Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2020

ΑΠΟΨΕ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ

 


 Ώρα να βάλουμε την Μπέρτα και μιλήσουμε για Στοίχημα!

 
Στο χθεσινό μας άρθρο κάναμε 1/2 από τη στιγμή που η Ισπανία δεν σκόραρε για να βγάλει το G/G. Όσον αφορά το άλλο ματς εν τέλει το διαβάσαμε καλά, διότι το δώσαμε 1Χ+Over2.5 φοβούμενοι την γκέλα που παρουσιάζεται (για ευνόητους λόγους) σε κάποια ματς των Εθνικών ομάδων. Για λίγο λοιπόν!

Σήμερα στο Κουπόνι του Στοιχήματος υπάρχει πάλι Nations League και πριν παραδώσω την σκυτάλη της συγκεκριμένης στήλης στον Bomberman,  λέω να ποντάρω σε κάποια ματς, όπου ανάμεσα σε αυτά είναι και το παιχνίδι της Εθνικής Ελλάδος! «Απόψε Στηρίζουμε Ελλάδα» λοιπόν!



Πάμε λοιπόν να δούμε τι θα κρατήσουμε από το Στοιχηματικό Κουπόνι του Nations League:


Ελλάδα - Κόσοβο
UEFA Nations League: (Ο.Α.Κ.Α., 21:45)

Η Εθνική μας ομάδα έκανε το χρέος της στο προηγούμενο ματς και πήρε τους 3 βαθμούς με το 2-0 απέναντι στη Μολδαβία, σκορ που φυσικά είχαμε προτείνει σε εκείνο το άρθρο. «Απόψε Στηρίζουμε Ελλάδα» στο ματς απέναντι στο Κόσοβο, διότι η Εθνική μας έδειξε καλά στοιχεία και αναμένουμε να τα επιβεβαιώσει και απόψε. Βέβαια, το Κόσοβο δεν είναι Μολδαβία, αλλά πιστεύω ότι εύκολα ή δύσκολα θα καταφέρουμε να πάρουμε τους 3 πολυπόθητους βαθμούς. Θα πάρω λοιπόν τον 1, ο οποίος βρίσκεται σε ικανοποιητική απόδοση και περιμένω να βγει με αντίπαλο το ελλιπέστατο Κόσοβο!


Εκτίμηση: 1 (1.60 στην 22BET)



Κροατία - Γαλλία
UEFA Nations League:
(Stadion Maksimir, 21:45)

Η Κροατία απόψε τα παίζει όλα για όλα απέναντι στη Γαλλία και θέλει να πάρει τους 3 βαθμούς για την πρωτιά! Το έργο της βέβαια είναι δύσκολο απέναντι σε μία Γαλλία που ναι μεν έμεινε στο 0-0 με την Πορτογαλία, αλλά την έχουμε δει να πετάει φωτιές. Το επιθετικό της κομμάτι δεν αμφισβητείται με τίποτα και σήμερα αναμένεται να φανεί και στο γήπεδο, καθώς δεν έχει άλλα περιθώρια για γκέλα. Περιμένω μάχη λοιπόν, καθώς πιστεύω ότι και οι δύο ομάδες θα πάνε να χτυπήσουν το ματς. Η πλάστιγγα βέβαια γέρνει προς το Διπλό, αλλά λέω να πάρω το αμφίσκορο!


Εκτίμηση: G/G (1.84
στην 22BET)



Αγγλία - Δανία
UEFA Nations League:
(Wembley Stadium, 21:45)

Η Αγγλία υποδέχεται τη Δανία και φαίνεται να κρατάει απόψε την τύχη της στα χέρια της, διότι με ένα θετικό αποτέλεσμα κάνει ένα μεγάλο βήμα για την πρόκριση. Απέναντι της έχει τη Δανία και θέλει να τη νικήσει για να πάρει ακόμα ένα σημαντικό αποτέλεσμα μετά την ανατροπή που πέτυχε απέναντι στο Βέλγιο. Βέβαια, οι Δανοί αναμένονται μαχητικοί και θα προσπαθήσουν να περιορίσουν τα "Λιοντάρια". Έχουν φυσικά τη δυνατότητα να τους δυσκολέψουν, αλλά πιστεύω ότι εύκολα ή δύσκολα η αντίστασή τους εν τέλει θα σπάσει.


Εκτίμηση: 1 (1.70
στην 22BET)
 

Ιταλία - Ολλανδία
UEFA Nations League:
(Gewiss Stadium, 21:45)

Ένα ωραίο Ντέρμπι παίζεται απόψε με την Ιταλία να αντιμετωπίζει την Ολλανδία. Οι γηπεδούχοι φαίνεται να είναι το φαβορί με βάση την εικόνα των δύο ομάδων. Ναι μεν έμειναν στην ισοπαλία με την Πολωνία, αλλά έχουν δείξει ότι είναι ένα σταθερό σύνολο που ξέρει πως να παίρνει αυτό που θέλει ανεξάρτητα από το μέγεθος του αντιπάλου και αυτό θα προσπαθήσει να κάνει και απόψε απέναντι στην Ολλανδία που μέχρι στιγμής δεν πείθει. Η Εθνική Ομάδα της Ολλανδίας έχει δείξει ότι δεν έχει βρει ακόμα την ταυτότητα της και ψάχνεται στα παιχνίδια που έχει παίξει μέχρι στιγμής. Απόψε θα προσπαθήσει να αλλάξει το κλίμα και να κλέψει τις εντυπώσεις διεκδικώντας ένα αποτέλεσμα απέναντι στο φαβορί που είναι η Ιταλία. Περιμένω να κάνει ισορροπημένο ματς και να δείξει στο γήπεδο ότι δεν έχει χάσει την αίγλη της ως ομάδα. Με όλα τα παραπάνω λοιπόν λέω να πάρω έναν συνδυασμό αποτελεσμάτων που πιστεύω ότι αξίζει το ποντάρισμα μας!


Εκτίμηση: 1Χ+Over1.5 (1.80
στην 22BET)




Special Bets:

Αγγλία - Δανία:  Χ/1 (4.34 στην 22BET)

Κροατία - Γαλλία: 2+G/G (2.84 στην 22BET)

Ιταλία - Ολλανδία: 1+G/G (4.50 στην 22BET)

Ρωσία - Ουγγαρία: G/G+Over (2.35 στην 22BET)

* Για αυτούς που προτιμάνε το ρίσκο Αγγλία - Δανία: 2-1 (7.50 στην 22BET)

* Για αυτούς που προτιμάνε το ρίσκο Ελλάδα - Κόσοβο: 2-1 (10.00 στην 22BET)

* Για αυτούς που προτιμάνε το ρίσκο Ισλανδία - Βέλγιο: 1-5 (36.00 στην 22BET)

 





Κάντε Like στη σελίδας μας στο Facebook για να βλέπετε πρώτοι τα Προγνωστικά της ομάδας του SuperBetman!

Κάντε Follow στο ολοκαίνουριο προφίλ μας στο Instagram για να βλέπετε τα Live & Bonus Bet που θα δίνονται μόνο εκεί, αλλά και για να προλάβετε τις πολλές εκπλήξεις που σας περιμένουν!







Betman