Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2020

ΔΥΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΑΠΟ NATIONS LEAGUE


 Ώρα να βάλουμε την Μπέρτα και μιλήσουμε για Στοίχημα!

 
Οι Εθνικές φαίνεται ότι δεν μας πάνε τόσο πολύ, αλλά λέμε να πάμε κόντρα στην γκίνια και να ποντάρουμε ξανά. Τουλάχιστον για αυτές τις 2 ημέρες που απομένουν, καθώς έπειτα η στήλη για τις Εθνικές θα περάσει στα καλά χέρια του Bomberman, ο οποίος από εδώ και πέρα θα είναι ο Τipster για αυτού του είδους παιχνίδια!



Εξάλλου όλοι έχουμε καταλάβει ότι σε τέτοιου είδους ματς, χρειάζεται να μην βάζουμε πολλά, αλλά να ψάχνουμε τις μεγάλες αποδόσεις που μπορούν να μας πληρώσουν καλά, όπως πχ το "Ακριβές Σκορ 2-0" που μας πλήρωσε στο παιχνίδι της Εθνικής Ελλάδος με την Μολδαβία!


Εάν απολαμβάνετε κι εσείς τα κέρδη από τις καθημερινές μάχες του SuperBetman, μπορείτε να στηρίξετε την προσπάθεια της ομάδας του superbetman.gr με μία Δωρεά μόλις από 1€, στο παρακάτω link:

https://paypal.me/pools/c/8skSPw0Nz1


Σήμερα από όλα τα παιχνίδια του Nations League θεωρώ ότι αξίζουν δύο σημεία, καθώς τα πιο πολλά παιχνίδια είναι αύριο! «Δύο Παιχνίδια Από Nations League» λοιπόν!

Πάμε λοιπόν να δούμε τι θα κρατήσουμε από το Στοιχηματικό Κουπόνι του Nations League:


Ουκρανία - Ισπανία
UEFA Nations League: (NSK Olimpiyskiy, 21:45)

Η Ουκρανία υποδέχεται την Ισπανία και η ομάδα του Σεφτσένκο θέλει να κλείσει θετικά αυτή την εβδομάδα που είναι γεμάτη ταλαιπωρία από τα αρνητικά αποτελέσματα, αλλά και από τα κρούσματα του COVID-19. Απέναντι της έχει την Ισπανία και θα προσπαθήσει να πάρει ότι μπορεί εκμεταλλευόμενη την κακή εικόνα της φιλοξενούμενης απέναντι στην Ελβετία. Ένα παιχνίδι που η Ισπανία δεν έπεισε με την απόδοση της. Βέβαια, σήμερα έχει τον πρώτο λόγο. Είναι το φαβορί και μπορεί να φύγει με το Διπλό. Πιστεύω όμως ότι αν το πάρει δεν θα φύγει αλώβητη. Εξάλλου η προβληματική Ουκρανία σκόραρε και απέναντι στους Γερμανούς. Λέω λοιπόν να πάρω το αμφίσκορο που σε απόδοση με πείθει.!


Εκτίμηση: G/G (1.89 στην 22BET)



Γερμανία - Ελβετία
UEFA Nations League:
(RheinEnergieStadion, 21:45)

Η Γερμανία παίζει με την Ελβετία ερχόμενη από ένα παιχνίδι που ναι μεν πήρε τη νίκη, αλλά έδειξε αδυναμίες απέναντι στην Ουκρανία. Σήμερα θα παίξει με την Ελβετία, η οποία καίγεται για να αποφύγει τον υποβιβασμό και δεν πρόκειται να πέσει χωρίς να δώσει μάχη. Λογικά όμως η Γερμανία το έχει το ματς. Εξάλλου πρέπει κάποτε να κάνει και καλή εμφάνιση. Θα το κάνει σήμερα; Ίσως! Θα νικήσει; μπορεί. Ωστόσο θα πάρω μία κάλυψη, καθώς σε αυτά τα παιχνίδια ποτέ δεν ξέρεις!


Εκτίμηση: 1Χ+Over2.5 (1.80
στην 22BET)




Special Bets:

Ουκρανία - Ισπανία:  2+G/G (2.62 στην 22BET)

Γερμανία - Ελβετία: 1+G/G (2.75 στην 22BET)

Γερμανία - Ελβετία: 1+Over9.5 Κόρνερ (2.80 στην 22BET)

Γερμανία - Ελβετία: Anytime Χ Σεφέροβιτς (3.74 στην 22BET)

Γερμανία - Ελβετία: Anytime Τ. Κρος (5.00 στην 22BET)

* Για αυτούς που προτιμάνε το ρίσκο Ουκρανία - Ισπανία: 1-2 (7.00 στην 22BET)

* Για αυτούς που προτιμάνε το ρίσκο Γερμανία - Ελβετία: 3-1 (10.00 στην 22BET)





Κάντε Like στη σελίδας μας στο Facebook για να βλέπετε πρώτοι τα Προγνωστικά της ομάδας του SuperBetman!

Κάντε Follow στο ολοκαίνουριο προφίλ μας στο Instagram για να βλέπετε τα Live & Bonus Bet που θα δίνονται μόνο εκεί, αλλά και για να προλάβετε τις πολλές εκπλήξεις που σας περιμένουν!







Betman