Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2020

ΛΕΣΤΕΡ ΚΑΙ ΓΡΑΝΑΔΑ ΣΤΟΝ ΑΠΟΗΧΟ ΤΗΣ ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ


Ώρα να βάλουμε την Μπέρτα και μιλήσουμε για Στοίχημα!

 
Το Champions League δεν μας πήγε καλά, παρά μόνο στα Special Bets. Χθες δεν καταφέραμε να πληρώσουμε την Τριάδα, αλλά πάμε παρακάτω και αναφέρομαι στο Europa League που φάνηκε την προηγούμενη εβδομάδα να μας πηγαίνει καλύτερα!

Το σημερινό Στοιχηματικό Κουπόνι του Europa League λοιπόν, έχει αρκετά παιχνίδια, όπου κάποια είναι προς αποφυγή και κάποια εμφανίζονται άξια πονταρίσματος! Ανάμεσα σε αυτά είναι και τα παιχνίδια των δύο Ελληνικών ομάδων μας, όπου η ΑΕΚ υποδέχεται τη Λέστερ και ο ΠΑΟΚ παίζει στη Γρανάδα σε ένα παιχνίδι ιδιαίτερων συνθηκών. Έχουμε λοιπόν «Λέστερ Και Γρανάδα Στον Απόηχο Της Παλμέιρας»,  καθώς μέσα σε όλα αυτά είναι και το έκτακτο σενάριο αγοράς του προπονητή του ΠΑΟΚ, Αμπέλ Φερέιρα από την Παλμέιρας, όπου φαίνεται να αλλάζει πολλά δεδομένα και για το συγκεκριμένο παιχνίδι, αλλά και για το μέλλον του Δικέφαλου του Βορρά. Αν φυσικά επιτευχθεί η εν λόγω συμφωνία!  Όσον αφορά τώρα τα συγκεκριμένα παιχνίδια ποντάρουμε στην 22BET, η οποία διαθέτει τεράστια γκάμα αγορών για αυτά τα ματς! Μάλιστα αν ακολουθήσετε και εσείς και γραφτείτε μέσω του superbetman.gr, πατώντας στην εικόνα από κάτω, έχετε αποκλειστικά 100% Bonus κατά την εγγραφή και την πρώτη κατάθεση!!!



Στο Europa League λοιπόν θα ασχοληθούμε με 4 ματς ξεκινώντας με το παιχνίδι της ΑΕΚ. Η Ένωση αντιμετωπίζει τη Λέστερ και η διαφορά των ομάδων είναι μεγάλη. Ο Βάρντι και η παρέα του έρχονται από σημαντικό διπλό απέναντι στην Άρσεναλ και σήμερα θέλουν να νικήσουν την ΑΕΚ για να φτάσουν ένα βήμα νωρίτερα στην πρόκριση. Έχουν τον πρώτο λόγο απέναντι στην ΑΕΚ, η οποία αν και νίκησε τα Γιάννενα δεν κατάφερε να πείσει με την εμφάνιση της για ακόμα μία φορά. Δεν μπορώ να καταλάβω την ψηλή σχετικά απόδοση στο Διπλό της Λέστερ. Να πω την αλήθεια την περίμενα πολύ πιο κάτω! Ίσως ξέρουν κάτι οι Μπουκ; Εγώ πάντως θα το πάρω.

Επόμενο παιχνίδι που θα επιλέξω για να ποντάρω είναι αυτό του ΠΑΟΚ. Ο Δικέφαλος του Βορρά πηγαίνει στη Γρανάδα για να διεκδικήσει ότι μπορεί, καθώς αν δεν πάρει κάτι θετικό από αυτό το ματς, τότε λιγοστεύουν οι πιθανότητες πρόκρισης. Το θετικό για την ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι ότι θα βρει μία Γρανάδα με πολλές απουσίες λόγω τραυματισμών, αλλά και COVID και έτσι αναμένεται να εκμεταλλευτεί τις όποιες αδυναμίες βρει απόψε. Εξάλλου του πάνε αυτά τα παιχνίδια. Τώρα αν θα κρατήσει το μηδέν; Δεν το νομίζω, διότι όλοι έχουμε δει την Γρανάδα των τελευταίων ημερών!

Το τρίτο σημείο είναι από τον ίδιο όμιλο και αφορά το Ομόνοια - Αϊντχόφεν. Εδώ οι φιλοξενούμενοι πρέπει να νικήσουν μετά το στραβοπάτημα της πρεμιέρας, αλλά δεν έχουν πείσει ούτε εντός ούτε εκτός συνόρων, ενώ παίζουν πάλι με ελλείψεις λόγω COVID. Θα προσπαθήσουν εννοείται για το Διπλό και έχουν τον πρώτο λόγο απέναντι στην Ομόνοια, η οποία παίζει φουλ άμυνα και είναι σκληροτράχηλη ομάδα. Το θέμα είναι αν μπορεί να κάνει τη ζημιά.
 
Kλείνουμε το Δελτίο μας με το Ρέιντζερς - Λεχ Πόζναν, όπου η ομάδα του Τζέραρντ έχει τον πρώτο λόγο. Οι γηπεδούχοι είναι θεωρητικα΄το φαβορί με αυτά που δείχνει μέσα στο γήπεδο και μάλιστα μπορεί να σκοράρει πάνω από ένα γκολ απέναντι στην Λεχ Πόζναν, η οποία δέχεται συνέχεια γκολ. Θεωρώ ότι δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν οι φιλοξενούμενοι στην πίεση και την εμπειρία των Ρέιντερς. Λέω να πάω με τη φόρμα των Σκοτσέζων λοιπόν!

"Τυπική Πρόταση" για σήμερα, η οποία δεν θα μπει στο Δελτίο μου είτε πληρώσει είτε όχι, αποτελεί το G/G+Under 4.5 στο Μόλντε - Ραπίντ Βιέννης σε απόδοση 2.10!

Πάμε λοιπόν να δούμε τι θα κρατήσουμε από το Στοιχηματικό Κουπόνι της Πέμπτης για τα παιχνίδια του Europa League:


ΑΕΚ - Λέστερ
Europa League:
(Ο.Α.Κ.Α., 19:55)
Εκτίμηση: 2+Under 5.5 (1.72 στην 22BET)


Γρανάδα - ΠΑΟΚ
Europa League: (Nuevo Los Carmenes, 22:00)
Εκτίμηση: G/G+Under 5.5 (2.00 στην 22BET)

 
Ομόνοια - PSV Αϊντχόφεν
Europa League: (ΓΣΠ, 22:00)
Εκτίμηση: 2Χ+Over 1.5 (1.63)
 
 
Ρέιντζερς - Λεχ Πόζναν
Europa League: (Ibrox Stadium, 22:00)
Εκτίμηση: 1+Over 1.5 (1.53)
 
 

Special Bets:

ΑΕΚ - Λέστερ: Anytime Α. Πέρεζ (3.34 στην 22BET)

ΑΕΚ - Λέστερ: 2+Over 2.5 (2.79 στην 22BET)

ΑΕΚ - Λέστερ: Λέστερ Over 5.5 Κόρνερ (2.26 στην 22BET)

ΑΕΚ - Λέστερ: Χρόνος Τελευταίου Γκολ 71-80 (5.85)

Ζόρια - Μπράγκα: Σκορ Πολλαπλών Επιλογών 0-1, 0-2, 0-3 (4.00)

Μίλαν - Σπάρτα Πράγας: Σκορ Πολλαπλών Επιλογών 2-1, 3-1, 4-1 (3.85)

Καραμπάκ - Βιγιαρεάλ: 2+Under 3.5 (2.22 στην 22BET)

Λιλ - Σέλτικ: 1+G/G (3.24 στην 22BET)

ΛΑΣΚ Λιντς - Λουντογκορετς: 1+Over 2.5 (2.50 στην 22BET)

Φέγενορντ - Βόλφσμπεργκερ: 1+G/G (2.90 στην 22BET)

Σλάβια Πράγας - Μπάγερ Λεβερκούζεν: G/G+Over3.5 (3. 20 στην 22BET)

Γρανάδα - ΠΑΟΚ: Over 5.5 Κάρτες (2.15)

Γρανάδα - ΠΑΟΚ: Γρανάδα Over 5.5 Κόρνερ (2.10 στην 22BET)

Γρανάδα - ΠΑΟΚ: Να Δεχθεί Κάρτα Ο Σ. Ίνγκασον (2.00)

Γρανάδα - ΠΑΟΚ: Να Δεχθεί Κάρτα Ο Στ. Σβάμπ (2.75)

Γρανάδα - ΠΑΟΚ: Να Σκοράρει Με Προσπάθεια Έξω Από Την Περιοχή Ο Α. Ζίβκοβιτς (20.00)

Γρανάδα - ΠΑΟΚ: ΠΑΟΚ Κόκκινη Κάρτα (6.50 στην 22BET)

* Για αυτούς που προτιμάνε το ρίσκο ΑΕΚ - Λέστερ: 1-3 (14.00 στην 22BET)

* Για αυτούς που προτιμάνε το ρίσκο Γρανάδα - ΠΑΟΚ: 2-1 (8.00 στην 22BET)

 



Κάντε Like στη σελίδας μας στο Facebook για να βλέπετε πρώτοι τα Προγνωστικά της ομάδας του SuperBetman!

Κάντε Follow στο ολοκαίνουριο προφίλ μας στο Instagram για να βλέπετε τα Live & Bonus Bet που θα δίνονται μόνο εκεί, αλλά και για να προλάβετε τις πολλές εκπλήξεις που σας περιμένουν!







Betman