαπημένες μας κατηγορίες ξεδιπλώνονται στο Κουπόνι του Στοιχήματος, όπως ετοιμάζεται να ξεδιπλωθεί το «Το Δελτίο Σεντόνι Των 16:30» που θα δώσω σήμερα. Στο "Δελτίο Σεντόνι" λοιπόν θα αναλύσουμε επιγραμματικά αρκετά παιχνίδια από το κουπόνι που παίζονται στις 16:30, ανεβάζοντας την απόδοση και προσπαθώντας να πιάσουμε όσα πιο πολλά μπορούμε!



Φυσικά σας έχω και Special Bets για όποιους θέλουν αποδόσεις πάνω από 2.00!

Διαλέγετε λοιπόν όσα θέλετε και με τους σωστούς συνδυασμούς ελπίζω να πάτε Ταμείο! Φυσικά υπάρχει και το Fun Bet, όπου το ρίχνετε καρφί παίρνοντας 14.70 απόδοση! «Το Δελτίο Σεντόνι Των 16:30» ξεκινάει λοιπόν!

Πάμε λοιπόν να δούμε τις επιλογές μου από το σημερινό Στοιχηματικό Κουπόνι:


Κράσνονταρ - Ρουμπίν Καζάν
Premier Liga:
(Stadion FK Krasnodar, 16:30)

Ντέρμπι στη Ρωσία με την Κράσνονταρ να υποδέχεται την Ρουμπίν Καζάν με καμία όμως από τις δύο να αποτελεί ξεκάθαρο φαβορί. Αν και οι γηπεδούχοι έχουν τον τρόπο να παίρνουν τα παιχνίδια, η άμυνα τους είναι ευάλωτη και αναμένεται να αντιμετωπίσει θέματα απέναντι σε μία Ρουμπιν Καζάν που μοιάζει ανεβασμένη!


Εκτίμηση: G/G (1.69
στην 22BET)



Ογιεγκάρντεν - Στρόμεν
Obos-Ligaen: (Ågotnes Stadion, 16:30)

Μάχη ζωής και θανάτου για τις δύο ομάδες, οι οποίες μάχονται για την αποφυγή του υποβιβασμού! Όποια καταφέρει να νικήσει θα πάρει σημαντικούς πόντους για τη συνέχεια και ειδικά αν το κάνει η γηπεδούχος που με αυτό το αποτέλεσμα θα βάλει φωτιά στην ουρά της βαθμολογίας. Αναμένω λοιπόν να έχουμε μάχη και γκολ. Ο τελικός νικητής; Στα Special Bets!


Εκτίμηση: G/G (1.53
στην 22BET)



Ράουφος - Σόγκνταλ
Obos-Ligaen: (Nammo Stadion, 16:30)

Εδώ κοντράρονται δύο ομάδες που θεωρητικά έχουν διαφορά. Η Σόνγκνταλ αν και έρχεται από δύο σερί αρνητικά αποτελέσματα βρίσκεται στη 2η θέση της βαθμολογίας και θέλει σήμερα τη νίκη για να μην τριτώσει το κακό. Μπορεί να το πάρει, καθώς αντιμετωπίζει μία υποδυέστερη ομάδα και αυτά τα παιχνίδια συνήθως τα έχει. Πάμε λοιπόν με το ανεβασμένο για τα δεδομένα Διπλό!


Εκτίμηση: 2 (1.78
στην 22BET)


Σάντνες - Ασάνε

Obos-Ligaen: (ØsterHus Arena, 16:30)

Εδώ παίζουν δύο ομάδες που προσφέρουν συνήθως γκολ. Το πρώτο μεταξύ τους ματς είχε λήξει 4-1 και σήμερα οι κάτοικοι της Νορβηγίας, όπως και εμείς που βλέπουμε αυτά τα πρωταθλήματα, αναμένουμε να δούμε γκολ. Εξάλλου έχει και βαθμολογικό ενδιαφέρον, οπότε το κίνητρο είναι μεγαλύτερο! Η Σάντνες με νίκη βάζει φωτιά στην 6άδα και φτάνει τη σημερινή της αντίπαλο, ενώ η Ασάνε με νίκη δύσκολα θα χάσει τα μπαράζ ανόδου. Πιστεύω ότι όλα δείχνουν γκολ και θα το ποντάρω!


Εκτίμηση: Over 2.5 (1.43
στην 22BET)



Τρόμσο - ΚΦΟΥΜ Όσλο
Obos-Ligaen:
(Alfheim Stadion,16:30)

Η Τρόμσο σήμερα παέι για τους 3 βαθμούς που θα την φέρουν όλο και πιο κοντά στην άνοδο και αναμένεται να τους πάρει απέναντι στην ΚΦΟΥΜ Όσλο. Οι γηπεδούχοι δεν θέλουν να μπλέξουν και έτσι αναμένεται να τους δούμε δυνατούς, απέναντι σε μία ομάδα που δεν πολυκαίγεται για το σημερινό ματς. Λέω λοιπόν να πάρω τον 1!


Εκτίμηση: 1 (1.46 στην 22BET)



Κονγκσβίνγκερ - Γιέρβ
Obos-Ligaen:
(Gjemselund Stadium, 16:30)

Αν και η Κονγκσβίνγκερ δίνεται φαβορί στο συγκεκριμένο παιχνίδι από τους Μπουκ, η Γιέρβ είναι αυτή που είναι το φαβορί αγωνιστικά! Οι φιλοξενούμενοι φαίνεται ότι τελευταία βρίσκονται σε πολύ καλή φόρμα και μπορούν να πάρουν τα αποτελέσματα που θέλουν. Βέβαια, η Κονγκσβίνγκερ δίνει ματς ζωής και θανάτου και αναμένεται να είναι μαχητική, ειδικά από τη στιγμή που παίζει στην έδρα της. Εξάλλου έχει μαζί της και το πλεονέκτημα της κούρασης των φιλοξενούμενων. Πιστεύω ότι μπορεί να βγει το σημείο μας σε ένα μας που η μία θα παλέψει και η άλλη θα στηριχθεί στο μομέντουμ!


Εκτίμηση: G/G (1.53 στην 22BET)



Special Bets:

Ογιεγκάρντερν - Στρόμεν: 1+G/G (4.32 στην 22BET)

Σάντνες - Ασάνε: G/G+Over3.5 (2.15 στην 22BET)

Κονγκσβίνγκερ - Γιέρβ: 2+G/G (4.20 στην 22BET)

Κράσνονταρ - Ρουμπίν Καζάν: 1+G/G (3.44 στην 22BET)

* Για αυτούς που προτιμάνε το ρίσκο Κράσνονταρ - Ρουμπίν Καζάν: 2-1 (7.50 στην 22BET)

 




Κάντε Like στη σελίδας μας στο Facebook για να βλέπετε πρώτοι τα Προγνωστικά της ομάδας του SuperBetman!

Κάντε Follow στο ολοκαίνουριο προφίλ μας στο Instagram για να βλέπετε τα Live & Bonus Bet που θα δίνονται μόνο εκεί, αλλά και για να προλάβετε τις πολλές εκπλήξεις που σας περιμένουν!







Northerner