Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2020

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ VS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ


Ώρα να βάλουμε την Μπέρτα και μιλήσουμε για Στοίχημα!

 
Χρόνια πολλά αναγνώστες του superbetman.gr. Το χθεσινό άρθρο δεν μας αντάμειψε στα σημεία, καθώς από νωρίς στράβωσε το παιχνίδι της Ίντερ που περιμέναμε να έχει γκολ, αλλά και έπειτα το παιχνίδι του Ολυμπιακού, όπου οι Πειραιώτες δεν κατάφεραν να σκοράρουν. Τουλάχιστον πληρωθήκαμε στα Special Bets, όπου βγάλαμε και Σκόρερ και Σκορ Πολλαπλών Επιλογών, αλλά και το Ακριβές Σκορ στο Αταλάντα - Άγιαξ σε απόδοση 10.00!


Εάν απολαμβάνετε κι εσείς τα κέρδη από τις καθημερινές μάχες του SuperBetman, μπορείτε να στηρίξετε την προσπάθεια της ομάδας του superbetman.gr με μία Δωρεά μόλις από 1€, στο παρακάτω link:

https://paypal.me/pools/c/8skSPw0Nz1


Το σημερινό Στοιχηματικό Κουπόνι, φαντάζει θεωρητικά πιο βατό, αλλά σε αυτές τις διοργανώσεις ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται (όπως π.χ. το χθεσινό αποτέλεσμα της Ρεαλ). Έτσι, δεν χρειάζεται να ανοιχτούμε πολύ. Παίζουμε σταθερά με λίγα σημεία, φτιάχνοντας μία καλή Τριάδα. Η Τριάδα αυτή θα έχει ένα παιχνίδια από τα νωρίς και άλλα δύο από τα βραδινά, όπου εννοείται ότι ανάμεσα σε αυτά είναι και το πολυαναμενόμενο «Γιουβέντους Vs Μπαρτσελόνα». Φυσικά στο Γιουβέντους - Μπαρτσελόνα ποντάρουμε στην 22BET, η οποία διαθέτει τεράστια γκάμα αγορών για το συγκεκριμένο παιχνίδι! Μάλιστα αν ακολουθήσετε και εσείς και γραφτείτε μέσω του superbetman.gr, πατώντας στην εικόνα από κάτω, έχετε αποκλειστικά 100% Bonus κατά την εγγραφή και την πρώτη κατάθεση!!!


Η Τριάδα μου θα ξεκινήσει με το Κράσνονταρ - Τσέλσι, όπου περιμένω την πρώτη νίκη των μπλε. Μπορεί να φοβήθηκαν το παιχνίδι με τη Σεβίλλη, αλλά η Κράσνονταρ είναι κατώτερη τους και σήμερα έχει ελλείψεις. Είναι ευκαιρία λοιπόν!

Έπειτα θα πάμε στα παιχνίδια τις 22:00, όπου αρχικά θα πάρουμε το Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ - Λειψία. Εδώ περιμένω το παιχνίδι να έχει γκολ και από τις δύο πλευρές, καθώς η Μάντσεστερ έχει την ποιότητα, αλλά έχει και τα θέματα της. Μπορεί να τα εκμεταλλευτεί η Λειψία, η οποία επιθετικά δεν υστερεί και το έχει αποδείξει και στην Bundesliga.

Για να κλείσουμε καλά την Τριάδα μας, θα πάρουμε το πιο εμπορικό παιχνίδι για σήμερα. Το «Γιουβέντους Vs Μπαρτσελόνα». Οι φιλοξενούμενοι πάνε για μία νέα εποχή μετά το τέλος του Μπαρτομέου και θέλουν να βάλουν τις βάσεις από σήμερα. Απέναντι τους έχουν μάι Γουβέντους, η οποία φαίνεται να μην είναι σε καλή κατάσταση, ενώ δεν έχει και μαζί της τον Ρονάλντο. Αναμένεται μάχη λοιπόν, η οποία όμως δεν βλέπω να ξεφεύγει. Ένα γκολ πάντως το έχουν!
 
"Τυπική Πρόταση" για σήμερα, η οποία δεν θα μπει στο Δελτίο μου είτε πληρώσει είτε όχι, αποτελεί το G/G+Under 4.5 στο Κλαμπ Μπριζ - Λάτσιο σε απόδοση 2.20!

Πάμε λοιπόν να δούμε τι θα κρατήσουμε από το Στοιχηματικό Κουπόνι της Τετάρτης για τα παιχνίδια του Champions League:


Κράσνονταρ - Τσέλσι
Champions League:
(Stadion FK Krasnodar, 19:55)
Εκτίμηση: 2+Under 4.5 (1.72 στην 22BET)


Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ - Λειψία
Champions League: (Old Trafford, 22:00)
Εκτίμηση: G/G+Under 5.5 (1.77 στην 22BET)

 
Γιουβέντους - Μπαρτσελόνα
Champions League: (Allianz Stadium, 22:00)
Εκτίμηση: G/G+Under 5.5 (1.73 στην 22BET)
 
 

Special Bets:

Κράσνονταρ - Τσέλσι: Anytime Τ. Βέρνερ (2.00 στην 22BET)

Κράσνονταρ - Τσέλσι: 2+Τσέλσι Over 5.5 Κόρνερ (2.40 στην 22BET)

Μπασακσεχίρ - Παρί Σεν Ζερμέν: First Σκόρερ Νεϊμάρ (3.84 στην 22BET)

Μπασακσεχίρ - Παρί Σεν Ζερμέν: Παρί Σεν Ζερμέν Γκολ Με Πέναλτι (3.00 στην 22BET)

Σεβίλλη - Ρεν: Anytime Λ. Ντε Γιόνγκ (2.52 στην 22BET)

Φερεντσβάρος - Ντιναμό Κιέβου: G/G+Over 2.5 (2.40 στην 22BET)

Ντόρτμουντ - Ζενίτ: Ε. Χάαλαντ 2+Γκολ (3.60 στην 22BET)

Κλαμπ Μπριζ - Λάτσιο: Anytime Χ. Βανάκεν (3.50 στην 22BET)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Λειψία: Anytime Μπ. Φερνάντες (2.90 στην 22BET)

Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ - Λειψία: 1-0 Ημίχρονο 2-1 Τελικό (26.00 στην 22BET)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Λειψία: Anytime Σκορ 1-1 (2.20 στην 22BET)

Γιουβέντους - Μπαρτσελόνα: Γκολ Μετά Το 28' (2.27)

Γιουβέντους - Μπαρτσελόνα: Anytime Σκορ 1-1 (2.12 στην 22BET)

* Για αυτούς που προτιμάνε το ρίσκο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Λειψία: 2-1 (8.50 στην 22BET)

* Για αυτούς που προτιμάνε το ρίσκο Γιουβέντους - Μπαρτσελόνα: 1-1 (6.50 στην 22BET)

 



Κάντε Like στη σελίδας μας στο Facebook για να βλέπετε πρώτοι τα Προγνωστικά της ομάδας του SuperBetman!

Κάντε Follow στο ολοκαίνουριο προφίλ μας στο Instagram για να βλέπετε τα Live & Bonus Bet που θα δίνονται μόνο εκεί, αλλά και για να προλάβετε τις πολλές εκπλήξεις που σας περιμένουν!







Betman